Şimdi Ara

Coaxiel hoparlör konusunda yardıma ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar aranızda yeniyim herkese merhaba şimdi ben bi araba yapıyorumda ona ses sistemi yapayım dedim elektronikçiden 13 cm coaxiel hoparlör aldım ve sonra kabinsiz kötü ses vereceğini düşündüğüm için logitech s 220 vardı yanık hem anfisi hemde subu neyse kabinini kıra döke bu hoparlöre uydurdum hacmi küçük ama kabinin yinede idare eder herneyse ama sanki hoparlör üretim hatalı tweetere giden kablo basın içinde geçiyor haliyle ama sorun burda başlıyor bi tane tweetere giden kablonun teli kısa anlatamadım ama fotosunu koyuyorum (nasıl foto konuluyor bilmiyor biri anlatırsa sevinirim ) neyse işte bu olay düşük frekanslı basslarda 20 hz gibi sorun çıkarırmı (not konuyu galiba yanlış yere açtım özür dilerim) yaşım 11 hani böyle açıkça anlatırsanız sevinirim elektronik bilgim var yani Lehim felan yapabilirim

• Yokmu bitane babayiğit cevap verebilecek

• Mucitkişi M kullanıcısına yanıt
    Ne gibi bir ses cikarcagini dusunuyorsun ki? Ayrica o hoparlor 20hz e inemez zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tmm ama 20 hz ye iniyo ama hani öyle duyurmuyor küçük olduğu için ama o 20 hz ye inince aşağı yukarı yavaş yavaş hareket ediyoya işte o zaman bası zorlarmı tweeterin kablosu hızlıresime attım fotosunu 1 numaralı tel mi kablomu işte o diyomki hareket ederken sıkıştırırmı bası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mucitkişi -- 5 Ağustos 2018; 10:40:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün denedim 20 hz ye iniyor ama işte kabin berbat olduğu için duyurmuyor hacmi küçük geliyor creative SBS a 250 nin subu küçücük ama kabini ve portu büyük olduğu için (suba göre ayarlandığı için) 20 hzleride çok rahat hissettiriyor ve duyuruyor yani bunada bi kabin yaparsak düzgün 20 Hzleri hissettirip duyururmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mucitkişi -- 5 Ağustos 2018; 10:46:29 >
  • Angelica ben bu forumu 2 senedir okuyorum seni her hoparlör konusunda görüyorum biyanda nickin tanıdık gelmişti ztn ve fotoğrafın kralsın sen bana yardım edebilirsin

• Bass seslerde sorun olurum kısaca

• Ya yokmu bilen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.