digitürk üzerinden yayın yapan çizgi film kanalı jojo yaz dönemi boyunca şifresiz...
İyi olmuş, çocuklara bari kıyak geçsinler
İz tvde iki ay şifresizdi yakında buna da dayarlar şifreyi.
1 ay önce de elmax ve iz tv şifresizdi.yani tanıtım amaçlı yapıyolar.ben birde lig tv,'yi tanıtmalarını bekliyom ama tanıtmıyolar.
Lig TV yaklaşık 2,5 aydır şifresiz, ancak bu tür konuları burada konuşmak yasak olduğu için ayrıntılara giremem
valla çocuklarınıza izletmeyin bu bir tuzak.. önce izlettirirler.. çocuklar alışınca tutturur.. baba jojo istiyorum diye.. hayda al başına belayı .. :) onun için hiç kurmayın o kanalı kimse görmesin .. siz kârda olursunuz.. benden söylemesi...
evet benim bir arkadaşım var lig tv onda da 5 aydır şifresiz yayın yapıyor.. arkadaşıma özel :)))
quote:
Orjinalden alıntı: Nickodin-QX
Lig TV yaklaşık 2,5 aydır şifresiz, ancak bu tür konuları burada konuşmak yasak olduğu için ayrıntılara giremem
evet benim bir arkadaşım var lig tv onda da 5 aydır şifresiz yayın yapıyor.. arkadaşıma özel :)))
quote:
Orjinalden alıntı: Nickodin-QX
O devirin biteli 1 ay oluyor arkadaşlar Pamık eller cebe artık.
Siz uzak kalmışsınız galiba. O beleş Lig TV dönemleri biteli ay oldu.
Öyle mi
Zaten şu an olsa nolur, olmasa nolur. Bende Türksat çanağı yok ve olsa da maç yok
quote:
Orjinalden alıntı: kankys
valla çocuklarınıza izletmeyin bu bir tuzak.. önce izlettirirler.. çocuklar alışınca tutturur.. baba jojo istiyorum diye.. hayda al başına belayı .. :) onun için hiç kurmayın o kanalı kimse görmesin .. siz kârda olursunuz.. benden söylemesi...
Haklısın hocam....
quote:
Orjinalden alıntı: yavkar@fb
bence de girme sonra hemen çiziyolar.
Yok, aslında emu vermediğim sürece bir sorun olacağını sanmıyorum ama sonuçta illegal olduğundan, forumda yasak olduğu için değil yani
jojo şifrelendi elmax şifresiz yayında
quote:
Orjinalden alıntı: crazy frog
quote:
Orjinalden alıntı: kankys
Haklısın hocam....
eee hani açıktı şifreli halla jojo off kaçırdım yaa
quote:
Orjinalden alıntı: serkan1216
eee hani açıktı şifreli halla jojo off kaçırdım yaa
gece kapanıyo.çünkü yayın yok
Jojo yok artık şifrelendi şimdi Elmax zamanı. Bir dahaki ayın 15inede bakarsınız SNEK ya da SINEMATURK açılır.
Şansa bak, bizimkiler de eve Digiturk almışlar bugün. Daha doğrusu alışverişten sonra 6 aylık bedava paket vermişler. Ancak ben bu Elmax, S'NEK kanallarında pek birşey bulamıyorum.
jojo mu nedir hangi frekansta acaba
Üst konuda Türksat1C için güncel frekans listesi var, orada varsa göz at