Bildirim
CO-OP Kasma Sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Partide kasıyorsa, sistemin sandığın kadar da iyi değil demektir. -
Q6600 3.00, 4 GB Kingston 1066 ram, 64 bit W8 , 128 GB SSD , GTX 660TI. -
Merhaba.Aynı sorunu bende yaşıyordum direkt olarak ekran kartı driverından kaynaklandığını düşünüyorum.Yeni güncelleme geldikten sonra düzelmişti benimde. -
Kartın nedir ? -
ssd var ve gtx 660ti ekran kartı ile kasıyormu? hocam şuraya sistemimi yazsam şansızlığınıza lanet eder bilgisayarınızı yakarsınız. o derece kötü bir sistemle oynuyorum d3'ü -
Direk dxdiagdan kopyala yapıştır sistem bu :
Windows 8 Pro 64-bit (6.2, Build 9200) (9200.win8_gdr.140502-1507)
Gigabyte EP45-DS3L
Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs), ~2.4GHz
Memory: 4096MB RAM
NVIDIA GeForce GTX 660 Ti
128 GB SANDISK SSD
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smoche. -- 26 Ekim 2014; 10:09:14 > -
Sistemle bir alakası yok. Oyundan veya başka bir şeyden kaynaklanıyor. Oyunun forumlarında da sayfalarca tartışmalar mevcut fakat bir sonuç yok. -
Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi sistemle alakası yok oyundan kaynaklanıyor. Resmi forumlarda da konuşuluyor sürekli fakat hala bir çözüm bulunmuş değil.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X