Şimdi Ara

Cobra Kai ( The Karate Kid ) ( 2018 ) ( 5. sezon geldi 2022) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
5
Favori
7.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bitirdim. Efsaneydi ya. Aktı gitti 5 bölüm

Her yönüyle çok iyi bitti

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Son 2 bölüm çok tahmin edilebilirdi, klişe de diyebiliriz ama bazen böyle olması çok daha iyi oluyor  Çok keyifliydi.Son sahne efsaneydi ya kırıldım o sahnede   Orada konuşan 2 kişi dizinin yapımcıları mıydı acaba? Yeni dizi çekilecek heralde alternatif geçmişte Valley'de geçen? Bilgi var mı bu konuyla ilgili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 16 Şubat 2025; 14:54:39 >

• Dun ilk 2 bolumu izledim, bu aksam bitirecegim sonra spoilerlari falan okur ve yorum yaparim.

Ama ilk 2 bolumde daha olaya giremediler zaten 5 bolum var o acidan sacma buldum.

• Bu hikayenin böyle bitmesi çok güzel oldu harikaydı.Çocukken izlediğimiz bir yapımın böyle bir devam serisiyle konusunun ilerletilmesi işlenmesi vs vs muazzamdı. En çok da müziklerini özliycem.

Özel bölümü izlediğimde sanırım bir şekilde devam edicek galiba dedim bakalım görücez.

• Güze diziydi. Dövüş sahneleri cacık onun haricinde güzel bağladılar.

• inonu88 kullanıcısına yanıt

Pc yi yaptırdın mı hocam  

• Efsane başladı-efsane bitti. Benim için harika bi diziydi. 3.sezon hariç tüm sezonları keyifle izledim.

Spoiler,

Diziye johhny-miggy ile başlamışlardı,onlarla ve cobra kai ile bitirmeleri güzel oldu.
  • kafkas1111 kullanıcısına yanıt

Yok ya yeni alacagim.  

• Sonuyla ilgili ben de yorum yapayim.

Spoiler,

Gercekten guzel bitti olay Kobra Kai ile baslamisti onlarla bitirmeleri lazimdi dizinin adi o cunku. En son Jonny i dovusturmeleri cok iyi oldu tum olay bu adamdi kimse ergenler icin izlemiyordu eski Karate Kid yildizlari icin izliyorduk ozellkle Johny. Bir sure sonra bastan tum Karate Kid serileriyle birlikte izleyecegim.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.