< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kindala81 -- 16 Mayıs 2018; 0:25:15 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kindala81 -- 16 Mayıs 2018; 0:25:15 > |
Cahillik, eğitimsizlik. Bu durumları görünce 90' lı yıllarda izlediğim bir haber geliyor aklıma; bir Mercedes' in açtığı airbag yüzünden kucakta oturan 7 ya da 8 yaşlarında bir çocuğun kafası kopmuştu. Allah esirgesin, o zamanlar TV' lerde fazla sansür falanda yoktu olduğu gibi göstermişlerdi yine geldi gözümün önüne.
|
Bu forumda belli yaşa gelmiş üyelerin büyük çoğunluğu babasının kucağında tutmuştur ilk kez direksiyonu. Bilinçli sürücüler kendini "trafiğe kapalı alan" da kullandırarak gösterebilir.
|
Benim oğlan çocuk koltuğundayken yanına biri oturunca parmağıyla dokunup “bu koltuğu ben aldım biliyomusun” derdi hep :))
Araştırdığım iyi bir modeli “bunlardan hangisi iyi bilemiyorum acaba şu mu iyi yardım eder misin” falan diye yalandan gösterip oğluma seçtirmiştim, o gururla normalde 5 saniye yerinde durmayan çocuk koltukta usluca oturmuştu! |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Material-Engineer -- 16 Mayıs 2018; 5:56:16 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|