Evet ben de tüm kalbimle yeneceğimize inanıyorum porto çok iyi bir takım değil kesinlikle ilk maçta birtek quarezma ile ve son dakikada bir şansszlıkla yendiler bizi.. ama bu gece böyle olmayacak.
Yukarıda parça linkini yanlış vermişim buradan indirebilirsiniz arkadaşlar; http://rapidshare.com/files/75772592/cocuklar.wma
quote:
Orjinalden alıntı: ques7R
Allah yardın(m)cın(m)ız olsun
Allah razı olsun. Sizinde
İnanmak başarmanın yarısıdır. Beşiktaş inanırsa yenebilir.
bizler inandık sizde inanın bizim için bu maçı alın
1 0 olsun bizim olsun
İlk maçta birinci devrede tek kale oynadık resmen ikinci yarı eşitlendi oyun ama son dakikada gol attılar bu kadar olmaz ya. İnşallah yeneriz tek korkum Beşiktaşın Avrupada deplasman fobisi.
Haydi arkadaşlar şu anda dua edelim Allah'a.. Hakikaten işimiz çok zor..Allah büyük..
inşallah bi sürpriz olur da yener beşiktaş futbol bu belli etmez
ama duygusallığı bi kenara bıraktığımızda porto nun galibiyeti %90
inşallah bi sürpriz olur da yener beşiktaş futbol bu belli etmez
ama duygusallığı bi kenara bıraktığımızda porto nun galibiyeti %90
Alakası yok. Porto' nun ilk maçta doğru düzgün pozisyonu yokken bizim 2-3 net pozisyonumuz vardı.. quarezma dışında maçta porto adına güzel hiçbirşey yoktu neredeyse(ikinci yarının bir bölümü dışında) Bu takımın mı Beşiktaşıma karşı %90 gibi ezici bir oranla galibiyet şansı bulunuyor?.. Benim inandığım gibi inansınlar yeneceğimize olay o anda bitecek.
Hadi bakalım Beşiktaşa başarılar, şenlendir bizi...
Allah Yardımcımız Olsun...
En önemli şey inanmak.
BJK zamanında deplasmanda Chelsea'yi yendi,FB yıllarca evinde mağlup olmayan Manchester'ı.
Porto bunlara göre çok daha güçsüz bir takım.Ama gene de çok iyiler.BJK'den oyun olarak falan iyiler yani.Ama inanınca,bir de şansın olunca,yenmemek için bir sebep yok....
Arkadaşlar sonuçta bizim oyuncularda futbolcu yani kasap değil. Dünyanın heryerinde aynı antremanlar yapılıyor. Aradaki fark tecrübe. İnanırsak niye olmasın? Chelseayi 10 kişi 2-0 yenmedikmi?
Arkadaşlar ilk önce inanmak gerekiyor ve sonra da SAVAŞMAK. Bunu yaparsa oyuncular bu maçı kazanacağımızdan adım gibi eminim...
BEŞİKTAŞIM SEN ÇOK YAŞA, CANIM FEDA OLSUN SANA HİÇBİR ŞEYE DEĞİŞİLMEZ, SENİN SEVGİN BU DÜNYADA
quote:
Orjinalden alıntı: Miex
Arkadaşlar sonuçta bizim oyuncularda futbolcu yani kasap değil. Dünyanın heryerinde aynı antremanlar yapılıyor. Aradaki fark tecrübe. İnanırsak niye olmasın? Chelseayi 10 kişi 2-0 yenmedikmi?
Buna inanın yeter.
Olmadı... inanmadılar... güçleri değil, yürekleri yetmedi... Birşeylerin değişmesinin vakti geldide geçiyor... Bu kadroyla olacak gibi değil, şu taraftar fb' de gs' de olsa eminim avrupa devi haline gelirlerdi... Gerçekten yazık...