5 dk önce geldi ve hemen yazıyorum buraya. Beden seçtiğimi hatırlamıyorum ama L geldi iyi oldu ama sanki geniş gibi biraz. O kadar şişman olmama rağmen üzerime tam oturdu.
Bana da yurtiçinden kargo gelmiş ama evde yoktum not bırakmışlar. Yarın gidip alırım artık.
Hala ortada yok. Yarın gelirse kargoyu gidip almakla da uğraşamam geri gider valla.
m beden göndermişler. isabet :))
Babam getirmiş kargoyu. Beğendim, yazın giyerim
Banada yeni geldi kalitesi iyi sayılır ama rengi pek hoşuma gitmedi...
Benimki de bu sabah geldi L beden..Bedenleri iyimiş allahtan tam üstüme oldu,güzel güzel
Benim daha ne greenpeace den ne bundan ses seda yok. Aramadılar da kargo da gelmedi. Kaç kere form doldurdum tekrar yok yok yok.
hala gelmedi
bugün geldi idare eder :D
Bugün geldi. Large istemiştim, istediğim gibi geldi.
Beden belirtmemiştim m gelmiş tam oldu.T-shirt'ün kesimleri geniş baya.Bu arada maile gelen linki doldurduktan sonra link açık kalıyordu çekilişe katılmayan bir kaç tanıdığımın yerine de doldurmuştum karşı komşuma da gelmiş sanırım bug buldum
Bide beden seçen arkadaşlar nerden seçmiş anlamadım bana gelen link'in ss'sini koydum beden seçimi diye bişe yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oggie Boogie -- 20 Aralık 2010; 19:35:13 >
marka yazısıda olmasa on numara,hediye dahi olur bakılırsa :))) kaliteli aslında.
benimkide geldi
2. T-shirt te geldi
Banada geldi 1,5-2 saat önce iyiymiş
Şimdi geldi bana da. Ya M beden göndermişler olmaz ki bu bana
abi tamamda bana mail gelmedi ?
Yurt içi kargo 4.30ta getirebildi ilk kez bu kadar geç bir kargo ulaştı elime Yalnız burada resmini koyan arkadaşların Saksafon çalan bir ayı resimli hepsi. Bendeki gitar çalan bir mahlukat. L istemiştim L geldi uygun tam üstüme. Bir de rengi daha yeşilimsi sanki. Gecikmeli de olsa Coca Cola ya teşekkürü borç bilirim