Şimdi Ara

M3 Macbook Air mi M4 Macbook Pro mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu cihaz mı yoksa ön siparişten m4 macbook pro baz model mi (70,500)

Aslında air istiyordum yapacağım iş en fazla photoshop ve premier harici ofis işleri

fakat fark o kadar az ki kafam karıştı

beklemeye gerek var mı ayrıca acelem yok aslında

Kasım indirimi ile daha uyguna birşey yakalayabilir miyim acaba

fikire ihtiyacım var

• Biraz daha kalın ve ağır olması sizin için büyük bir sorun değilse net şekilde Pro tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55superx 5 kullanıcısına yanıt

Bildigim.kadariyla birisi 1.52 kg air olan 15 inclik cunku

14 inc pro 1.55 kg agirlik farkı yok sadece incelik farki var

Ayrica su an m4 pro baz fiyatı uygun mu bana mı öyle geliyor yani air ile arasinda makas cok degil

• enginekici3455 E kullanıcısına yanıt

Pronun fiyatı normal de Airin o konfigrasyonu çok pahalı bence. Aynısının M2 ve 8GB RAM olanı yine 15" olarak PT de 37 bin lira. Ben de zamanında 16GB/512 M2 Air yerine az daha veririm baz model M1 Pro alırım demiştim. Öyle de yaptım memnunum. Hatta şansıma denk geldi çok az bir farkla 1TB versiyonunu aldım (üstüne işlemci de 8 çekirdekten 10 çekirdeğe çıkıyordu) hafıza konusunda kafam rahat.

Pronun kalınlık hariç hiçbir dezavantajı yok zaten. Pil ortalama aynı gidiyor. Sessizlik de aynı o fan basit işlerde asla çalışmıyor. Sadece Airin aşırı ısınıp hızını düşürdüğü ağır işlerde devreye girip performansı arttırıyor. Ekran hem 120Hz hem Miniled teknolojisine sahip. Hoparlörü ve mikrofonu da airden bir gömlek üstün farkı hissediliyor.

Bekleme konusunda ise bence fiyatlar biraz aşağı inebilir. Özellikle PT biraz daha uyguna satabiliyor. Zaten acelem yok diyorsanız beklenebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 1 Kasım 2024; 0:58:55 >

Fikrinizi duymak iyi oldu acikcasi kafamda yarin son bir kez daha air ve pro elime alip son kararı vermekti

Büyük ölçüde kararin m4 Macbook pro olacaktı

Beklediğimiz zaman baz model m4 macbook proyu sizce 70 binden daha aza alabiliyim yani

M4 16 gb 512 ssd

Bence diğer sitelerde biraz daha aşağı düşer tabi yine öğrenci indirimi ile. Beklediğinize değecek kadar fiyat farkı olur mu ondan emin değilim ama.

Aslında düştü su an troyda m3 air 62 bine düşürdüler

M4 pro 70,500

Air daha düşer mi dediginiz gibi dusebilir peki m4 pro sonradan duser mi cikar mi acaba sizce benim gibi ikilemde kalanlar mevcuttur sanirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Dolar kuru uçmazsa Apple en az birkaç ay fiyat güncellemesi yapmaz bundan sonraki en erken lansman mart nisan gibi olur sanırım. Diğer sitelerde ufak çaplı indirimler olabilir. Geçen sene M3 Prolar düşmüştü.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.