Şimdi Ara

Coca Cola'ya Zam (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
1
Favori
4.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu coca colanın içinde ne varsa tadı mükemmel
  • artık su içecez sadece
  • Bir dönem ben de çok içerdim, ama içinde ne kadar şeker olduğunu öğrendiğimde artık nadiren içmeye başladım. Zararlı bişey sonuçta, biraz caydırıcılık olması açısından pahalı olması gerektiğini düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviadam

Bu varken başkası içilmez

Coca Cola'ya Zam

çakmanın çakması... onu aldığın paraya yazık... Coca-Cola Zero iç şekersiz mısır şurubu kullanan ÜLKER grubudur...

• Ben hep 5TL'lik alıyorum.

Pardon o benzindi.
  • insallah kola ve turevleri sigarayla beraber 10 tl yi bulur (gonul daha fazlasinida ister ama ilk hedef 10)
  • Bugün kutu coca colayı 75 kurusa aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gittim Pepsi aldım
  • ARKADAŞLAR UCUZ KOLALAR DAHA ZARARLI YAPAY ŞEKER KULLANIYORLAR. KOLA İÇMİYORUM BANANE, SİGARA İÇMİYORUM BANANE İSTERSEN 20TL OLSUN DİYENLERİ ANLAYAMIYORUM İÇMİYORSANIZ YORUM YAPMAYIN O ZAMAN. BEN GENELDE ULUDAĞ GAZOZ İÇİYORUM MİSAFİRE DE KOLA İKRAM EDİYORUZ AMA EN GÜZELİ TABİKİ EVDE YAPILMIŞ LİMONTA, GENELDE YAZLARI GÜNDE 1 LİTRE İÇERİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: orienttt

insallah kola ve turevleri sigarayla beraber 10 tl yi bulur (gonul daha fazlasinida ister ama ilk hedef 10)

rüyanda görürsün onu... Sigara ile kola ve türevlerini bir tutana ne denebilir ki? arızanın önde gideni...

• Maden Suyu * Meybuz akar
  • quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

ARKADAŞLAR UCUZ KOLALAR DAHA ZARARLI YAPAY ŞEKER KULLANIYORLAR. KOLA İÇMİYORUM BANANE, SİGARA İÇMİYORUM BANANE İSTERSEN 20TL OLSUN DİYENLERİ ANLAYAMIYORUM İÇMİYORSANIZ YORUM YAPMAYIN O ZAMAN. BEN GENELDE ULUDAĞ GAZOZ İÇİYORUM MİSAFİRE DE KOLA İKRAM EDİYORUZ AMA EN GÜZELİ TABİKİ EVDE YAPILMIŞ LİMONTA, GENELDE YAZLARI GÜNDE 1 LİTRE İÇERİM

aynen, uludağ beyaz şekerle üretiyor portakallısı gayet güzel...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ona zam buna zam hani bize neyse gidiyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevrotikstar

quote:

insallah kola ve turevleri sigarayla beraber 10 tl yi bulur (gonul daha fazlasinida ister ama ilk hedef 10)

rüyanda görürsün onu... Sigara ile kola ve türevlerini bir tutana ne denebilir ki? arızanın önde gideni...

saglikli yasam hakkinda bilgiler edinme zamanin gelmis liseli... hadi git abilerine sor bu konulari

• o fiyata giderim bira alırım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nevrotikstar

quote:

saglikli yasam hakkinda bilgiler edinme zamanin gelmis liseli... hadi git abilerine sor bu konulari

sağlıklı yaşamla ne alaka? zamlanmasının sağlıyacağı fayda ne belki daha zengin olacaksın ondan zamlansın istiyorsun... LİSELİ ergen...

• evet cok zengin olacagim icin icin butun paralar cebime giriyor

ingilizce anlayaniniz varsa;
    http://www.thebetterhealthstore.com/newsletter/08-07_AugustNews02.html

• kola yerine ice tea tavsiye ederim.. en azından asit yok içinde.. önceden günde 2.5lt götürürdüm.. reflü olunca anlıyosunuz neyin ne olduğunu...
  • Coca-Cola'nın faydaları çok iyi parlatıcı olması... salmonella bakterisine karşı içeni koruyor ama günde 2,5L ve üzeri içmek şart...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Closer

kola yerine ice tea tavsiye ederim.. en azından asit yok içinde.. önceden günde 2.5lt götürürdüm.. reflü olunca anlıyosunuz neyin ne olduğunu...

+1 , ice tea güzeldir. İçerim her gün.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.