Şayet bir iPad ve 5 yaşından küçük bir çocuğunuz yeğeniniz kuzeniniz varsa doğru yerdesiniz..
Yeni geliştirdiğimiz uygulamamız "Konuşan Çiftlik" için elimizdeki sınırlı sayıda promo code ları 2 gün boyunca dağıtacağız.
Konuşan Çiftlik çocuklarımıza hayvan isimlerini , hayvan seslerini eğlendirerek interaktif bir şekilde öğretmektir.
Uygulamada üç farklı oyun modu bulunmaktadır.
1-Haydi Tanıyalım : Hayvanların üzerine parmak ile dokunarak isimlerinin ve seslerinin duyulduğu oyun modudur.
2-Acaba Nerede? : Bu uygulama hayvan ismini sesli olarak sorar, kullanıcının doğru hayvana parmak ile dokunarak bulmasını sağlar. Şayet yanlış bir hayvana dokunulursa doğru hayvan bulunana kadar soru sorulmaya devam eder.
3-Hangisinin Sesi : Uygulama hayvanın sesini sorar, kullanıcının doğru hayvana parmak ile dokunarak bulmasını sağlar. Şayet yanlış bir hayvana dokunulursa doğru hayvan bulunana kadar soru sorulmaya devam eder.
Talep edenler lütfen PM atınız..
İyi Akşamlar
Konuşan çiftlik uygulaması malesef iPhone için tasarlanmamıştır ve iPhone üzerinde çalışmamaktadır.
Bu nedenle lütfen sadece iPad sahipleri code talep etsin..
Kusura kalmayın...
istiyorum ben promo code.
Kardesim icin alabilirmiyim bende
quote:
Orijinalden alıntı: dejavoodoo
Kardesim icin alabilirmiyim bende
5 yaşından küçük 2 tane yeğenim var ve ipad ve iphone a elleri epey yatkın ve oynuyorlar. bana da kodu gönderebilirsiniz
Konuşan çiftlik uygulaması malesef iPhone için tasarlanmamıştır ve iPhone üzerinde çalışmamaktadır.
Kusura kalmayın...
quote:
Orijinalden alıntı: archilles_truva
Unuttunuz sanirim daha kod gelmedi bana ipad sahibiyim bende
quote:
Unuttunuz sanirim daha kod gelmedi bana ipad sahibiyim bende
Bende alabilirmiyim teşekkürler
quote:
Kusura kalmayın...
Adam habire robot gibi tekrarlıyor tamam anladık kod yolla...
quote:
Orijinalden alıntı: HackAv
quote:
Kusura kalmayın...
Alıntıları Göster
Yiğenim için kod alabilirmiyim ?
quote:
Orijinalden alıntı: HackAv
quote:
Kusura kalmayın...
Alıntıları Göster
BAZI TECRÜBLERİNİ PAYLAŞABİLİRSENİZ SEVİNİRİZ :
ÖRNEK OLARAK BENİM 2 YAŞINDAKİ YEĞENİM ;
OYUNU HER AÇTIĞIMDA 7-8 DK OYNUYOR EKRANI SAĞA SOLA TEK PARMAĞIYLA KAYDIRIYOR HAYVAN SESLERINI BERABER TEKRARLIYOR SONRA SIKILIYOR ANCAK GÜN İÇERİSİNDE 4-5 KERE FAKRLI ZAMANLARDA TEKRAR AÇTIRIYOR..
Suan uyuyo sabah deneyip yazariz dusuncelerimizi
quote:
Suan uyuyo sabah deneyip yazariz dusuncelerimizi
ipadim ve 1 yaşında kızım var şimdiden hazırlık yapalım bari.bende kod bekiyorum.şimdiden teşekkür ederim...
quote:
Orijinalden alıntı: helmer
ipadim ve 1 yaşında kızım var şimdiden hazırlık yapalım bari.bende kod bekiyorum.şimdiden teşekkür ederim...
Alıntıları Göster
Bedava kodu duyan gelmiş adam yeni bi uygulama yaptım bana destek verin indirin dese kimse indirmez çok pahalı der
quote:
Orijinalden alıntı: xoge
Bedava kodu duyan gelmiş adam yeni bi uygulama yaptım bana destek verin indirin dese kimse indirmez çok pahalı der
Alıntıları Göster
şu an çocuk ta ipad de yok ipad2 yi bekliyorum. Ama olursa ücretli olarak edinmeye çalışırım, eve gelen cocuklara oyalamak için kullanabiliriz :))
PM attim ama gelen giden yok
Kardesim uygulamayi cok begendi daha yeni alabildim cihazi elinden sayi saymayi da ogretse cok cok daha iyi olurdu ama buda epey tatmin edici olmus tesekurler cocuklar icin biseler yapip cabaladiginiz icin :)
quote:
Kardesim uygulamayi cok begendi daha yeni alabildim cihazi elinden sayi saymayi da ogretse cok cok daha iyi olurdu ama buda epey tatmin edici olmus tesekurler cocuklar icin biseler yapip cabaladiginiz icin :)
SÜPER HABER..
ŞU ANDA TAMAMLANMIŞ TEST ETTİĞİMİZ BAYILACAĞINIZ 3 UYGULAMAMIZ VAR.
UMARIZ BUNLARDAN DAHA FAZLA KEYİF ALACAKSINIZ..
SELAMLAR
quote:
quote:
SÜPER HABER..
ŞU ANDA TAMAMLANMIŞ TEST ETTİĞİMİZ BAYILACAĞINIZ 3 UYGULAMAMIZ VAR.
UMARIZ BUNLARDAN DAHA FAZLA KEYİF ALACAKSINIZ..
SELAMLAR
Alıntıları Göster
bugün 1,5 yaşında yeğenim bu uygulama sayesinde mamasını hiç itiraz etmeden yedi gayet güzel vakit geçirdi. hayvanlardan ses çıkınca kahkaha atıyor güzel bir uygulama olmuş. emeğinize sağlık devamını sabırsızlıkla bekliyoruz