Şimdi Ara

Coaxial çıkış hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Evimde Vestel 42PF7175 tv var. Televizyon dolby filmleri açabiliyor. Arkasında koaksiyel ses çıkışı var.

Şimdi benim merak ettiğim bu çıkıştan nasıl dijital ses gidiyor? Bildiğimiz rca konektörlere benziyor bu.

Her kanal ayrı ayrı nasıl gidiyor tek kablodan? Optik olsa anlarım ama koaksiyele anlam veremedim.

Yoksa stereo sesi 6 kanala mı dağıtıyor?

• Kablo içinden geçen sinyal dijital, yani 0 ve 1 lerden oluşuyor, sesin hangi kanala gideceğine dair kodlar da var. Hepsi tek bir kablodan gidiyor, alan cihaz çözüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocaklilar

Kablo içinden geçen sinyal dijital, yani 0 ve 1 lerden oluşuyor, sesin hangi kanala gideceğine dair kodlar da var. Hepsi tek bir kablodan gidiyor, alan cihaz çözüyor.

Yani mantık optik ile aynı aşağı yukarı.

Elimde creative t6160 var. Bunu analog yolla stereo bağladım şu an. Araya playvision tarzı bir dekoder koyma şansım var mıdır?

Creative'in digital dekoderi vardı acaba onda coaxial girşi var mıdır?
  • Playvisionda var onda da vardır mutlaka.
  • Ikisindede var kardesim gonul rahatlığı ile alabilirsin.. Benim tavsiyem playvision alman olur. Hem creative in o modeli sorunlu, playvision sifir ve sorunsuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishCovboy

Ikisindede var kardesim gonul rahatlığı ile alabilirsin.. Benim tavsiyem playvision alman olur. Hem creative in o modeli sorunlu, playvision sifir ve sorunsuz

Peki, forumda ikinci el varsa alacağım. Teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.