Arkadaşlar Alibeyköyde saat 15:30 Sularında Başıma şöyle bir olay geldi!Ben iddaa bayine doğru yürüyordum hızlı adımlarla Biz bunla göz göze geldik O bakıyo ben bakıyom o bakıyo ben bakıyorum Sonra bu bana dediki Ne bakıyosun lan Diye argolu bir cümle kullandı Bu zamanda bakmakta suç olmuş Bende Biraz tırstım tabi çocuk benden baya büyüktü!
hayırdır ?
deseydin sende.. oda laf etseydi yaşıda büyükse bi yumruk atıp kaçardın
sen ne bakıon lan la.uk deseydin
korktunmu lan yoksa?
senden büyükse niye çocuk diyon?
quote:
Orijinalden alıntı: Guest
korktunmu lan yoksa?
Bir kafa bir yumruk 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nakavt
quote:
Orijinalden alıntı: tracy
Bende elimden bardağı düşürdüm. Acaba konu mu açsaydım??
quote:
Orijinalden alıntı: tracy
heç abey birine benzettim deseydin
quote:
korktunmu lan yoksa?
@Destructive-Kaçsan kaçsan nereye kadar kaçıcaksın elbet bi yerde yakalıycak @Sonsuzarap-Pek kendime güvenim yok açıkçası ama damarımı basılırsa Yıkarım ortalığı @Mujim-Korktum dediysem O kadarda değil sadece Bir an Şüphelendim Çocukta bıçak falan vardı herhalde Çünki;Bunlar serseri takımı
Arkadaşım sen nediyorsun beni 8 kişi kenara çekti ben ne olduğunu merak ediyordum sonra aralarından biri dedi "bana niye bakıyorsun?"
quote:
Orijinalden alıntı: muhtarsaykoo
Bende elimden bardağı düşürdüm. Acaba konu mu açsaydım??
Alıntıları Göster
Hemen babana şikayet etseydin,
quote:
Orijinalden alıntı: AnotheRDie
Arkadaşım sen nediyorsun beni 8 kişi kenara çekti ben ne olduğunu merak ediyordum sonra aralarından biri dedi "bana niye bakıyorsun?"
quote:
Orjinalden alıntı: AnotheRDie
quote:
korktunmu lan yoksa?
quote:
Orjinalden alıntı: MUJİM™
korktunmu lan yoksa?
Oooo kimler gelmiş....
quote:
Orijinalden alıntı: DcD-Semih
quote:
Alıntıları Göster
Valla Saçma sapan Cevaplar yazan arkadaşlara Cevap vermiycem Diğer arkadaşlarada Teşekkür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe
Hemen babana şikayet etseydin,
Alıntıları Göster
tıp tıp bakarlar sonra ne bakıonlan derler adamı delı ederler
quote:
quote:
quote:
quote:
devamını merak ettim usta
quote:
Orijinalden alıntı: Erdem2602
quote:
Orjinalden alıntı: MUJİM™
korktunmu lan yoksa?
Oooo kimler gelmiş....
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: the_virtue
quote:
Orjinalden alıntı: MUJİM�
korktunmu lan yoksa?
Oooo kimler gelmiş....
quote:
Orijinalden alıntı: hell line
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: hell line
quote:
Ben güldüm işte bakmışımdır felen diye .. Sonra arkadan biri fırladı sen akıllı dursana ne gülüyorsun dedi tip tip baktım birşey demedim . Sonra kaldırdı beni yerimden sen şöyle gelsene dedi iyi hadi dedim sonra diğer bi çocuk dur nereye gidiyorsun sen canına mı susadın gibi birşey dedi . Herneyse sonra konuştular artistlik yaptılar omuz felen attılar bana giderken. Yalnız bizde 5 erkek 2 kız var . Bi kız arkadaş tabi oradan bana omuz attıklarını görünce sinir krizi geçirdi . Bende bunun üstüne giderken yolda 2 tane abimi gördüm. Gerisi 18+ ..