Şimdi Ara

cnn türk spikeri panikledi: uçak kazasını yorumlayan kaptan pilotun sözünü kesti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
2
Favori
22.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
192 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1-) kaptan pilot bahadır altın kazayı değerlendirirken cnn türk spikeri sözünü kesti

youtube görüntüsü

2-)sözü kesilen pilot başka bir tv de konuştu

5şubat günü sabiha gökçen havalimanında kaza yapan pegasus a ait kaza yapan uçağın görüntüsü
    onoreyoutube
    SABİHA GÖKÇEN UÇAĞIN DÜŞME ANI #PEGASUS
    https://www.youtube.com/watch?v=ErvxPRXoFx4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neroavalon -- 7 Şubat 2020; 15:55:19 >

• Evet arkadaşlar bu canlıya nasıl yaklaşmalıyız gelin göstereyim:
    1- doğal felaketler yaşanırken İnsanların canı için önlemler alınması veya bu talepte bulunmak siyasi bir mesele değildir
    2- deprem vergisine can feda verelim vermesine de vergilerimizin nereye gittiğini sormak ne yapıldı demek siyasi bir mesele değildir
    3- kanal istanbul siyasi bir mesele değildir. Gerekliyse yapılması tartışılır ama gereksizse yapılmasını istememek ve boşa masraf olduğunu düşünmek en doğal hakkımdır ve tekrarlıyorum siyasi bir mesele değildir.
    Benim bunları istemem bir partiye zıtlığımdan düşmanlığından değil aklımı mantığımı ve vicdanımı kullanarak tarihten ders çıkararak verdiğim şahsi kararlarımdır.
    Sende o saydıklarım yok işte. Sana ve senin başındakilere göre her şey siyaset. Ondan bu zamana kadar chp ne önerge verirse versin red etti başındakiler. İsterse ülkenin derdini çözecek bir mesele olsun yine de reddettiler.
    Her şeyi siyasete malzeme edemezsiniz. Yakında oksijen tüketmek de siyasi bir mesele olur. Bir bitin artık
  • CNN rezil bir kanal. Yandaş bir kanalda biri gerçekleri söyleyince paçaları tutuşmuş.
  • cnn isim hakkını alsada şu leş kanalın ipi çekilse artık
  • cnn kapasınlar bence yıllardır çizgisinden çıkmış bi kanal

gerçi objektif kanalda yok

bi yiğenim var daha 1 yaşında eve gittimi onla strees atıyorum

açıyoruz çizgi film kucamda onla birlikde izliyorum

tv seyretmeyi birakın valla iyi gelecek size
  • video ya baktım semiha şahin spiker tam konuşma bitti gözler yana kaymış ya oynuyorsunuz bari düzgün oynayın bi yerden emir aldı ap açık

türksat tı komlple silsek yeridir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ibrahim Akca

Bu mesaj silindi.
    Sana bir soru.
    Cumhurbaşkanı görevi, işi nedir?
    Her şey hakkında konuşuyor da, istifa etmesini ister misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sismancocuk S kullanıcısına yanıt
    Bunlar aynı anda 3 4 hesap aynı mesajı atmadı mı? Niye fake hesaptan ban yemiyorlar?

• quote:

Bu mesaj silindi.
    İnsanlar ölüyor, birileri hala siyasetçileri koruma peşinde.

Allahtan kork ibo, Allahtan kork.
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Senden memnun değiliz. Amirine şikayet edeceğiz seni.

Aktroll+Block+Küflenmiş brian+Not+Nothing+No+low-end-Aktroll

• quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

cnn isim hakkını alsada şu leş kanalın ipi çekilse artık
    bi ara öyle bir haber vardı sanki
  • Sana mı sorucak la ne yorum yapacağını badem bıyıklı

• Tabi, hükümeti eleştirecek herkes istifa etsin ki insanları ölüme götüren ihmalleri dile getirecek uzmanlar gorev basında kalmasın ülkede.
  • Youtube'da da sansür uygulamışlar sanırım. Allah'tan Twitter var.

Bu arada bu skandal Başak Şengül'ün değil miydi. Karıştırdım mı ben? Söz kesme vukuatı dedikleri bu ilk mesajdaki Semiha Şahin'in videosu mu yoksa başka mı? O kadar çok olunca bilemiyor hangisi olduğunu insan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 6 Şubat 2020; 22:16:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CNN türk lağımın dibi oldu... Açmıyorum izlemiyorum... Haber olayını zaten kestim hanımla kavga ediyoruz tantana ediyor bende Twitter dan takip ediyorum ... TV kanalları kapansın acından ölsünler umurumda olmaz. Boş aptal kutusu

• Youtube ta toSSHM0YiwI ID'li "Ne Deprem Bitiyor Ne Uçak Kazası, Biz Kanal Konuşuyoruz" | SABİHA GÖKÇEN'DE UÇAK KAZASI başlıklı videoda

Bahadır Altan

İst Havalimanından kalkan uçaklar Atatürk Havalimanı hattı ile cakıştığı için Atatürk Havalimanı kötü havaşartlarında alternatif olarak kullanılamıyor, o yüzden İst Havalimanı yanlış yerde yapıldı diyor, yaşamsal önemde temel bir yorum yapıyor, burada Trolün teki cıkmış "siyaset yapıyor" demiş. Bu kadar da mallık yapılmaz ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o konuşmayı eklemiştim 1.mesaja.. dinledim ve ürperdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neroavalon -- 6 Şubat 2020; 21:56:12 >
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    İbo babayı ellemeyin! adam sürekli yorgun, ne yazdığını bilmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 6 Şubat 2020; 23:12:45 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.