Bildirim
Sizce COCA COLA Bu Ay Kampanya Yapar mı?
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
inş. -
yapsaydı ramazanda yapardı...
Cola tüketimi ramazanda daha da artmasına rağmen
ramazanda bile anca 3 kapağa 1 bardak veriyor
nerde o topa ne oldu kampanyası... -
dört gözle bekliyoruz. -
ramazanda beklemeyin daha ama inşallah ramazan sonrası bomba gibi döner. -
kampanya manyağı olduk yaw gelsin kontörler -
valla doğru kampanya manyağı olduk..mobil operatörler sayfasını ana sayfam yaptım zaten -
quote:
Orjinalden alıntı: webkurdu47
Arkadaşlar otopaneoldu ve brrr bitti kontor kaynağı da gitti (özellikle otopaneoldu ) sizce coca cola bu ay için de kontor kazanabileceğimiz kampanya yapabilir mi? ben 4 gözle bekliyorum
kampanya yapmazsa küserim coca colaya.
geçen hafta coca cola ücretsiz müşteri hizmetlerini aradım. ne zaman başlayacak hediye kontör kampanyalarınız dedim. bu konuda herhangi bir bilgi yok şu anda dediler. -
quote:
Orjinalden alıntı: piri.reis
quote:
Orjinalden alıntı: webkurdu47
Arkadaşlar otopaneoldu ve brrr bitti kontor kaynağı da gitti (özellikle otopaneoldu ) sizce coca cola bu ay için de kontor kazanabileceğimiz kampanya yapabilir mi? ben 4 gözle bekliyorum
kampanya yapmazsa küserim coca colaya.
geçen hafta coca cola ücretsiz müşteri hizmetlerini aradım. ne zaman başlayacak hediye kontör kampanyalarınız dedim. bu konuda herhangi bir bilgi yok şu anda dediler.
hocam süpersin valla..özledik sizi filan da demedin mi?
-
bencede ramazanda yapmaz. ama ramazandan sonra kış yaklaştıkça bence kampanyalar iyice başlar. Sonuçta teşvik etmek lazım -
valla kampanya olsa çok iyi olur yaf... -
evet eylül ayı boş çıktı ekimin de yarısı bitti..coca cola artık yeni kampanya yapmaya korkuyor galiba -
Çok iyi olur otopaneoldudan fazla kazanamadm geç kaldim fakat simdi burayi takip etmeye başladim kampanya istiyoruz maili atalim -
ben mail atmıştım 4-5 gün önce cevap gelmedi beni takmıyorlar galiba :( -
quote:
dört gözle bekliyoruz.
Abi sana hem özel mesaj hemde telefondan mesaj attım.Acaba ben sms grubuna kayıt oldum mu? -
umarız olur ama pek sanmıyorum -
quote:
Orjinalden alıntı: Erdem2602
quote:
dört gözle bekliyoruz.
Abi sana hem özel mesaj hemde telefondan mesaj attım.Acaba ben sms grubuna kayıt oldum mu?
kusura bakmayın 09-10-2008 tarihinden itibaren gelen başvuruları şimdilik kabul edemiyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X