Şimdi Ara

CNN TÜRKMÜ-NTV Mİ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
19.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

CNN TÜRKMÜ-NTV Mİ?

(En Son Oy Tarihi: 12.5.2011)
Giriş
  • tabii ki NTV. dun aksam cnn turk'teki metin uca'nın programını izledikten sonra hele kesin NTV. adamın kılıgını, kıllarını ve de boynundaki gumus tasmayı gectim, yaptıkları haberin star, atv, kanal d ve de show modundaki basligini gormek yeterince mide bulandırıcıydı. ayrıca da yeni sablonları cok igrenc olmus.
  • Kesinlikle NTV
  • quote:

Orjinalden alıntı: speedman

CNN TÜRKMÜ-NTV Mİ?

sırf bu yüzden ntv

Aynen.
  • Hiçbiri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellcat876 -- 3 Nisan 2009; 22:22:20 >
  • NTV
  • Tabiki NTV
  • NTV, NTV Spor, NTV Radyo, NTV yayınları, NTVMSNBC. CNNTURK' e gerek yok bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 4 Nisan 2009; 2:48:41 >
  • +1

Tabikide NTV

Arkadaşlar bu arada NTV TARİH OKUYUN

ben 8-9 aydır her ay alıyorum çok iyi bir tarih dergisi öneririm +1
  • NTV
  • Kesinlikle NTV.
  • ntv
  • quote:

Orijinalden alıntı: murtix7

NTV hava durumunda Türkiye'nin en büyük 5 ili sıralamasına Antalya'yı almadığı için CNN

İyi de öyle zaten.
  • NTV'nin 5 büyük şehir sıralaması doğru. Bursa 4. Adana 5. Gaziantep 6. Konya 7. Antalya 8. büyük şehir. Antalya turizm merkezi olması sebebiyle Adana'dan daha çok gündeme geliyor olabilir ama bu, Antalya'nın 8. büyük şehir olduğu gerçeğini değiştirmez.
  • Heralde televizyonda en çok takip ettiğim kanal ;NTV ve NTVSpor
  • NTV
  • Tarafsız olduğu için ntv tabikide.Cnn türk dogan medyanın olduğu için taraflı gibi geliyor. habertürk ünde programları hele hele tarih ile ilgili olanlar hoşuma gidiyor.
  • ntv, ntvspor, cnbc-e, e2
  • NTV
  • kanal listemde ikisi arka arkaya benim için vazgeçilmez eküriler
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.