instagramda ben: rumila.english.burada aratabilirsiniz |
Çocuklar için İngilizce eğitim başlangıcı için tavsiyeleriniz (2. sayfa)
-
-
Geçen sene birisi yazmış. Eba,dil öğrenim portalında piyasaya kaynak kitap hazırlayan yayınevlerinin ücretsiz etkileşimli kitapları var. Öğrenci hesabıyla da var, öğretmen hesabıyla daha fazlası var. Windowsa kurulanlar çoğunlukta, android, ios da var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
konuyu güncel tutarsak ... ben de 6 yas ve 10 yasındaki çocuklarıma online ingilizce kursu aldırmak istiyorum daha önce tecrube edenler bilgi verebilir mi cocuklar inin online ingilizce faydali mi 6 yasındaki çocuğum 0 dan ingilizceye baslayacak en cok reklamını duydugum yerler novakid cambly baska var mı
-
A1 Seviye kelimeleri öğrenerek başlanabilir. Linkte A1 seviyesindeki 1000 kelimenin anlamını ve telaffuz için ses dosyasını ekledim. Umarım faydalı olur. İyi çalışmalar.
https://diziyleogren.com/blog/a1-seviye-ingilizce-kelimeler-ve-anlamlari
-
Sahibindende birini buldum Mehmet Nabi Özsoy diye kesinlikle tavsiye etmiyorum , adamın belirli bir sistemi yok çok saçma ilerliyor karşısındaki insana resmen hayvan gibi davranıyor hemen sinirleniyor üç kuruş fazla verin insan gibi ders anlatan biriyle çalışın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konu guncel olması.adina yaziyorum.8 yasindaki kizim icin bahsi gecen iki kursu düşünmüştüm ama olumsuz yorumlari gorunce vazgectim heralde ebadan ve bulacagim uygulamalardan devam ederim
Bence dil eğitimine daha da erken başlanılmalı.
Çocuklar için birebir eğitim en iyisi olacaktır. Yetişkinler için de üniversitelerin dil kurslarını önerebilirim. Yabancı dil eğitiminde iyi olan üniversitelerdeki okutmanlardan da bu konuda bir yönlendirme adına bilgi alınabilir. Hatta aynı üniversitelere ait yuvalar ile bu konuda görüşülebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arwenthequeen -- 28 Kasım 2024; 17:33:18 > -
+1
Ben de çocuğum için İngilizce eğitimi ararken Çocuklar için online İngilizce kursu ile tanıştım. Başta tereddüt etsem de, deneme dersine katıldıktan sonra çok memnun kaldım.
Dersler hem çok eğlenceli hem de oldukça öğretici! Çocuğum, interaktif etkinlikler sayesinde İngilizceyi öğrenirken keyif alıyor. Ayrıca, verilen ödevler ve düzenli takip sistemi sayesinde çocuğumun gelişimini kolayca izleyebiliyorum. Eğitmenlerin ilgisi ve profesyonelliği de gerçekten takdire şayan.
Bu platform sayesinde çocuğumun İngilizcesi gözle görülür şekilde ilerledi. Eğer siz de güvenilir ve kaliteli bir online İngilizce kursu arıyorsanız, kesinlikle tavsiye ederim. Detaylı bilgi için buradan inceleyebilirsiniz: Çocuklar için online İngilizce kursu.
Umarım sizin çocuklarınız da bizimki gibi bu süreçten çok şey kazanır! 😊
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X