Şimdi Ara

Cobra Kai ( The Karate Kid ) ( 2018 ) ( 5. sezon geldi 2022)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
5
Favori
6.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cobra Kai ( The Karate Kid )  ( 2018 ) ( 5. sezon geldi  2022)

Arkadaşlar sıkmayan Karate Kid'in dizi formu olan Cobra Kai'yi izlemenizi tavsiye ederim.Özellikle 90'lı yıllarda çocuk olanlar soluksuz izleyecektir.

"Cobra Kai’de, 1984 yılında gerçekleşen All Valley Karate Turnuvası'nda yaşananların otuz yıl sonrası anlatılıyor. İki dövüşçü de yıllar içerisinde olgunlaşmış ve farklı hayatlar sürmüştür. Zor zamanlardan geçen Johnny Lawrence, geçmişteki günlerine geri dönebilmek için dövüş okulu Cobra Kai’yi yeniden açar ve yeni öğrencilerini eğitmeye başlar. Johnny Lawrence ve Daniel LaRusso arasındaki rekabet ise yeniden kızışacaktır. Ralph Macchio ve William Zabka’nın başrolü paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca , Xolo Maridueña, Tanner Buchanan, Courtney Henggeler, Mary Mouser ve Ed Asner gibi isimler yer alıyor."(Bu özethttps://www.beyazperde.com/ alıntı yapılmıştır.)

Hatırlamayanlar için Karate Kid'in meşhur final sahnesi.

3.sezon trailer;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmin -- 10 Eylül 2022; 23:54:7 >

• Efsane dizi olmuş...Mutlaka izleyin..Tabii ki marvel bebeleri pek birşey anlamaz ama benim gibi karate kid'lerle büyüyenler için mutlaka izlenmesi gereken bir dizi....
  • Aslında ilk bölüm baya hoşuma gitmişti ama 2.bölümle birlikte kötü oyunculuktan vefat ettiğim için diziyi bıraktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolganaber

Aslında ilk bölüm baya hoşuma gitmişti ama 2.bölümle birlikte kötü oyunculuktan vefat ettiğim için diziyi bıraktım.
    Kendini zorlayacaksan eğlenmeyeceksen izlememen daha hayırlı.90 nesli için bu 2000 liler bişey anlamaz.
  • Atmin kullanıcısına yanıt
    94'lüyüm. Karate Kid'in orijinalini de Jaden'lı olanı da izledim. Maalesef kötü oyunculuklara gülüp eğlenemiyorum, hatta rahatsız oluyorum. Zaten bu yüzden devam etmemeyi tercih ettim. Dizi zaten 30 yaş üstü nostalji arayan tayfaya hitap ediyor. Ben o tayfadan değilim, olanlara iyi seyirler dilerim.
  • Efsane bir dizi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen.izleyin-izlettirin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: furandor

Efsane bir dizi.
    Aslında dövüşler pek iyi değil.Dövüşlerde iyileştirme olursa o zaman efsane olur.
  • arkadaşlar ilk 2 bölümü youtube'da izleyebildim ancak sonrası için Youtube Premium istiyor, ülkemizde de henüz açılmadı. İzleyenler nasıl izliyor (VPN'siz)?
  • eaglemania kullanıcısına yanıt
    Yabancı dizi sitelerinde var.
    https://www.dizist.org/dizi/cobra-kai
  • eaglemania kullanıcısına yanıt
    https://www.dizibox.pw/diziler/cobra-kai/

Dizibox'taki altyazılar daha kaliteli...
  • çok çok sağolun arkadaşlar
  • Çok zevkli diziydi 30 yaş üstü nesile daha anlamlı
  • ortalama çerezlik bi dizi buradaki yorumlara bakarak izlerseniz hayal kırıklığına uyarsınız
  • 2. sezon başladı arkadaşlar.
  • Efsanenin 2.sezonu düştü,bana göre ilk sezon 2018'deki en iyi yeni diziydi,bakalım 2.sezon nasıl olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moldova_lover

Efsanenin 2.sezonu düştü,bana göre ilk sezon 2018'deki en iyi yeni diziydi,bakalım 2.sezon nasıl olacak?
    2.sezonu bitirdim.Güzeldi.Bazı yerlerde kahkaha atım bazı yerlerde sinirlendim bazı yerlerde hüzünlendim her hisse yer verilmiş güzel bir sezondu.
  • Böyle efsanevi bir dizinin az yorum alması üzücü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.sezonun bitiş yeri çok kötüydü ya en az 1 sene çıkmaz bu seri bu kadar beklemekte koyar insana
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.