Bitirdim. Efsaneydi ya. Aktı gitti 5 bölüm Her yönüyle çok iyi bitti Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 16 Şubat 2025; 14:54:39 > |
Bildirim
Bitirdim. Efsaneydi ya. Aktı gitti 5 bölüm Her yönüyle çok iyi bitti Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 16 Şubat 2025; 14:54:39 > |
Dun ilk 2 bolumu izledim, bu aksam bitirecegim sonra spoilerlari falan okur ve yorum yaparim. Ama ilk 2 bolumde daha olaya giremediler zaten 5 bolum var o acidan sacma buldum. |
Bu hikayenin böyle bitmesi çok güzel oldu harikaydı.Çocukken izlediğimiz bir yapımın böyle bir devam serisiyle konusunun ilerletilmesi işlenmesi vs vs muazzamdı. En çok da müziklerini özliycem. Özel bölümü izlediğimde sanırım bir şekilde devam edicek galiba dedim bakalım görücez. |
Güze diziydi. Dövüş sahneleri cacık onun haricinde güzel bağladılar. |
Pc yi yaptırdın mı hocam |
Efsane başladı-efsane bitti. Benim için harika bi diziydi. 3.sezon hariç tüm sezonları keyifle izledim. Spoiler,mesajı görmek için tıklayın. |
Yok ya yeni alacagim. |
Sonuyla ilgili ben de yorum yapayim. Spoiler,mesajı görmek için tıklayın. |