Şimdi Ara

Diyet yaparken Cola Zero ve Redbull Sugar Free

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
7.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diyet yaparken yemeklerin yaninda Cola Zero icilir mi? Bir de kahveyi cok sevmem Redbull Sugar Free iciyorum uyanik kalmak icin? Yazdiklari gibi cidden sekersiz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Diyetteyken Şekersiz Enerji İçecekleri: Cola Zero ve Red Bull Sugar Free

Diyet yaparken, tükettiğin içeceklerin kalori ve şeker içeriklerine dikkat etmek önemlidir. Şekersiz enerji içecekleri, kilo vermeye çalışanlar için popüler bir seçenek olabilir, ancak bunların da potansiyel etkilerini bilmek gerekir.

Cola Zero ve Red Bull Sugar Free'nin Kilo Verme Üzerindeki Etkileri

Cola Zero ve Red Bull Sugar Free gibi şekersiz enerji içecekleri herhangi bir kalori içermez. Bu, onları diyet yaparken tüketilebilecek uygun içecekler haline getirir. Ayrıca, normal enerji içeceklerine kıyasla kilo alımına katkıda bulunmazlar.

Şekersiz Enerji İçeceklerinin Potansiyel Riskleri

Bununla birlikte, şekersiz enerji içeceklerinin bazı potansiyel riskleri vardır:

• Yüksek Kafein İçeriği: Şekersiz enerji içecekleri yüksek miktarda kafein içerebilir. Aşırı kafein tüketimi uykusuzluk, anksiyete ve kalp çarpıntısı gibi olumsuz etkilere neden olabilir.
    • Şeker Krampları: Şekersiz enerji içecekleri, ksilitol ve aspartam gibi yapay tatlandırıcılar içerebilir. Bu tatlandırıcılar bazı kişilerde şişkinlik, gaz ve ishal gibi sindirim sorunlarına neden olabilir.

Diyette Şekersiz Enerji İçecekleri Tüketimi

Diyetteyken şekersiz enerji içeceklerini ölçülü olarak tüketmek mümkündür. Ancak, yüksek kafein içeriği ve potansiyel sindirim sorunları nedeniyle aşırı tüketimden kaçınmak gerekir.

Özetle, şekersiz enerji içecekleri diyet yaparken kalori alımını azaltmaya yardımcı olabilir. Bununla birlikte, yüksek kafein içeriği ve potansiyel sindirim sorunları nedeniyle ölçülü tüketilmeleri önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kola dedigin sulu seker. Zero mero hikaye

• Tabi canım diyetteyken iskenderde yiyebilirsin sonuçta mezesınde domateste var
  • içilir kalorisi 0 onların
  • quote:

Orijinalden alıntı: InsignAce

Tabi canım diyetteyken iskenderde yiyebilirsin sonuçta mezesınde domateste var

Oha reel ise 3 porsiyon söylüyorum?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • diyet yok diyet yalan

• Tabi canım söyle hamburger de yiyebilirsin içinde lahana felanda var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Içilir, dukan diyetinde (meşhur protein diyeti) tavsiye edilir şeker ihtiyacını karşılamış gibi hissetmek için.

• İçilir. Ben icece verdim. Fakat zararlı mı değil mi belli değil yaoay şekerler hakkında tam bir sonuç oluşmadı.

• Şeker yok ama o tatlandırıcılar şekerden daha zararlı. Kola uyanık kalmanı sağlamaz, kafein uyandırsa da aşırı şekerde ağırlık verecektir. Sende kendini kandırmış olacaksın.

Geçen ay kolayı bıraktım. Herkese de tavsiye ederim. Ben de kola beni uyandırır diye düşünüyordum, her seferinde uyku ve ağırlık veriyordu. Sadece ilk içtiğinde beyinde serotonin salgılatıyor, sonrasında anı yükselen ve ani düşen şeker insana ağırlık veriyor.

Kemiklere zarar, insulin direncine} şekere yol açabilir, böbreklere zarar, bağımlılık yapar, kısırlık ta yapabilir.

Eminim şu kola ilaç olsa ve eczanede satılsa kimse içmezdi. O kadar çok reklam yapılıyor ki insanlar birşey sanıyor.

• Kolayı asitli ve içimi hoşuma gitmesinden dolayı içiyorum. Aynı tadı ne fanta ne de sprite nedense veremiyor. Olanildiğince zero içiyorum tatlandırıcı olsada şeker yok

• Diyetisyenim, yok öyle birşey, yediğin meyvenin dahi hesabını yapacaksın, şekerli sakız dahi çiğnemeyeceksin, tabi amacına bağlı. yok ben sözde diyetteyim dersen, ne haliniz varsa görün o zaman , ama amacınız ciddiyse asıl uzak duracağınız şeyler zaten bu asitli içecekler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlindGuardianNN -- 13 Ekim 2016; 12:13:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

Şeker yok ama o tatlandırıcılar şekerden daha zararlı. Kola uyanık kalmanı sağlamaz, kafein uyandırsa da aşırı şekerde ağırlık verecektir. Sende kendini kandırmış olacaksın.

Geçen ay kolayı bıraktım. Herkese de tavsiye ederim. Ben de kola beni uyandırır diye düşünüyordum, her seferinde uyku ve ağırlık veriyordu. Sadece ilk içtiğinde beyinde serotonin salgılatıyor, sonrasında anı yükselen ve ani düşen şeker insana ağırlık veriyor.

Kemiklere zarar, insulin direncine} şekere yol açabilir, böbreklere zarar, bağımlılık yapar, kısırlık ta yapabilir.

Eminim şu kola ilaç olsa ve eczanede satılsa kimse içmezdi. O kadar çok reklam yapılıyor ki insanlar birşey sanıyor.

Ben de kolayı bıraktım, tiksindirme yöntemiyle. Nasıl diyen olursa, bir gün arkadaş ortamında kola alınmıştı, 1.5 litre şişenin yarısı hatta biraz fazlası kadar vardı aldım şişeyi ve tabi kola da buz gibi soğuk hala yeni açılmıştı, arka arkaya plastik bardaklarla kaç bardak içtiysem hatırlamıyorum epey içtim direk fondip yapıp dolduruyordum bardağı hızlı hızlı. İşte o an inanılmaz bir tiksinme geldi ve bıraktım. Çok ciddiyim, öncesinde bağımlıydım kolaya.

Kolanın yerine "ferahlatıcı" anlamında ben meyveli sodayı tercih ediyorum ve hakikaten kola gibi değil gerçek anlamda ferahlama veriyor ve 1 tane içince hatta 1-2 yudum içince daha içesi gelmiyor yani kola gibi içtikçe içesi gelmiyor insanın. Portakallı, mandalinalı olan renkli sodaları tavsiye edebilirim. Gerçi bunlar da zararlıdır ama kola kadar olacağını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frozzy45 -- 13 Ekim 2016; 13:00:55 >

• Aspartam var zero olan çoğu içeceğin içinde , bence hiç içme hocam , tamam 0 kalori ancak vücuda zararlı yinede.
  • Hocam hergün bir bardakta olsa kola içerdim. Bırakabiliyorsan hemen bırak. Sodaya başla mesela. Icetea yine şekerli ama koladan daha az zararlıdır.
  • ben 4 haftadır diyetteyim yediğim tek tatlı meyve türü şeyler ama onları da az az yiyorum günde 1 tane ya da hiç yemiyorum, ama ayda 1 sütlaç yiyorum sen de ye. kola falan sakın içme kardeşim diyetin adabına uymaz bi kere.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.