Şimdi Ara

Çocuğumun Kullandığı Android Telefonu Nasıl Takip Ederim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
49
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Günümüz teknoloji çağında çocuk yetiştirmek gerçekten zor, biliyorsunuz ki çağın getirdiği zorluklar arasında "çocuk istismarı, akran zorbalığı" gibi haberleri sürekli görüyor ve üzülüyoruz. Çocuğumun kimlerle konuştuğunu, kimlerle mesajlaştığını, hangi sosyal medya uygulamalarını kullandığını kendisiyle birlikte kontrol ediyorum, çocuğumla arkadaş gibiyimdir. Ancak aradığı, mesajlaştığı içerikleri silmesi çok kolay. Sildiği taktirde ne yazık ki sadece görmemi istediği şeyi görmüş oluyorum.

Örneğin Google'a ait "Family Link" uygulaması var, ancak bu uygulamada yalnızca telefonu hangi saatlerde kullanabileceğini kısıtlayıp, hangi uygulamayı gün içerisinde toplamda kaç dakika kullanmış onu görebiliyoruz. Ancak onda ise arama geçmişi veya mesaj geçmişi görüntüleme gibi seçenekler mevcut değil. Acaba sizlerin içinde de bu tarz yasal kaynaklardan temin edebileceğim, gerekirse satın alabileceğim bir uygulama biliyor musunuz veya önerebilir misiniz?

Kızımın telefonunu istediğim zaman elime alıp kontrol edebiliyorum ancak illaki korkularım var. Beni anlayabileceğinizi biliyorum. Bu yüzden aslında bir yardım çağrısında bulunuyorum. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim.

• kroot K kullanıcısına yanıt
    Öncelikle merhabalar böyle bir durumu kontrol edebilmeniz için bir uygulama vb şeyleri ben bilmiyorum

Ancak bununla ilgili olarak belirli telekomünikasyon uygulamalarında bu serbest internet kullanımını sınırlamaya yönelik ayarlar mevcut iPhone ayarlarında da buna benzer ayarların olması gerekiyor

Her şeyin sonucunda o telefonu belirli ciddi işlemler (kodlama rootlama) olmadan izleyemez kontrol edemezsiniz dediğim ayarları kontrol edin arama kısmına yazın veya biraz kurcalayın genellikle güvenlik-güvenli internet gibi yerlerde gözükür

Yardımcı olabildiysem teşekkür ederim iyi günler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.