Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Çocuklar İçin Jelibon Şeklinde Balık Yağı(Amerika'dan İthal) Satın Al 29 Ekim 2015 02:02 1 1 Çocuklar İçin Jelibon Şeklinde Balık Yağı(Amerika'dan İthal) Çocuklar için rahat yutmaları için jelibon şeklinde hazırlanmış balık yağı. Omega-3 ve Vitamin D3 içermektedir. İçerisinde 200 adet jelibon bulunmaktadır. Paketi açılmamıştır. Amerika'dan Vitamin World'dan alınmıştır. 2 yaşından büyük çocuklara yöneliktir. Kendi çocugum için almıştım ama yaşı yetmediği için satıyorum. Elimde 1 kutu var. Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 150 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 2 Ekim 2015 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Çocuklar İçin Jelibon Şeklinde Balık Yağı(Amerika'dan İthal) Satılık Xbox360 Ankara-New York / New York-Ankara Uçak Bileti
Ben oğlum için easyfishoil balık yağını kullanıyorum jel formda tadı güzel ve zararlı hiçbir madde yok içinde norveçte üretiliyorkalitesi aşikar. böyle ne olduğu belli olmayan ürünlere güvenmiyorum