Şimdi Ara

Cocu'nun Takım Otobüsüne bile alınmaması ve yapılan saygısızlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla Ali Koç'un Cocu'yu yollaması doğru karar ama bu şekilde yollaması yanlış

• az yapmışlar bunun gibi vurdumduymaz pasife. İnsanda biraz utanma olur. 110 yıllık kulüp tarihinin en kötü durumuna getirip de hala utancından istifa etmiyorsa daha farklı muameleyi profesyonellik çerçevesine yapıcaksın. O utanmıyor biz neden utanalım ? Kovduk adamı kovduğumuz dakikadan itibaren hiç bir şekilde kulüp araç gereç veya tesisleriyle bağlantısı kalmaması gerekir. Çünkü bağlayıcı bir sözleşme yok. Fesh edilmiş. Profesyonellikse al sana buda profesyonellik.
  • İyi yapmış.. en başta getirmesi hataydı.. hollandalı hocalardan bir fayda gelmez..
  • Ali Koç da Aziz'den farksız zamanla anlayacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Trump -- 29 Ekim 2018; 13:12:14 >
  • az yapmışlar bunun gibi vurdumduymaz pasife. İnsanda biraz utanma olur. 110 yıllık kulüp tarihinin en kötü durumuna getirip de hala utancından istifa etmiyorsa daha farklı muameleyi profesyonellik çerçevesine yapıcaksın. O utanmıyor biz neden utanalım ? Kovduk adamı kovduğumuz dakikadan itibaren hiç bir şekilde kulüp araç gereç veya tesisleriyle bağlantısı kalmaması gerekir. Çünkü bağlayıcı bir sözleşme yok. Fesh edilmiş. Profesyonellikse al sana buda profesyonellik.
  • Transferleri kim yaptıysa bu takımı kim oluşturduysa başta sorumlu o bence sonra Cocu gelir
  • onun bize yaptığı saygısızlıklar yanında bir hiç
  • Dünyada yaptığı transferlerde yüzde yüz başarılı olabilen bir yönetim var mi ?

Varsa onu getirelim .

Transfer işi şans işidir. Kaldı ki gelen adamlar kötü de değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 34 PC 1890 plakalı Beyaz Audi Zaten pekçok defa kulübün kendisine tahsis ettiği bu araçla ayrılıyormuş,ortada yanlış bir durum olmadı dün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allizzwell27

Dünyada yaptığı transferlerde yüzde yüz başarılı olabilen bir yönetim var mi ?

Varsa onu getirelim .

Transfer işi şans işidir. Kaldı ki gelen adamlar kötü de değil
    Kardeş yapılan iyi bir transfer söyle

He arada bir Benzia iyi oynuyor alıyor veriyor eyvallah

Slimani ne iş ? tamam çok koşuyor Freyde öyle tamam koşuyorlar istekliler ama koşmak istemek yetmiyor

Ayew ne iş ne yapıyor ne katkısı var takıma ? verilen 5.5 M euro nun karşılığı bu mu ?

Jailson ? Fark mı yarattı ne faydasını gördün ?

Reyes ? Kayıp adam nerede kadroda bile yok

Bu adamlara bu paralar verileceğine Trezeguet gibi [daha çok böyle oyuncu var] ligimizi bilen ligde iyi işler yapan adamlara ver 5-6 M satın al kirala bir şey yap Ligi bilen oyuncuları al en azından bir katkısı olur

• Görünen köy klavuz istemez cocu'nun kötü bir tercih olduğu en başından belliydi.
  • Ali Koç un cocunun kredi var dedikten sonra direk kovmasi garip eğer takıma güveniyorsan kalsın derbi performansı iyidi suçu ilk başta Aykut kocamana attılar şimdi cocu ya fatura kesildi bakalım yeni hoca gelip başarılı olamazsa suçlu bu sefer kim olacak hoca mı comoli mi

• Maldonado ile şampiyonlar liginde çeyrek final oynadı bu takim

Önemli olan takım olabilmekte .

Tenik adam tutarsa Fener bu ligi süpürür. Herşey teknik adama bağlı

• Akşam akşam aşırı sinirlendirdi beni, o ne kadar kötü takımı hazırlasa da hazırlasın adamın bir ailesi var gururu var gerizekalı herifler adamı takım arabasına almıyor maçtan sonra direk kovuyor. Sonra adam Avrupa'ya dönüyor orda olanları anlatıyor adımız yine kötüye çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allizzwell27

Maldonado ile şampiyonlar liginde çeyrek final oynadı bu takim

Önemli olan takım olabilmekte .

Tenik adam tutarsa Fener bu ligi süpürür. Herşey teknik adama bağlı
    Yav sen ne anlatıyon kardeş ?

Gelen transferler kötü değil dedin cevap versene sen ona kötü işte adamlar yoksa cevabın boş yapma
  • takım otobüsüne alınmamasının istifa etmek istememesi
    siz kovun da tazminat alaım demesiyle alakalı olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 29 Ekim 2018; 15:57:13 >
  • alpceylann kullanıcısına yanıt
    10 maçta 9 puan alıp hala istifa etmeyip alacağı paranın peşinde olan açgozlulere fazla bile yapıldı . Adam olana yapılır muamele

• Kotu de ligin 15 takimindanda mi kotu bu oyuncular ?

Gs nin bjknin kadrosu çok mu iyi?

Basaksehirin kadrosu çok mu iyi ?

Boş boş konuşuyorsunuz. Ortada bir teknik adam başarısızlığı var.

Ilk 4 te olursun derbileri kaybedersin kadro kalitesi bu dersin .15 olmuşsun birader 15?

Ne kadro kalitesizliğinden bahsediyorsun?

• FB li gedilim ama ilginc bir dusunce olmus.

Adam normal bir sekilde gidecek olsa dedigin dogru da ; arkadas bir takim bukadar mi kotu yonetilir ; 15 yasindaki cocuk gelse daha iyi sonuc alirdi bu kadro. Valbuena dedigimiz adam gecen sezon milleti patates etti bu sezon adamdan eser yok.

Bunun yaninda saygisizlik felan degil ; yonetim yeterince musama gosterdi ; eger saygi kazanmak istiyorsa alacagi 2.5M Euro cuktan fedakarlik etsin de FB de adama plaket versin.

Bu islerde duygu aramayin arkadaslar ; PARA en buyuk duygu bu iste. Cocu adam olsaydi kendi giderdi diye dusunuyorum ben.

FB li gibi yazdim ama adam beni bile sinirlendirdi yav :)
  • Allizzwell27 A kullanıcısına yanıt
    demek teknik direktör hatalı bir tek futbolcuların hepsi bir yıldız

Onun için mi 15. sıradasın onun içinmi başarı yok?
  • Nesi saygısızlık yahu adam psv.de 5yılda aldığı parayı burda 4 ayda aldı. 4ay +1yıllık parayı alacak. Bu adama centilmenlik yapacağız daha hı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.