Şimdi Ara

Coca Cola Zero Kilo Yapar mı ? (Açıklıyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
12.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler yaklaşık 2 sene önce kolayı bırakmıştım spora başlamıştım kilolarımdan kurtulmak için . Vel hasıl kilolarımdan kurtuldum fakat geçenlerde zeronun arkasına baktım 250 ml sinde 0.5 kalori olduğu yazıyordu dayanamadım aldım alış o alış yaklaşık 2-3 haftadır günlük gene düzenli olarak 2,5 litreye yakın içmeye başladım fakat sporu da yapıyorum gene gelgelelim kilomda herhangi bir artış olmadı . DENENDİ . ONAYLANDI. Rahatlıkla Tüketebilirsiniz

Edit: Arkadaşlar aradan 2 sene geçmiş konuyu uplamış arkadaşlar saolsunlar Ancak şöyle bir durum var ki kolayı artık bıraktım eskisi gibi öyle alıp içmiyorum ikram vs. edilirse bazen içiyorum. O da çok nadir yani. Zararlarını araştırmıştım biraz aynen yukarıdaki arkadaşın da belirttiği gibi içerisinde bulunan asit yüzünden mideyi de genişletiyor. DENENDİ. ONAYLANDI.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HainKost0k -- 8 Nisan 2016; 16:58:34 >

• Başka bir zararı vardır,gerek yok.
  • gerçekten çok iyi örnek oldun gelecek nesile teşekkürler kardeş.millet cola içe içe kilo yerine kanserle mücadele eder artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: r10semih

Başka bir zararı vardır,gerek yok.

Doğrudur valla dostum zararlı kesinde ama spordan sonra sigara ile nasıl gidiyor bir bilsen
  • Günlük 350 ml kutulardan içsen neysede 2,5 litre nedir arkadaş.
  • günde 2.5 litre nedir arkadaş ben 1-2 aydır kola vb. kullanmıyorum , öneririm
  • Hocam meraba muscle fitness dergisinde okumuştum.Bu tür tatlandırıcı olan yiyecek içecek vb şeyler tam hatırlamıyorum cümleyi ama bu tür tatlandırıcılarda vucüt aldatılıyormuş ve belli süre sonra bunlar yüzünden vucut kalori yakmayı durduruyormuymuş neymiş.bi incele istersen ayrıca arkadaşlarda yazmış zaten diğer zararlarını
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

Günlük 350 ml kutulardan içsen neysede 2,5 litre nedir arkadaş.

2,5 litreliği daha ucuza geliyor diye ondan alıyorum sonra 1 bardak 2 bardak derken bitiveriyor
  • sporu sağlık için yapmayan kişi beyanıdır açık ve net
  • quote:

Orijinalden alıntı: eLroS

Hocam meraba muscle fitness dergisinde okumuştum.Bu tür tatlandırıcı olan yiyecek içecek vb şeyler tam hatırlamıyorum cümleyi ama bu tür tatlandırıcılarda vucüt aldatılıyormuş ve belli süre sonra bunlar yüzünden vucut kalori yakmayı durduruyormuymuş neymiş.bi incele istersen ayrıca arkadaşlarda yazmış zaten diğer zararlarını

valla dostum aynen dediğin doğru bende okumuştum biryerde kilo vermeyi zorlaştırıyormuş diye gene bırakıcam gibi içim rahat etmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mcuk

sporu sağlık için yapmayan kişi beyanıdır açık ve net

kilomu korumak için yapıyorum doğrudur
  • 2 ayda bir bardak hadi en fazla ayda bir bardak içerim nedir bu kola hayranlığı anlamıyorum
  • Bırakman iyi olur sen biraz abartmışsın sadece saglıgın için çok daha iyi olur.
  • İçinde binlerce zehir ve kimyasal var ama kilo aldırmıyor boşver en fazla karaciğer böbrek kaptırırsın. Bişey olmaz devam et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.S.A.P

2 ayda bir bardak hadi en fazla ayda bir bardak içerim nedir bu kola hayranlığı anlamıyorum

+1 3-4 ayda bir bilemedin 2 ayda bir girer eve kola 3 günde biter sonra yine 3-4 ayda bir gelir
  • Tatlandırıcı olan şeylerde genelde laktoz (veya benzeri) bir madde oluyor içeriğine bak. Bu madde hakkında da bir uyarı var; fazla tüketimde zeka geriliği yapıyor diye.

Kola tüketeceğine su tüket kısaca.
  • Aspartam deposundan başka bir şey değil
  • Hayat zaten kisa istedigimiz gibi yasamaliyiz o zararli bu zararli dersek hic birsey den zevk alamayiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 20 Nisan 2014; 16:55:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nick-mesaj uyumu
  • Tatlandırıcı var sonuçta.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.