İkinci Monitör Tavsiye
Arkadaşlar ilk macbookumu aldim simdi ikinci bir monitör almak istiyorum eğitim videolarini oradan rahatca izleyip macbookda uygulamami yapmak icin bunun icin onerebileceginiz urunler nelerdir benim gibi amaclayip alanlar var mi
Birde cok kaba olmayan birsey olsa daha iyi olur piyasada bakinca sabki biraz kaba ürünler
Magic Mouse Farkı
Beyaz mouse 3669
Siyah ise 4779
Aralarindaki fark nedir anlayamadim
Neden bu kadar fiyat farki var
14 inc Macbook Pro için Kılıf
Merhaba bu üründen kullanan var mi yorum yapabilir mi veya bunun yerine şunu al diyebileceginiz bu tarz kılıf var mi
Hepsibura M4 icin Ön siparis
Hepsiburada m4 macbook pro
Lar icin ön siparise başlamıştır
Bu vesile ile yaptığım arastirmalar su an icin ön siparis m4 fiyatinin uygun olduğunu söyleyebilirim
Yeni alacak.veya m1 elinde olanlar degerlendirwbilir zaten hali hazirda m2 m3 u olanlar degsitirmek istemeyecektir
M4 Macbook pro ön siparis
Arkadaşlar merhaba ilk defa bir mac alacağım eğitim indirimi ile beraber şu anda 70.500 liraya düşüyor ilerleyen günlerde Bu fiyata bir zam gelir mi yoksa indirim mi olur tecrübeli arkadaşlarının varsa sevinirim sonradan pişman olmak istemiyorum
Ön siparişte olan baz model MacBook pro bana fazlasıyla yeteceğini düşünüyorum sadece aklımda MacBook Air vardı daha ince olduğu için onun da 15 inçlik modelini düşünüyordum şu anda 15 inçlik MacBook MacBook Air ile MacBook pro arasında çok ufak bir fiyat farkı gözüküyor Bu yüzden ne yapmam gerektiği konusunda bir türlü karar veremiyorum ayrıca Kasım indirimleri ile beraber daha uyguna bir fiyat yaka var mıyım yakalanmaz mıyım Bu da beni düşündürüyor
M3 Macbook Air mi M4 Macbook Pro mu
Bu cihaz mı yoksa ön siparişten m4 macbook pro baz model mi (70,500)
Aslında air istiyordum yapacağım iş en fazla photoshop ve premier harici ofis işleri
fakat fark o kadar az ki kafam karıştı
beklemeye gerek var mı ayrıca acelem yok aslında
Kasım indirimi ile daha uyguna birşey yakalayabilir miyim acaba
fikire ihtiyacım var
Meslek: Öğretmen
Son Giriş: 9 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 117
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 882 (Bu ay: 318)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 21 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Bilgisayar