Bildirim
co-op
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
sanmıyorum öyle bir şeyin olacağını oynayamazsınız büyük ihtimal.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ugurakkocoglu
teşekkürler fakat sanmıyorum değil de net bi cevap alabilirsem sevinirim çunku çok param yok ve xbox360 almayı düşünüyorum bu sorunun cevabı benim için onemli yani sonuçta 2si de liveda oynanıyo yani örnek veriyorum windows7 ile windows xp arasında oyun oynanıyor sonuçta tamam o windows bu konsol diyeceksiniz ama büyük bi değişikliğe gidilmedi xbox one ile sadece grafik geliştirmeleri ve kinect geliştirmesi yapıldı ve tabi dizaynı fln değişti ama tamamen yeni bi jenerasyona geçiş gibi bişey sözkonusu değil bilmiyorum bunlar sadece tahmin bana net cevap verecek birisi lazım -
Oynayamazsin net ve kesin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: buraqbahar
quote:
Orijinalden alıntı: ugurakkocoglu
teşekkürler fakat sanmıyorum değil de net bi cevap alabilirsem sevinirim çunku çok param yok ve xbox360 almayı düşünüyorum bu sorunun cevabı benim için onemli yani sonuçta 2si de liveda oynanıyo yani örnek veriyorum windows7 ile windows xp arasında oyun oynanıyor sonuçta tamam o windows bu konsol diyeceksiniz ama büyük bi değişikliğe gidilmedi xbox one ile sadece grafik geliştirmeleri ve kinect geliştirmesi yapıldı ve tabi dizaynı fln değişti ama tamamen yeni bi jenerasyona geçiş gibi bişey sözkonusu değil bilmiyorum bunlar sadece tahmin bana net cevap verecek birisi lazım
Kesinlikle oynayamazsın dostum al 360 bak keyfine
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Parti cet bile yok co-op nasıl olacak?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cevap veren arkadaslara teşekkurler istedigim cevabı aldım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X