arkadaşlar kırmızı kasaya daha yeni üye oldum 17 puanım var sizde yardım ederseniz burdan kodları paylaşalım.Kodlar açmakapakların altında vs. oluyor
quote:Orijinalden alıntı: Trevor Reznik 500+ puanım var ve şuan 300 den fazla şifre var elimde mesaj olarak bikaç tane atabilrimisin kardeş
quote:Orijinalden alıntı: Furkan G quote:Orijinalden alıntı: Trevor Reznik 500+ puanım var ve şuan 300 den fazla şifre var elimde mesaj olarak bikaç tane atabilrimisin kardeş atarım tabi kardeşim
quote:Orijinalden alıntı: Trevor Reznik quote:Orijinalden alıntı: Furkan G quote:Orijinalden alıntı: Trevor Reznik 500+ puanım var ve şuan 300 den fazla şifre var elimde mesaj olarak bikaç tane atabilrimisin kardeş atarım tabi kardeşim eyw
quote:Orijinalden alıntı: Trevor Reznik 500+ puanım var ve şuan 300 den fazla şifre var elimde 2 adet de bana atarmısın hocam eksık puan kaldı
quote:Orijinalden alıntı: Gönderiliyor... quote:Orijinalden alıntı: Trevor Reznik 500+ puanım var ve şuan 300 den fazla şifre var elimde 2 adet de bana atarmısın hocam eksık puan kaldı şuan işim var eve gelince 5 10 tane atarım olur mu ? :)
quote:Orijinalden alıntı: Trevor Reznik quote:Orijinalden alıntı: Furkan G quote:Orijinalden alıntı: Trevor Reznik 500+ puanım var ve şuan 300 den fazla şifre var elimde mesaj olarak bikaç tane atabilrimisin kardeş atarım tabi kardeşim bana da atar mısın kardeşim
quote:Orijinalden alıntı: Trevor Reznik quote:Orijinalden alıntı: Gönderiliyor... quote:Orijinalden alıntı: Trevor Reznik 500+ puanım var ve şuan 300 den fazla şifre var elimde 2 adet de bana atarmısın hocam eksık puan kaldı şuan işim var eve gelince 5 10 tane atarım olur mu ? :) 2 tane yeter hocam :D eyv
quote:Orijinalden alıntı: Trevor Reznik 500+ puanım var ve şuan 300 den fazla şifre var elimde Hocam birkaç tane de bana atsan ?
ne veriyordu beyler ya banada kod banada yada ben ws den birinden parayla alırım yapacak bişey yok :D