Bugun basladim, henuz 2 bolumu izledigim icin spoilerlere tiklayip tam yorum yapmiyorum. 1-2 gune bitirince full yorum doserim. |
Cobra Kai ( The Karate Kid ) ( 2018 ) ( 5. sezon geldi 2022) (13. sayfa)
-
-
Geçen sezon aşırı sıkıcıydı ilk 2 sezon tadını alamamıştım bu sezon nasıl varmı bitiren ?
-
+10
-
Sezonu bitirdim yani ilk 5 bolumu.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Cok sonuk bir sezondu malesef. Ilk defa bitsede gitsek oldum. Bir de artik habire taraf degistirme olaylarini yemiyor seyirci vaay anasini Torinin anasi olmus gidip koreye Kreese katilmis arkadas bunu 2 kere falan daha once yaptiniz. Bu kadar karaktersizse Tori zaten kazanmaya calismayin. her sene takim degistiriyor. Umarim 2. ve 3. part toparlanir. Ustune konusalacak hicbir sey yok malesef bunun disinda. -
Sezonu partlara ayırdıklarını 5.bölüm bitip yeni bölümü görmeyince öğrendim. Feci tırt sezon. Diğer partları izlemeyeceğim. Yorumların durumuna göre bırakır veya devam ederim.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.5 bölümde geçiş bölümü. Özellikle Kenny ve Tory en çöp karakterler. Kenny'nin abisi önce uza kardeşimi rahat bırak diyor. Ardından Kenny'e ya sen bi git aslında ha falan modu açıyor. Asyalı kızımız önceki sezonlarda daha iyidi. Şimdi sürekli ya uff beni yencekler, ya uff sensei bakmadı :( diye geziniyor. Johhny ise gereğinden fazla kıyak geçiyor bu kız için. Tory desen her sezon af edersiniz kucaktan kucağa geziyor. Kızı sadece taraf değiştirsin diye koymuşlar. Çok bariz belliydi Kreese'in yanına geçeceği. Kızın annesinin vefat ettiğini öğreniyorlar. Ama yedekten hemen Hawk'ı turnuvaya dahil ediyorlar. Oha lan biraz ilgilenin kız ile bari. Kreese karakteri de artık sıkmaya başladı. Silver daha iyidi. Sözde dünya turnuvası ama herif ne işse rahatça geziyor. Yerel'i geçtim artık uluslar arası bile rahatça dolaşıyor. Dünya turnuvasına eli kolu sallaya sallaya geliyor. Sanki bana Batman Ilk sezonlar daha çok bebe dövüşü tarzında da geçse Johnny izletiyordu. Şimdi onu da azalttılar. Diziyi yine Daniel ele geçirdi. Ismi Cobra Kai ama içeriği full miyagi babam dedem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 30 Temmuz 2024; 15:32:40 >
-
Sezonu partlara bolmek hic olmadi zaten en berbat sezon oldu artik bitsin, bastan ful baslar izlerim. Oncesinde tum Karate kid filmlerini izlerim tabii.
-
Harika gidiyor dizi güzel final yapacak gibi, çok iyi zaman geçirtip sağlam nostalji yaşattılar bize ama sonunda Johnny kendi tarzında bir Cobra Kai kursun be kardeşim :)
-
Stingray denedi ama kabul etmedi.Ben de tekrar başa gececek diye umutlanmıştım
-
Final sezonunun 2.kısmı gelmiş
-
Abi şöyle kısımlara bölüyorlar ya çok can sıkıcı ya. Ben ilk kısmı izlememiştim daha
10bölüm iyi akar şimdi
-
izliyorum var yaaa EFSANE....
-
bende son sezon ilk bölümü izledim şimdi.
yarın 7-8 bölüm üst üste akarım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 15 Kasım 2024; 19:51:6 > -
yazmadan duramayacağım.Dombili sam,ilk sezonla 6.sezon arasında 20 kg almadıysa ben de bi şey bilmiyorum..
-
Akıyooo zaten.6*10 u şu an izlemekteyim.
-
Hemen başlayalım.
-
Biraz öyle evet
-
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.gereksiz uzattılar bu sefer. tamam güzel izliyoruz falanda hikaye turnuva ile bitebilirdi. Bilemedim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X