Şimdi Ara

cnn türk spikeri panikledi: uçak kazasını yorumlayan kaptan pilotun sözünü kesti. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
2
Favori
22.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
192 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ibrahim Akca

Bu mesaj silindi.
    benden kaçmaz ibo böyle yakalanırsın işte

cnn türk spikeri panikledi: uçak kazasını yorumlayan kaptan pilotun sözünü kesti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neroavalon -- 6 Şubat 2020; 22:29:16 >

• quote:

Bu mesaj silindi.
    Evet arkadaşlar bu canlıya nasıl yaklaşmalıyız gelin göstereyim:
    1- doğal felaketler yaşanırken İnsanların canı için önlemler alınması veya bu talepte bulunmak siyasi bir mesele değildir
    2- deprem vergisine can feda verelim vermesine de vergilerimizin nereye gittiğini sormak ne yapıldı demek siyasi bir mesele değildir
    3- kanal istanbul siyasi bir mesele değildir. Gerekliyse yapılması tartışılır ama gereksizse yapılmasını istememek ve boşa masraf olduğunu düşünmek en doğal hakkımdır ve tekrarlıyorum siyasi bir mesele değildir.
    Benim bunları istemem bir partiye zıtlığımdan düşmanlığından değil aklımı mantığımı ve vicdanımı kullanarak tarihten ders çıkararak verdiğim şahsi kararlarımdır.
    Sende o saydıklarım yok işte. Sana ve senin başındakilere göre her şey siyaset. Ondan bu zamana kadar chp ne önerge verirse versin red etti başındakiler. İsterse ülkenin derdini çözecek bir mesele olsun yine de reddettiler.
    Her şeyi siyasete malzeme edemezsiniz. Yakında oksijen tüketmek de siyasi bir mesele olur. Bir bitin artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan457 -- 6 Şubat 2020; 23:33:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şunu da ilk mesaja koyuverin
  • Cnn neden ismini bu kanaldan almıyor ? Alması ıcın ne yapmak gerekıyor bılen bırı var mı ? 2. A haber olmuş artık bu kanal.
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Ne uyuz herifsin sen kafa atasim geliyo sana

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Badeleniyor elemanlar, sonra sonuç bu, kafa bulanıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ak buyucu ibo
  • Bu İbrahim dediğiniz arkadaşın daha önce ne mesajını gördüm ne de adını duydum. Herkes çok yüklenmiş gibi geldi bana belki önceki mesajlarındandır bilmiyorum ama eski pilotun yaptığı açıklamalar doğru olsa bile gerçekleşen uçak kazası ile bir bağlantısı yok. Gereksiz olmuş, bence yeri ve zamanı değilmiş. Bu uçak kazası ve çığ ile kanal istanbul projesinin hiç bir alakası yok.
  • pilot da sanki kafa gitmiş, düzgün cümle kuramıyor resmen.
  • Ülkenin pilotu bile siyasetçi olmuş kendi uzmanlığı hakkında bilgi veremiyor yazık
  • Konuşmasının kesilmesi yanlış. Ayrıca kesilme yok konuşma düzgünce bitirilmiş. Öyle bir yazılıyor ki sanarsın adam konuşurken şak diye yayın kapatılmış.

Pilot orada kaza anını, muhtemel sebepleri belki biraz da teknik konuları konuşması gerekirken neden Kanal'a, başka felaketlere vs giriyor ki anlayabilen var mı ? Kendi üzerinde oluşacak baskıyı bu şekilde kırmış olmak istedi ve kırdı da bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Konuşmasının kesilmesi yanlış. Ayrıca kesilme yok konuşma düzgünce bitirilmiş. Öyle bir yazılıyor ki sanarsın adam konuşurken şak diye yayın kapatılmış.

Pilot orada kaza anını, muhtemel sebepleri belki biraz da teknik konuları konuşması gerekirken neden Kanal'a, başka felaketlere vs giriyor ki anlayabilen var mı ? Kendi üzerinde oluşacak baskıyı bu şekilde kırmış olmak istedi ve kırdı da bence.
    kaza yapan pilot mu konuşuyor sandın
  • quote:

Orijinalden alıntı: neroavalon

kaza yapan pilot mu konuşuyor sandın

Alıntıları Göster
    Evet hocam o sandım da o değilse bile dediğim gibi olması gerekmez mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Evet hocam o sandım da o değilse bile dediğim gibi olması gerekmez mi ?

Alıntıları Göster
    ikinci videoyu izlersen anlatıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neroavalon -- 7 Şubat 2020; 13:54:5 >
  • İlgiden ve bilgiden bahsedip de konu ile direkt alakalı olmayan bir ton mevzuya dalan , sırf iktidara vurduğu için savunduğunuz şu şahıs bir terörist sevici. Düşmanımın düşmanı dostumdur derken nelerinizi kaybettiğinizin farkında mısınız? Ya da belki o şeyleriniz zaten hiç olmamıştı .

Dolaylı konular 3. havalimanı , kanal istanbul gibi konular , lehte aleyhte olan yetkin kişilerce çıkılsın konuşulsun sonuna kadar desteklerim. Ülkemiz ve halkımız için en faydalısı ne çıkar ise onun peşinden de hep beraber gidelim ama şu konuyu sulandırmayın Allah aşkına. Amsterdam'daki kazadan bahsediyor , bakanın açıklamasına takmış ama vorteksten konuşmuyor. Rüzgarda iniş şartlarından bahsediyor ama buradaki pilotların tercihlerinin yanlışlığından bahsetmiyor. Konu taaaa nerelere gidiyor. Kabak gibi pilot hatası olan bir mevzuyu sulandırdıkça sulandırıyor. Önceki 2 uçak pas geçmişken , o meteorolojik şartlarda (dehşet bir rüzgar var ) inmeye kalkmak , bile bile intihardan farksız. Deli misin arkadaşım , neredeyse 40 gust verilmiş havada iniyorsun? Dua edelim uçak alev almadı. Yoksa Allah korusun facia inanılmaz olurdu.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.