< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neroavalon -- 7 Şubat 2020; 15:55:19 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neroavalon -- 7 Şubat 2020; 15:55:19 > |
İnsanlar ölüyor, birileri hala siyasetçileri koruma peşinde.
Allahtan kork ibo, Allahtan kork. |
CNN rezil bir kanal. Yandaş bir kanalda biri gerçekleri söyleyince paçaları tutuşmuş.
|
Sana bir soru.
Cumhurbaşkanı görevi, işi nedir? Her şey hakkında konuşuyor da, istifa etmesini ister misin? |
cnn isim hakkını alsada şu leş kanalın ipi çekilse artık
|
Senden memnun değiliz. Amirine şikayet edeceğiz seni.
Aktroll+Block+Küflenmiş brian+Not+Nothing+No+low-end-Aktroll |
Sana mı sorucak la ne yorum yapacağını badem bıyıklı
|
Evet arkadaşlar bu canlıya nasıl yaklaşmalıyız gelin göstereyim:
1- doğal felaketler yaşanırken İnsanların canı için önlemler alınması veya bu talepte bulunmak siyasi bir mesele değildir 2- deprem vergisine can feda verelim vermesine de vergilerimizin nereye gittiğini sormak ne yapıldı demek siyasi bir mesele değildir 3- kanal istanbul siyasi bir mesele değildir. Gerekliyse yapılması tartışılır ama gereksizse yapılmasını istememek ve boşa masraf olduğunu düşünmek en doğal hakkımdır ve tekrarlıyorum siyasi bir mesele değildir. Benim bunları istemem bir partiye zıtlığımdan düşmanlığından değil aklımı mantığımı ve vicdanımı kullanarak tarihten ders çıkararak verdiğim şahsi kararlarımdır. Sende o saydıklarım yok işte. Sana ve senin başındakilere göre her şey siyaset. Ondan bu zamana kadar chp ne önerge verirse versin red etti başındakiler. İsterse ülkenin derdini çözecek bir mesele olsun yine de reddettiler. Her şeyi siyasete malzeme edemezsiniz. Yakında oksijen tüketmek de siyasi bir mesele olur. Bir bitin artık |
cnn kapasınlar bence yıllardır çizgisinden çıkmış bi kanal
gerçi objektif kanalda yok bi yiğenim var daha 1 yaşında eve gittimi onla strees atıyorum açıyoruz çizgi film kucamda onla birlikde izliyorum tv seyretmeyi birakın valla iyi gelecek size |
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 6 Şubat 2020; 22:16:52 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neroavalon -- 6 Şubat 2020; 21:56:12 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 6 Şubat 2020; 23:12:45 > |