Şimdi Ara

Coca - Cola Rock'n Coke

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hatırlıyorum da Rock'n Coke adlı Müzik Festivalinde 50 Cent vardı

• Komik yaaa

Rock'n Coke ve 50 Cent
  • tobe tobe simdi size bomba haberrr

evt aşağıda vericemmm

bu sene The Cure geliyorrrrrrrr

ya The Cure dedim iyi bakın

• e bunu 3 gün önce söyledik.ayrıca korn ve the offspring de geliyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: pandacuum

e bunu 3 gün önce söyledik.ayrıca korn ve the offspring de geliyo

cok ozur ya bilmiyodum ama olsun beyler The Cure ne demek ya? off

the cure geliyo o arada eylül-ekim gibi dm yeni album geliyo.. rock-n coke de costuktan sonra insallah dm turunda istanbula gelir 2006 da.. gelme olasılığı yüksek çünkü martin istanbulda duygu diye bi kızla cıkıyodu en son ne oldu bilmiyom acayip olacakkk

• ben the cure'u da pek sevmiyorum.özellikle son albümleri çok kötü bence.yine eskilerden dinlenecek şarkıları var.ztn bu festivale de gitmeyi düşünmüyorum.ha bi bomba patlatıpiron maiden,slipknot fln derler o zaman bilememgerçi bunların patlatacağı bomba anca bi rapçi olur
  • the cure harbi diyorum cok iyidir. belki şarkılarında melodi bazında %30 luk bi güzellik var. yani şarkılarının tamamının melodisi güzel deil. ama sözler harika... slipknot bu adamların isimlerini çok duydum galiba delidolu adamlarmış he?.. bide bu rock-n coke ye tüm gelenlerin listesini nerden buluruz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: helloween

the cure harbi diyorum cok iyidir. belki şarkılarında melodi bazında %30 luk bi güzellik var. yani şarkılarının tamamının melodisi güzel deil. ama sözler harika... slipknot bu adamların isimlerini çok duydum galiba delidolu adamlarmış he?.. bide bu rock-n coke ye tüm gelenlerin listesini nerden buluruz..

daha sadece 3 grup belli oldu.ztn eylüle 3 ay var daha.1 aya hepsi belli olur.slipknot delidolu değil sadece delidirharbi sıyırmış adamlar

• dünyada en sevdiğim müzisyen o duygulu o efsanevi insan Martin L. Gore gelse. ama o oyle rock yapmıyor yani ozel gecelere gelıyo ama gelmezki... o adamı 1 gorebılsem 1elini sıkıp ona dokunabılsem 1dınlıyebılsem.. o insan dışı bişey o başka bişey.. birde müslüman edebilsek onu.. öteki taraftada huzur içinde olsa.. nebiliyim bu adam gibi adam yoq heal olsun aslanımdır.. gene efkarlandım..
  • Manic Street Preachers, A-ha desem ve bunun yanında çok kesin olmamakla birlikte hiç ama hiç sevmesemde Linkin Park desem.
    P.S: Bunlar sadece kulaama gelen fısıltılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lómion

Manic Street Preachers, A-ha desem ve bunun yanında çok kesin olmamakla birlikte hiç ama hiç sevmesemde Linkin Park desem.
    P.S: Bunlar sadece kulaama gelen fısıltılar

ben de bunları duydum ama bi kesinlik yok.bi de radioheadi duydum
  • quote:

quote:

the cure geliyo o arada eylül-ekim gibi dm yeni album geliyo.. rock-n coke de costuktan sonra insallah dm turunda istanbula gelir 2006 da.. gelme olasılığı yüksek çünkü martin istanbulda duygu diye bi kızla cıkıyodu en son ne oldu bilmiyom acayip olacakkk

tedavi etmek demek galiba...
    off spring baba gruptur gelsinler helal olsun eskiden de severdim hala severim iyi grup yav

• Arkadaşlar bu haberleri nerden aldınız? Walla doğruluğu yarısının bile olsa, şimdiye kadar ki en ii rock'n coke olur. Geçen senekinde eğlencenin dışında iş yoktu. İlk sefer çok daha iyiydi konserler bakımından.
    Guano Apes falan yine gelse çok ii olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Avaløn

Arkadaşlar bu haberleri nerden aldınız? Walla doğruluğu yarısının bile olsa, şimdiye kadar ki en ii rock'n coke olur. Geçen senekinde eğlencenin dışında iş yoktu. İlk sefer çok daha iyiydi konserler bakımından.

korn,offspring ve the cure ztn kesinleşti.diğerleri sadece söylenti
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cynsure

quote:

quote:

tedavi etmek demek galiba...
    off spring baba gruptur gelsinler helal olsun eskiden de severdim hala severim iyi grup yav

ben anlamını sormamıstımki yani çok iyi grup anlamında soylemistim

• quote:

Orjinalden alıntı: Avaløn

Arkadaşlar bu haberleri nerden aldınız? Walla doğruluğu yarısının bile olsa, şimdiye kadar ki en ii rock'n coke olur. Geçen senekinde eğlencenin dışında iş yoktu. İlk sefer çok daha iyiydi konserler bakımından.

Guano Apes ne zaman geldi daha önce?
  • ilk Rock 'n' Coke'a gelmişlerdi
  • o zamanlar bilmiyodum guano apes'i bilsem giderdim walla...
  • green dayda kesinleşmiş galiba.
  • quote:

green dayda kesinleşmiş galiba.

Hade be ulaaaaaAbi nerden duydun yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lómion -- 29 Mayıs 2005, 15:51:28 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.