Şimdi Ara

CO$H-URT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gene olarak kolay bir maçtı ilk mapı 15-5 ikinci mapı 17-3 aldık

CO$H-URT

CO$H-URT

• Buna klan maçi demem ben
    klan maçi dedigin 7 e 7 gibi olacakki güçler carpişsin herkes parcalansin ii oyniyanlar kazansin
  • senin buna clan maçı diyip dememen bunun clan maçı olduğunu değiştirmez ayrıca senin bu konuda ne düşündüğün önemli deil
  • sen gene uzaklaştırılmak istiyosun galiba + bende saymam bunu clan maçı olarak lig de maçınız varsa gidin ligdekilerle oynayın öle gelin sana 2 takım söleyim mahmunt vardı duruyosa oynayın bide 1334 klanı var eski arkadaşların olduğu takım eğer ben ayarlayamam diyosan 2 takımlada maçınızı ayarlarım o zaman gelip koyarsın bu arada cosh uda çok severim sevdiğim clandır ama sen cosh neyse iyi bi clana girmişin inşallah sonunu getirirsin by tebrikler bu arada ;) 3vs2
  • yaw şimdi ne alaka uzaklaşmakla
  • adamları kaçtı biz ne yapalım
  • toujane ' da kaçma göremiyorum adamların ölme sayısını hesapla sizin vurma sayınızı hesapla eşitler " = " ok? 3vs2 oynamışınız gelipte buraya koyman şaşırtıcı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affetmez -- 17 Haziran 2006; 11:48:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    T-Dog's Definition Seasons
    11 yıl önce açıldı
    EA SPORTS FC 24 321 TL Nays ile 252
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • adamları ilk mapta kaçtı 2.maptada geri gelmedi bizde kurallara göre oynadıkadamı hata etme lütfen ghirillofshuggten
  • işte bende onu diyom kaçılan bir maçta oyuncu sayısı ile fazla oynuyonuz açıkcası sen buraya koydun diye oooo ne güzel oynuyormış demezler ok? ben adamı hasta etmem hasta ettiririm anlayan anladı
  • ayrıca o takımın adı manhunt mahmunt deil daha hiçbişiden haberinyok kokonalar gibi ötüon
  • hey allahım
  • quote:

Orjinalden alıntı: atacans

ayrıca o takımın adı manhunt mahmunt deil daha hiçbişiden haberinyok kokonalar gibi ötüon

Öyle bi klan da kalmadı ztn boşuna tartışmasını yapmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gökgür -- 17 Haziran 2006; 14:02:39 >

• quote:

Orjinalden alıntı: atacans

ayrıca o takımın adı manhunt mahmunt deil daha hiçbişiden haberinyok kokonalar gibi ötüon

anladıysan sorun yok ..
  • ehehehehhehehehhehe SEN BENİ ANLAMAMIŞSIN BUNDAN BÜYÜK SORUN MU OLUR?
  • neyse msnde devam ederiz bu arada büyük harfle yazmak bağırmak anlamına geliy dikkat
  • clan arıyorum beyler Nicaleus[TR]
    eer yer varsa geleim
  • pm at ARKANGELS KLANI
  • atacans kimse senin clan maçlarının sonuçlarını merak ediyomu??
    açın bi clan sitesi kendi kendinizi tatmin edin burda kimse co$hun clan maçları sonuçlarını istemiyor.isteyen varsa sölesin lütfen vede hiçbir clana alay edemessin..

sana burdan
  • alay etmekmi senin aklında bir araz varmı burda amaç yağtığımız maçları paylaşmak eğer bu gereklsiz bişi olsaydı açtığım başlıklar kitlenirdi kitlenmediğine göre gayet güzel başlıklar açmışım sırf sen kıskanıyorsun die hiçbir değişme yapmayacağım cosh un maçlarının skorlarını buraya koyacağım burası senin forumun deil haddini bil ayrıca kimse cosh un maçlarını merak etmeseydi 100 lerce kişi bu maçlara bakmazdı ve 30 msj atmazdı şimdi toz OL!!!

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.