Şimdi Ara

COC Dolandırıcılarına Dikkat Edin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu sıralar dolandırıcılar online oyun hesaplarına dadanmışlar. Siz siz olun güvenli bir ödeme sistemi bulunmayan hesapları satın almaya kalkmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4EE4717EA -- 18 Şubat 2016; 17:23:28 >

• Biraz açarmısın ne gibi? ne yapamya claısıolar acaba ?
  • İnsanların hesaplarının köy fotoğrafını ve profil fotoğrafını çekip kendisininmiş gibi satmaya çalışıyor, ilk parayı yatırın sonra hesabı vericem diyorlar. Sen parayı yatırıyorsun sonra ortada kimse yok :) bide sen diyorsun nadıl güvenicem diye sana hesap sattığım kişileri gösteriyim diyor ama gösterdikleride onun yalancıları bu insanlara güvenmeyin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hesabı oyunda ziyaret edip teyid edin , ve savcılığa gidio şikayetçi olacak kapasiteniz yoksa havale ile köy almayın.

Ama ben keşke dolandırılsam diyebiliyorum bazen ,
    ağır ceza mahkemesinde duruşma salonunun önünde dolandırdıkları paranın 5 katını teklif ediyorlar şikayeti geri almak için. Çok zevkli oluyor tavsiye ederim...

• Bir iOS veya Google hesabı her zaman hesabı ilk açana aittir. Hesabın ilk sahibi ilgili forma inandırıcı bilgileri yazdığı zaman hesabı geri alabilir. Peki ne yapmak lazım?

Ya supercell'in de oyun içi açıklamalarında belirttiği gibi "köy satın almayın asla sizin olmaz" tavsiyesine uymak lazımdır. Unutmayın ilk faturayı veren köyü çok rahat geri alır, en fazla 1 saat içinde satınalıp kurduğunuz cihazlar da direk ban yer.

Ya da, güvenilir satıcıdan köy alacaksınız. Güvenmekten başka şansınız da yok zaten. Th7 th8 th9 seviyesinde zaten fiyatlar can yakacak kadar yüksek değil ama yüksek seviyede köyler abuk fiyatlara satılıyorsa şüphe edeceksiniz.

Güvenmekten başka şansınız olmayacak ama, o ilanlardan şüphe ederken forumda eski üye olan, biraz daha güvenilir bir görünümü olan veya eski üye olmasa da sorunsuz köy alım satımı yapmış üyelerin ilanlarına da bu garip fiyatlı ilanları gösterip pazarlık indirim baskısı yapmayacaksınız.
    2 tane 40 level herolu sıfırdan açılışları bana ait 2 yıldan fazla kasılmış th11 köy sattım, meğer forumda bilmediğim ne kelepir ilanlı köyler varmış, satarken öğrendim. İnsan sayfa sayfa gezse böyle kelepir bulamaz. İşin ilginç tarafı gidip o ilan sahibinden de almazlar, ama profilinde çok sayıda temiz alışveriş olan satıcıya pazarlık baskısı için özel mesajda link yoluyla kullananlar çoktur forumda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• dolandırıcılara karşı çok basit bir yöntem var, eğer gerçekten paraya ihtiyacı varsa, satmak istiyorsa, dolandırıcı değilse büyük ihtimalle ilk sen dediğinde kabul edecektir. ha belki gerçekten güvenemeyenler olabilir, satmak ister ama dolandırılmaktan korkar. (ben genellikle kontörle alırım çar) aşağıda markete inerim, fotoğraf çekerim çarı ver yüklicem marketteyim derim. tatlı sona bağlanır
  • setek01 kullanıcısına yanıt
    quote:

ilk faturayı veren köyü çok rahat geri alır, en fazla 1 saat içinde satınalıp kurduğunuz cihazlar da direk ban yer.

Hocam nasil givenebiliriz ki o zaman saticiya,belki adam bu dediğinizi yapacak..
    Sadece bildiğimiz ve tanıdığımız kişilerden alışveriş yapmak zorunda kalacaz o zaman?

Bu arada bu dediginiz sekilde hesabin banlanmasi veya alan kisinin elinden kayıp gitmesi mutlak bir durum mu bu yapildigi an hesap gider mi koyu alan kisiden..yani para çöp mu olacak?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FORUM DİKKAT EDİN...
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikaya_219

quote:

ilk faturayı veren köyü çok rahat geri alır, en fazla 1 saat içinde satınalıp kurduğunuz cihazlar da direk ban yer.

Hocam nasil givenebiliriz ki o zaman saticiya,belki adam bu dediğinizi yapacak..
    Sadece bildiğimiz ve tanıdığımız kişilerden alışveriş yapmak zorunda kalacaz o zaman?

Bu arada bu dediginiz sekilde hesabin banlanmasi veya alan kisinin elinden kayıp gitmesi mutlak bir durum mu bu yapildigi an hesap gider mi koyu alan kisiden..yani para çöp mu olacak?

Oyuna bağlanan tüm cihazların modelleri ve ip numaralarını görüyorlar. Kim kendini ispat ederse diğer cihazlar banlanıyor, oyun hesap sahibine geri dönüyor. Genelde eski cihazların sahibi kazanır bu mücadeleyi.
    Benim anlatmaya çalıştığım hem bu durumun gerçekliği, hem de güvenilirliği olan satıcıya da bu duruma göre değer verilmesidir. Gerçek bu, art niyetli olan her Zaman hesabı geri alabilir.
    Ama tabi şu da var, en güzeli bu alışveriş öncesi oyuncunun klanına gidip klan içi sohbetle alışverişi konuşmaktır. Alıcı olarak SS alırsınız, böylece ters bir durumda alıcı da ben bu hesabı satın aldım der ve ispat edebilir. Bu durumda ne olur? Hesabını geri almaya çalışanda oyun sözleşmesine aykırı davranıştan dolayı hesabı kaybedebilir. Olan ödenen paraya olur ama satıcı dolandırıcı ise artık o köyü satamaz, köy silinir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• setek01 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkür ederim.

• Mesela bi keresinde basıma geldi parayı yatırdım eleman ortalardan kayboldu sonunda noldu küçük bi paraydı değmezdi ama elemanın gözünü korkutunca hergun aramaya mesaj atmaya basladı yapma gözünü sevim gibisinden sonra bende al para senin olsun 5 kurusa talim etmem ama delikanlı ol adam ol da azıcık kolay yol yerine adam gibi para kazanmaya bak diye öğüt verdiydim :D
  • ben köy satmıştım ilanı bulan birine. whatsappdan görüşüp anlaştık. parayı eksik yatırırsan köyü vermem deyip anlaştım. para eksiksiz yattı ve eposta+şifre verdim adama, gerisi beni bağlamaz dedim. köy bilgilerini de sildim telefondan sıkıntı çıkmasın diye

ben hesap bilgilerini uygulamadan silmezsem ban yeme ihtimali mi oluyor yani anlamadım orayı??
  • Normalde köy satışı yasaktır sana ait olan hesabın başkaları tarafından kullanıldığı tespit edilirse köyünün silinme ihtimali var ancak bu zamana kadar pek görülmüş bir olay değil tabii kimse senin köyünün ss sini alıp firmaya şikayet etmediği sürece.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.