Şimdi Ara

COC Hilelerine de Dikkat!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu oyunu oynayıpta Clash of Clans hilesi aramayanınız yoktur. Çeşitli sitelerde çeşitli kaynaklarda hile olduğunu iddaa edip oyun bilgilerinizi isteyen yerler mevcut. Sizden kullanıcı adınızı ve hangi kaynaktan ne kadar istediğinizi sorar ardından yalandan ekranda sahte bir ms-dos ekranı belirip sahte kodlamalar gözükür ve size yeni oluşturduğu coc.apk dosyasını indirmenizi ister.
    Bunların hepsi yalandır, şu an mevcut haliyle oyunun hilesi bulunmamaktadır ancak botlar mevcuttur.
    Bilmediğiniz kaynaktan dosyaları indirip bir bilmukabele gerçekleşek umuduna kapılırsanı elinizde olan hesabınızı da kaptırabilirsiniz.

Unutmayın en güzel oyun temiz olandır. Hile ile oynadığınız oyunlar size birşey kazandırmaz.

• Sahte APK olayı benimde başıma geldi. Hile için değil hiç bir şekilde mağaza haricinde farklı bir kaynaktan oyun APK sını indirip kurmayın. Hesabımı bağladığımda 7 Seviye köyümü kaybettim. Onun yerine 1.Seviye farklı isimde bir köy yüklendi.Direk olarak google play hesabını etkiliyor.
  • kullanıcı adınızı ve hangi kaynaktan ne kadar istediğinizi sorup ekranda belirip sahte kodlamalar gözükmesi ve bunu yeni oluşturduğu coc.apk dosyasını indirilenler ne yapıcak hocam yani denemiş olanlar yine hesapları gider mi hocam.. reset filan çözüm olur mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kralrep

kullanıcı adınızı ve hangi kaynaktan ne kadar istediğinizi sorup ekranda belirip sahte kodlamalar gözükmesi ve bunu yeni oluşturduğu coc.apk dosyasını indirilenler ne yapıcak hocam yani denemiş olanlar yine hesapları gider mi hocam.. reset filan çözüm olur mu

siz izin ver tuşuna bastığınızda onun sunucularına bilgiler gittiği için isterseniz ana kartı söküp atın bir şey değişmez. google desteğe mail atarsanız belki kurtarabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kralrep kullanıcısına yanıt
    Birincisi şifreni yazmadıysan ikincisi de o apk indirip kurup kurup o oyunun üzerinden oyuna girmediysen bir sorun olacağını sanmıyorum.
  • indirdim açtım girdim apk ye bir sorun olmadi ondan sonra sildim hemen.
    Benim korkum acaba ilerde sorun olurmu ki baya ilerlemisiz.
    Yok sifre yazmayım. izinleri de kabul ettim.
    Ayrica ne olur ne olmaz tas da aldim faturasi da var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kralrep -- 21 Mart 2016; 13:35:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu zamana kadar bişey olmadiysa bundan sonra da olacağını sanmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.