Şimdi Ara

Cnet modem ayarları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
0
Favori
175.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • way be Türkiyenin en çok satan modemi olsa gerek bu Cnet :p bunda Tribesman arkadaşımızın katkısı gözardı edilemez, burdan Armada yı göreve çağırıyoruz + tribesman gibi bir arkadaşımız dururken müşteri hizmetlerinde çalışıyor diye para ödedikleri insanların biran evvel çayıra salınmaları konusunda da uyarıyoruz ...
  • Arkadaslar herkese yardimlari icin cok cok tesekkur ederim.
    En sonunda hem bilgisayari hemde modemi calisan bir hattin yanina goturduk ve denedik sorun cikmadi.
    Megerse sorun telekomdaymis hattim gelmemis. Halbuki defalarca kez telekomu aradim ve sorun olmadigi hattin acik oldugu soylenmisti.
    Siz siz olun telekoma hicbirzaman guvenmeyin.
  • ya bildiğim herşeyi bana tribesman kardeş öğretti sen ne diyon bu adam sitenin altın adamı seçilmeli
    Armada da kim oluyo CNET bu adamı işe almalı asıl
    Yürü be tribesman...
  • yaw bende de bu modem den var ve

Data Rate 128 32 kbps

yaziyo. zaten turk telekom boyle biseyi desteklemez iken ben nasil 128 den baglanabiliyorum????

ayrica benim cnet kapanip acildiginda kafasina gore ya baglaniyo ya da baglanmiyo..
    sende hic kapama diyeceksiniz ama saolsun tredas saat gece 2 gibi elektrigimizi kesmeyi adet haline getirdi.

bi ilginc noktada su, adsl baglanamazken dial-up a baglandiimda hemen adsl baglandi gosteriyo ve genelde dialup baglantisini kestikten sonra baglanti kopuyo ve tekrar adsl olarak geri geliyo..

ayrica Tribesman kardes cennet bi arsa kopardi sanirim bu cnet kullanicilarinin dualari sayesinde.
    bende ona cok sey borcluyum..
    alt1n kullanici oyu benden de sana

• Cnet 4 port modem war
    10.0.0.2 yazıyorum ama bişi cıkmıyo nedendir lutfen yardım edin...
  • tbederli arkadaşım snn bağlantıyı 256ya çıkarmayı unutmuş olmasınlar? 256kbit performasnla bağlanabiliyomusun ? 25-26kb/sec ile download yapabiliyosan problem yok ...

thelopez

http://10.0.0.2 yazdıınızı varsayarak söylüyorum. modemin cnet yazan yerinin sol tarafında toplu iğne girebilecek büyüklükte (küçüklükte mi desem) bir delik var oraya bir toplu iğne sokup 5sn basılı halde tutmanız sureti ile modemi resetlemenizde fayda var, o da olmazsa modemi kapatın 5-10 dk kapalı tutun yine düzelmzse ... ethernet kartınızla ilgili bir problem olabilir ... yada aradaki bağlantı ile ... ben internete girebiliyorum yani aradaki bağlantıda bir problem yok diyorsanız çok ilginç bir durum sizdeki ...
    bu durumda eğer xp kullnıyorsanız ve ağ bağlantınız kurulu (aktif) ise ağ bağlantınıza çift tıklayın,DESTEK kısmına gelin ve varsayılan ağ geçidi karşısında yazan ip no sunuhttp://xx.x.x.x şeklinde browsera girin ...

• thelopez; aynı şey benim de başıma geldi (arkadaşımın bilgisayarında). Gittim Pci bir ethernet kartı aldım (5-6 dolar fiyatı var zaten). Onboard etherneti iptal ettim herşey düzeldi. Windows'a format çektim ayrıca. Makinanın ethernetinde bir problem vardı.

Anakart Gigabyte IPE-1000 G. Senin anakartın ne marka.
  • cok basit bi soru sorucam. bu ready ısıgının surekli yanıp sonmesi normalmi?
  • ewet normal
  • arkadaşlar ben bu gazla artık ne yaparım allah bilir
    faydalı olduysam ne mutlu bana

thelopez

modemin ethernet bağlantısını gösteren ışıklar ne alemde bide kullandığın kablo düz ethernet kablosu olmalı en olmadu usb den bağlanmayı dene gene olmazsa modemden kaynaklanan problemin olabilir ama bir arkadaşımızdada böyle bir problem olmuştu windowsu yeniden kurdum düzeldi demişti forumda aratırsan bulabilirsin
  • buraya yazdığın problemini çözebildinmi, bende aynı problemi yaşıyorum..??
  • ya arkadaşlar benimde "hakanözkul" arkadaşla benzer sorunum var.ben ilk cnet modemi aldığımda bendeki firmware sizin image anlatımlarınızda gösterdiğiniz firmwareden daha eski.o yüzden bende cnetin sayfasından indirdiğim firmwarei yüklemek istedim ama modem reset attı ve bir daha 10.0.0.2 ye erişemedi. Armada teknik servise götürdüm.orda modeme erişemediklerini yenisiyle değiştirilmesi gerektirğini söylediler. Bende hepsiburada dan modemi değiştirdim. ama bu yeni modemde de firmware eski.

Homepage sayfasında;

Firmware Version: CX82xxx_4.1.0.9
    Customer Software Version: CA8XR-NB-101204.00F

ADSL Statuste;

Showtime Firmware Version: 3.30
    Line State: ACTIVATION
    CO Vendor: UNUSED_VENDOR_0

yazıyor. Artık bidaha firmware yüklemeye korktum.sorularımı sorayım yardım edin lütfen

1) Arkadaşın dediği gini ethernet status hep DOWN. Biz bunu nasıl ayağa kaldıracaz?
    2) Sizdeki "Per VC Setting" menüsü bu firmware de yok direkt PVC0 a giriyorsunuz.
    3) Ben iki pc yi ethernetten bağlamak istiyorum. Bunun için 2 tane mi PVC ayarlamak gerekiyor. Yada napmalıyım? Ben yerel ağ bağlantısı oluşturunca o lan ın internet güvenlik duvarı etkin oluyor. bunu kapatmazsam ben routerı ping liyorum ama ama router consoldan bana ping atamıyor.Ama bu duvarı kaldırırsam router benim pcyi pingleyebiliyor.Nasıl iş bu napacam bu duvarı kaldırıp routerın firewallına mı kalıcaz?
    4) Bu arada benim ethernet status DOWN iken nasıl ping atabiliyorum ben ya?
    5) Bu pcleri bağlamak için MUTLAKA STRAİGHT kablomu olmalı.çünkü ben salondaki pcye cross kablo çekmiştim.

Ben CCNA yim. CİSCO router yapmadı bana bu modemin yaptığını ya. Allah rızası için yardım edin. Bu arada benim daha ADSL bağlanmadı. ama ethernet statusün bununla ilgisi olmasa gerek dimi?

• arkadaşım bende de sekş sürümnü var ama sendeki yeni sürüm
    CA8XR-NB-110703.00F bu eski sürüm tarihe bakarsan 12/10/2004 ü göstermş ethernet için bişi yapmana gerek yok takıyosun kabloyu bitiyo olay. o DOWN olayınıda fazla sallamayın
  • Bir sorum var..once cd yi mi kuruyoruz yoksa once modemi mi bilgisayara takıyoruz..veya ethernete mi takiyoruz modemi..usb ye takilan kablo var.bir de ethernete takilan kablo...?
  • eğer ethernet üstünden takacaksan birşey yüklemene gerek yok
  • Küçük eklemeler
    1- Statik ip bilginizi tamamen siliniz (wan ayarlarındadır) bağlanamayan arkadaşların bağlanamama nedenlerindendir
    2- Bridge enable olmalıdır hız farkından anlayacaksınızdır yararını

bu arada cidden iyi bir modem cnet fiyatına göre

saygılar
  • arkadaslar..
    cnet var bendede
    harbi ii modem ama benim kendi öz salakl11mdan kaynaklan1yo heralde
    internete giryom 10 dk soora düsüyorum
    oturumu kapayip gene aciyorm ööle devam edio hayat1m
    baal1 olduum 2. pcde böylew bi sorun yok...yardim ederseniz sevinirinm...
  • ARKADAŞLAR olmadi ya baglanti...yukardakileri yaptik ama...internete baglanamadik.Şimdi tekrar kapatip acmamizmi lazim..baglanma işini nerden yapiyoruz..Tamam yukardakileri sirasiyla yaptik..sonra..baglanti nerden yapilmasi lazim yaa...tşk ler
  • arkadaşlar cneti ikinci bilgisayara bağlayamadım. windows 2000 de ve 98 de problem yapmıyor ama ikinci bilgisayarda xp olunca problem çıkıyor. bu firmware i nasıl kaldırıcaz veya başka yöntem var mı
  • dostum onu bilmem de ramiz beyin bilgisayara cnet i bağlamak için akla karayı seçtim gece karanlığınd ancak olmadı. Futbol oyununun tüm varyasyonlarını yaptım. Tüm cambazlıkları yaptım olmadı. Selam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.