Şimdi Ara

CNBC-e kapanıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar, çok yakında bir devir daha sona erebilir. Ünlü ekonomi ve eğlence kanalı CNBC-e'nin frekansının Discovery'ye satılacağı yönünde söylentiler var. Herhangi bir yetkili tarafından yorum yapılmadığı için şimdilik kesin değil, ama haber doğruysa CNBC-e gidici.
    İşte haber:http://m.hurriyet.com.tr/Haber?id=28078150

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• zaten izlenmeyen bir kanal
  • Hd olsa öyle izlenir ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bloomberg’in haberine göre Amerikalı ünlü Discovery, Türkiye’de bir televizyon kanalı frekansı almak için Doğuş Holding’le görüşmeler yapıyor. Bünyesinde ‘Shark Week’, ‘Mythbusters’ gibi programları bulunduran Discovery Chanel'ın da sahibi olan kurum aynı zamanda TLC ve Animal Planet gibi kanalların da sahibi..........

http://www.full-hdready.com/2015/01/cnbce-discovery-grubuna-mi-satiliyor.html

Daha öncede söylentiler dolaşıyordu.demek ki doğruymuş. mantıklı olan e2 yi satmasıydı. demekki discovery grubu karasal yayında yapmak istiyor. bu sayede kalite artar belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technovaland -- 29 Ocak 2015; 20:57:00 >

• Umarım böyle bir şey gerçekleşmez. Ekonomi yayınlarının yerini doldurabilecek bir kanal yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acun'un CEO olacağı yönündeki haberleri duyduğum an Doğuş'tan umudu kestim.
    Yine de sevenlerine geçmiş olsun. e2'ninse Sony'ye satılacağı yönünde söylentiler varmış.

• Evet oyle soylentiler var.

• quote:

Orijinalden alıntı: technovaland

Bloomberg’in haberine göre Amerikalı ünlü Discovery, Türkiye’de bir televizyon kanalı frekansı almak için Doğuş Holding’le görüşmeler yapıyor. Bünyesinde ‘Shark Week’, ‘Mythbusters’ gibi programları bulunduran Discovery Chanel'ın da sahibi olan kurum aynı zamanda TLC ve Animal Planet gibi kanalların da sahibi..........

http://www.full-hdready.com/2015/01/cnbce-discovery-grubuna-mi-satiliyor.html

Daha öncede söylentiler dolaşıyordu.demek ki doğruymuş. mantıklı olan e2 yi satmasıydı. demekki discovery grubu karasal yayında yapmak istiyor. bu sayede kalite artar belki.

Discovery Belgesel Kanalı ve Amerikan CNN Kanalı Eskiden Ülkemizde Karasal Yayın Yapıyordu Zaten Ayrıca Discovery Channel Türkçe Dil Destekliydi ve Her İki Kanalda "ŞİFRESİZDİ" Hatta Amerikan CNN Kanalı Neredeyse 2000 Yılına Kadar Türkiye'de Yayın Yapmaya Devam Etmişti ! Daha Dün Gibi Hatırlıyorum ;)

Ayrıca Sayın @dec_chaos' a Bende Katılıyorum Kanalları Göndereceklerine İki Kanalıda HD Yayına Geçirip Şifresiz Yayınlasınlar Valla Nefret Ettiğim o 20 Dakikalık Reklamlara Dahi Katlanırım Hiç Değiştirmeden İzlerim Kanalı Hoşuma Giden Yayın Olduğunda Ki Zaten CNBC-e De Doctor Who, Game Of... Neyse Reklama Girmesin Bu Diziler Benim En Favorilerimdir e2 dede Çok Sevdiğim Bir Sohbet programı Vardı Reklam Olmaması İçin İsmini Yazmıycam Ama Programın Sunucusu 55 Yaşlarında Ama Hala 25 lik Çıtırlar Gibi Bir Kadın Erkek Saçlı Sarışın Renkli Gözlü Bir Kadın Çok mu Detaya Girdim Yoksa :D Eskiden Türkçe Dublajlıydı Şimdi Sadece Orjinal Dilde Yayınlanıyor Program Ayrıca e2 Nin Türkçe ve İngilizce Dil Desteğide Kaldırılımış Keşke CNBC-e ve e2 Kanalları HD Olsa ve Şifresiz Yayın Yapsa ve Tabi Keşke Her İki Kanal'da da Türkçe ve Orjinal Dil Desteği ve Alt Yazı Desteği Olsa Of Ne Çok Şey İstedim Ben Yahu :) Keşke Gerçekleşse...

• CNBC-e HD olarak var diye biliyordum adamların sitesinde bile HD yazmıyor CNBC-e kapanmaz... + izlenen kanal... FLASH, FOREVER, Games of Thrones gibi dizileri yayınlıyor alt yazılarda garip çevirilerde olmuyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.