CNN Türk en başta Aydın Doğan Medyası denen taraflı madyaya ait. CNNTürk her ne kadar Star, KanalD kadar taraflı olmasada taraflı sayabiliriz. Haberleri sadece haber olsun diye veren bir kanal.
Oysaki NTV emin olmadan haber vermeyen, verdiği haberlerde taraf tutmayan bir kanal. Doğru bir kanal.
İki gün kadar önce vefat eden Muuhsin Yazıcıoğlu'nun helikopteri bulunduğunda istisnasız tüm kanallar 6 kişi bulundu hepsi vefat etmiş durumda diyorlardı fakat helikopter bulunduğu dakikadan bu yana NTV 5 ölü var 1 kişi kayıp diyor. Buradada NTV doğruluğunu kanıtmalış oldu benim gözümde.
quote:
Orjinalden alıntı: Thin Lizzy
çürük elmamı, kurtlu elmamı,
memlekette sağlam elma var mı ki?
ikisine de limon suyu
quote:
Orjinalden alıntı: deniz c
CNN aydın doğana ait. STAR KANALD ve CNN kanal isimlerine ANTİ İKTİDAR adınıda eklemeli bence...
Kanal d yi, cnn bilmem ama star haberi diğerleriyle aynı kefeye koymak yanlış bence. Sonuçta star haberin sunuculuğunu yapan insan dürüstlüğü yüzünden defalarca suikastlerden kurtulmuştur. Zaten şimdide onu susturmaya çalışıyorlar. Ayrıca star haberdeki Nazlı Öztarhan hanımefendilerinede hastayım.
231-19 ntv&ntvspor
ntv bunda ntv sporun da katkısı var.
ntv
o doğan gurubuymuş bu şahan gurubuymuş bunlara bakmam ben izlerken
doğru haber iyi haberciler güzel kaliteli programlar mesela o an %100 futbol 90 dakika gibi kaliteli programları yayınlamasından dolayı daima ntv cnn türk beceremiyor kalitesiz programları var
Ntv cnn aydın dğanın çünkü
ntv spor = ntv
habertürk
aydın doğan gibi medyayı kendi çıkarlarına alet eden adamın kanallarını izlememeye özen gösteriyorum. bir insanın neden bu kadar tv ve gazetesi olur. biri bana başka bir nedenini açıklayabilir mi? ntv doğuş grubunun. onlarda %100 tarafsız değil. fakat ikisi arasında karar vermek gerekirse ntv derim.