Şimdi Ara

ÇOBANÇEŞME OTO PAZARINDA DOLANDIRICILIK DİKKAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu pazar aracımı cobancesme ye cıkardım,bir kac saat sonra 3 kısı geldı ve aracı ınceledıler,fiyatta da anlasınca kaporasını verdıler,ataköyde dükkanları olduğu için dükkandan ayrılamadıklarını ve benim ataköye gidip satışı orada vermemi rica ettiler bende kabul ettim.Buraya kadar hersey normal...Atakoyde verilen adrese gittim Yaren Pide diye bir yer.sonra yanıma bır kısı verıp notere gonderdıler satısı yanımdakı kısı yapacakmıs,yolda da adam dıyor senı orda beklıyorlar para hazır falan,gittik notere ne bekleyen var ne eden ne de para..Biz once satısı yapıyoruz sonra o kagıdı muhasebecıye gosterıyoruz 8 milyarın üstünde mebla olduğu ıcın sırket hesabından satıs sonrasında sana verılecek dıyorlar...Resmen saf ınsanları dolandırmaya yonelık gırısımde bulunuyorlar.Sonra satısın bu sekılde olmayacagını soyledım,dukkana donduk kaporayı falan ıstedıler bole dayı dayı tavırlarla 3 kısı bırden falan... neyse aman diyeyım arac satacak kısıler dıkkat etsınler..

• bedavadan araca çökmeye calısmıslar sözde noterden sonra hesaba gecircekmiş yalana bak onlar parayı noterdeyken hesaba gecirsin 2 tarafta memnun ayrılsın
  • Bahsettiğin olayın forumda 2 yıldır konusu var.. Aman parayı almadan araç satışı yapmayın... Ucuz atlatmışsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

bedavadan araca çökmeye calısmıslar sözde noterden sonra hesaba gecircekmiş yalana bak onlar parayı noterdeyken hesaba gecirsin 2 tarafta memnun ayrılsın

Öyle olunca da onlar guvenemıyormus,çakallar yaa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtasova

Bahsettiğin olayın forumda 2 yıldır konusu var.. Aman parayı almadan araç satışı yapmayın... Ucuz atlatmışsınız

forumda goremedım konusunu ,bırının canını yakmasınlar dıye yazayım dedım...Memlekette ne kanı bozuklar var yaa
  • bu örnekteki bariz dolandırıcılık girişimi, uyanık davranmışsınız neyseki de sorun çıkmamış.
    ancak iyi niyetli alıcı ve satıcılar için en temiz ve en güvenilir yol bence bloke çek ile satışın gerçekleştirilmesi olur kanımca
    alıcı da şüphe etmez satıcıda bu durumda. diğer halde alıcı olanda parayı hesaba geçirttikten sonra satıcının vazgeçmesi, yan çizmesi vs. gibi durumlardan çekinmesi de normal bence.
    noterde satış anında alıcı satıcıya bloke çeki teslim etmiş olsa kimse mağdur olmaz ya da şüphe ve tereddüt yaşamaz ya da daha az sorun çıkar diyeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

bu örnekteki bariz dolandırıcılık girişimi, uyanık davranmışsınız neyseki de sorun çıkmamış.
    ancak iyi niyetli alıcı ve satıcılar için en temiz ve en güvenilir yol bence bloke çek ile satışın gerçekleştirilmesi olur kanımca
    alıcı da şüphe etmez satıcıda bu durumda. diğer halde alıcı olanda parayı hesaba geçirttikten sonra satıcının vazgeçmesi, yan çizmesi vs. gibi durumlardan çekinmesi de normal bence.
    noterde satış anında alıcı satıcıya bloke çeki teslim etmiş olsa kimse mağdur olmaz ya da şüphe ve tereddüt yaşamaz ya da daha az sorun çıkar diyeyim.

bu zamana kadar 4 arac satın aldım 3 tanesını sattım hepsınde de noterde ımza asamasında para teslımı yaptım yada aldım hıcbır sorun yasamadım...Insanın hamuru saglam olacak,Allah korkusu olacak ama memlekette şerefsiz çok

• AYNI ŞEREFSİZLERE BENDE RASTLADIM AMAN DİKKAT NOTERDE PARAYI ALMADIN SATIŞI VERMEYİN
  • komando57 kullanıcısına yanıt
    yakacaklar bırının canını serefsızler
  • Noter satışları hala SAKAT ve buna bir GÜVENLİ yol bulunamadı yazık!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.