Şimdi Ara

Çocuk bana niye bakıyosun dedi! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ne bakıyon diyince aklıma recep ivedik geldi
  • Sizde 5 erkek var ve sana hiç bir türlü yardımda bulunmayıp seyirci kaldılar olaya ha?
  • eleman gitti yaa
  • Arkadaş uzaklarda..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Varsayilan

Sizde 5 erkek var ve sana hiç bir türlü yardımda bulunmayıp seyirci kaldılar olaya ha?

Yok onlarıda çektiler de kavgalık birşey çıkmadı zaten .
    Hepsi kavga edecek çocuklardı da laf atışmasından ileri gitmedi .
  • Bugünde minibüs bekliyorum serseri tipli çocuk yanıma geldi abi sigaran varmı dedi
    tabi bende haliye tırstım 2 dal sigara verdim .
    Allah'tan minibüs çabuk geldi yoksa paketi bırakacaktım.
  • Bence adam yanlış anlamış göz göze bakışmalar fln
  • arkadaş olmak istiyorum seninle demeliydin
  • quote:

Orjinalden alıntı: hell line

quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

Arkadaşım sen nediyorsun beni 8 kişi kenara çekti ben ne olduğunu merak ediyordum sonra aralarından biri dedi "bana niye bakıyorsun?"

devamını merak ettim usta

devamı sinemalarda

• Ben bu tip durumlarda ne yapılması gerektiğini biliyorum. Direk asılacaksın. Gay gibi davranacaksın. Adamlar da senden tırsacak. Kaçacaklar. Bir dizide görmüştüm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Superdeve

Ben bu tip durumlarda ne yapılması gerektiğini biliyorum. Direk asılacaksın. Gay gibi davranacaksın. Adamlar da senden tırsacak. Kaçacaklar. Bir dizide görmüştüm.

Tv deki dizilere falan güvenme sen.. Tehlikeli yollara sapma.. Ya adamlar kaçmayıp niyeti bozarsa?.. Gerisini sen düşün artık

• quote:

Orjinalden alıntı: Cağdaş_1991

Arkadaşlar Alibeyköyde saat 15:30 Sularında Başıma şöyle bir olay geldi!Ben iddaa bayine doğru yürüyordum hızlı adımlarla Biz bunla göz göze geldik O bakıyo ben bakıyom o bakıyo ben bakıyorum Sonra bu bana dediki Ne bakıyosun lan Diye argolu bir cümle kullandı Bu zamanda bakmakta suç olmuş Bende Biraz tırstım tabi çocuk benden baya büyüktü!

senin gibi pustları görmek herzaman nasip olmuyor deyip gömecektin kafayı.ama sende o büzzük nerde?
  • arkadaşı çizmişler ben bugünkü çocuktan şüpheleniyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.