Şimdi Ara

çocuklar müjde: jojo tv şifresiz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
4.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Tam bize göre bırakın Spice'ı Sex TV'yi Free-X'i yawww Baby TV varken onlar mı izlenir
  • quote:

Orjinalden alıntı: NetX

Jojo yok artık şifrelendi şimdi Elmax zamanı.
    Bir dahaki ayın 15inede bakarsınız SNEK ya da SINEMATURK açılır.

İşte hocam, bir o kanal bir bu kanal şifresiz olarak verilip, millet iyice alıştırılıyor Digiturk kanllarına...
  • Çocuk programları, çizgi film (senin bildiklerinden değil ) ve sanırım eğitim programları içeren bir çocuk kanalı. Anlayacağıbn çocuk kanalı kısaca
  • quote:

Orjinalden alıntı: in_metal

Baby TV de şifresiz

Tam bize göre bırakın Spice'ı Sex TV'yi Free-X'i yawww Baby TV varken onlar mı izlenir

bende ilk görünce atlamıstım sifresiz xx diye.sonra baktım bebek kanalıymıs.

• quote:

Orjinalden alıntı: seran

bu baby tv'nin icerigi nedir???frekansını yazarmısınız bir zahmet

Baby Tv'yi adult kanal sanan bazı arkadaşlar olmuş; mesajlarını sildim...

Baby Tv, bebeklere yönelik bir kanal...Daha önce bu konuda 2 topic açıldı; arama yaparak, ilgili topicleri bulabilirsiniz...
  • Evet, ben de bir an mesajı görünce şok oldum ne diyor diye

Arkadaşlar zaten konu başlığına bile baksanız anlarsınız;

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> çocuklar müjde: jojo tv şifresiz

Lütfen konulara attığınız mesajların içeriklerine dikkat edin..
  • ehehehhhee baba koptum evde,ama bilmeyen insana öle gelir '''Baby Tv'''

quote:

Orjinalden alıntı: boldshark

quote:

Orjinalden alıntı: seran

bu baby tv'nin icerigi nedir???frekansını yazarmısınız bir zahmet

Baby Tv'yi adult kanal sanan bazı arkadaşlar olmuş; mesajlarını sildim...

Baby Tv, bebeklere yönelik bir kanal...Daha önce bu konuda 2 topic açıldı; arama yaparak, ilgili topicleri bulabilirsiniz...
  • ekonomik pakette bu kanal şifreli ama jetix açık niye böyle yapıyorlar anlamadım
  • Her gün değişik birini açarak müşteri çekmek istiyorlar, olay bu.
  • Şimdi Çocuk Olmak Varmış
  • Üzülme, yakında şifrelerler. Yukarıda da yazdığım gibi her gün birini açıp alıştırıyorlar milleti..
  • şifreyi koydular evet çok geçmedi çocuklar ağlıyor şimdi jojo diye
  • Bir arkadaş demişti; "Ben izletmem, yarın bugün şifrelerlerse çocuk Jojo TV diye ağlar, ne me lazım" diye. Herkes gülmüştü. Şimdi onun dediği çıktı
  • quote:

Orjinalden alıntı: kankys

valla çocuklarınıza izletmeyin bu bir tuzak.. önce izlettirirler.. çocuklar alışınca tutturur.. baba jojo istiyorum diye.. hayda al başına belayı .. :) onun için hiç kurmayın o kanalı kimse görmesin .. siz kârda olursunuz.. benden söylemesi...

• quote:

Orjinalden alıntı: Nickodin-QX

Bir arkadaş demişti; "Ben izletmem, yarın bugün şifrelerlerse çocuk Jojo TV diye ağlar, ne me lazım" diye. Herkes gülmüştü. Şimdi onun dediği çıktı

demekki daha önceden başına gelmiş bende eklemedım bizim yiğenler bi görürse mahvoluruz...
  • zaten yayınlar çok kalitesiz
  • Bence de Jojo yayını çok kalitesiz.Zamanında az çizgi film seyretmemiştik hepsi bunlardan güzeldi.
    Birde bi yarışma dikkatimi çekti Hugo tarzı tuşlarla oynanan bir yarışmaydı.
    Oyunun amacı tuşlara hızlı basıp çarpmadan yanmadan çok puan toplayıp oyunu bitirmek ama maalesef oynayanların çoğu başarılı olamıyor.
    Bu kanalda bu yarışma bence çok yanlış ve saçma çünkü uyduya yayın 2-3 saniye gecikmeli geliyor ve doğal olarak yarışmacıların çoğu sadece katılıp yarışmış oluyor.Katılanlar önemli olan yarışmaktı dese bile kötü bir durum.
    Programı sunanlar zamanında basmadığını üzülmemesi gerektiğini söylüyor çocuklara.
    Asıl zaman hatası kendilerinden kaynaklanıyor.
    Üzülüyorum yarışıp 0 puan alan çocuklara.

• jojo'nun çizgi filmleri:
    -the lampies
    -poko
    -the gnoufs
    -pet pals
    -dr. dog
    -yugioh
    -yugioh gx
    -action man
  • mygrsl M kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canpolat_28 -- 25 Mart 2019; 2:29:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.