Şimdi Ara

Çocukluğum aklıma geliyor SİLKROAD denince (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • owww !
  • Sene 2006 filan. Altı üstü 4-5 server filan var. Tibet, troy, alps vs. tam hatırlamıyorum şimdi.
    Başladık Alps'e ama sonra Sparta'ya geçtim. Bushido efsanesiyle dehşet bir silkroad zamanı geçirdim, yokluk vardı, zaman-internet-para yoktu ama çok güzeldi. Zar zor oynardık ama her şeyden fazla zevk alırdık.. Şimdi elim arada bir gidip bakıyor sitesine, eskileri arıyor gözlerim.. Çok şey ifade etmişti bana bu oyun anlatamam..
    Duygulandırdın be..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeC-J

Sene 2006 filan. Altı üstü 4-5 server filan var. Tibet, troy, alps vs. tam hatırlamıyorum şimdi.
    Başladık Alps'e ama sonra Sparta'ya geçtim. Bushido efsanesiyle dehşet bir silkroad zamanı geçirdim, yokluk vardı, zaman-internet-para yoktu ama çok güzeldi. Zar zor oynardık ama her şeyden fazla zevk alırdık.. Şimdi elim arada bir gidip bakıyor sitesine, eskileri arıyor gözlerim.. Çok şey ifade etmişti bana bu oyun anlatamam..
    Duygulandırdın be..

ozamanlar internetin saati 50krş tu , bende ilk alps de başlamıştım müthiş bi glavem vardı 1 alırdık evden dogru kafeye miss di valla
  • Belkide güzel olan o yıllardı sadece, oyun hep aynı da biz değiştik belki
  • zannetmiyorum silkroadda cok değişti çünkü ben ilk başladıgımda bzm net kafenin sahibi mustafa abi vardı ozmnlar max lv. 60 dı cok iyi hatırlıyorum , kervan cekıodu bende ozmn 40 leveldim oturur başına izlerdik şunu nası yaptım abi bunu nerden cıkardın abi felan söylerdi bize yani ozmn tadı vardı , hele o levellerde kervan cekme olayı müthişti level kasardık kervancılıkta , güzel paralar kazanırdık az dı ama o levellere göre tatmin ederdi neyse Allah rahmet eylesin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heil Hitler -- 25 Ağustos 2015; 0:06:59 >
  • Oyunun dengesini ilk olay eu karakterlerin gelmesiydi. Fakat oyuna getirdiği yeniliği kimse inkar edemez. Bence oyunun en iyi kısmı 8 dgdi. Kıyafetler s,lahlar hala en beğendiğim modellerdir. 100 cap oyun biraz daha dengelenmiş gibiydi. Ama bu seferde Magic Pop denen olayı çıkardılar. Bence oyuna ilk büyük ihanet buydu. Hiçbir özelliği olmayan sadece para kazanmak için yapılan bir şeydi. Çok para kazandı ama joymax. En son ve büyük darbe ise bugün hala devam eden alchemy sistemi. Bana göre oyunun son yıllarını yaşıyoruz. Yakın zamanda 130 da gelir ondan sonrada tamamen biter.
  • Kimin gelmez ki usko,sro gibi oyunlar çıkmıyor bu zamanda keşke o zamana dönebilsek. =/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cyclomoteur

Oyunun dengesini ilk olay eu karakterlerin gelmesiydi. Fakat oyuna getirdiği yeniliği kimse inkar edemez. Bence oyunun en iyi kısmı 8 dgdi. Kıyafetler s,lahlar hala en beğendiğim modellerdir. 100 cap oyun biraz daha dengelenmiş gibiydi. Ama bu seferde Magic Pop denen olayı çıkardılar. Bence oyuna ilk büyük ihanet buydu. Hiçbir özelliği olmayan sadece para kazanmak için yapılan bir şeydi. Çok para kazandı ama joymax. En son ve büyük darbe ise bugün hala devam eden alchemy sistemi. Bana göre oyunun son yıllarını yaşıyoruz. Yakın zamanda 130 da gelir ondan sonrada tamamen biter.

100 cap'i hiç göremedim, oyunu bırakmıştım. Ancak dediğine katılıyorum. Magic POP sistemiyle parası olan sun silahını oradan elde etmiş.

Bence oyunun en adil zamanı 110 cap'tir. Zengininde de nova vardı fakirinde de. Parası olan ezemiyordu diğerlerini.

• quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

quote:

Orijinalden alıntı: Cyclomoteur

Oyunun dengesini ilk olay eu karakterlerin gelmesiydi. Fakat oyuna getirdiği yeniliği kimse inkar edemez. Bence oyunun en iyi kısmı 8 dgdi. Kıyafetler s,lahlar hala en beğendiğim modellerdir. 100 cap oyun biraz daha dengelenmiş gibiydi. Ama bu seferde Magic Pop denen olayı çıkardılar. Bence oyuna ilk büyük ihanet buydu. Hiçbir özelliği olmayan sadece para kazanmak için yapılan bir şeydi. Çok para kazandı ama joymax. En son ve büyük darbe ise bugün hala devam eden alchemy sistemi. Bana göre oyunun son yıllarını yaşıyoruz. Yakın zamanda 130 da gelir ondan sonrada tamamen biter.

100 cap'i hiç göremedim, oyunu bırakmıştım. Ancak dediğine katılıyorum. Magic POP sistemiyle parası olan sun silahını oradan elde etmiş.

Bence oyunun en adil zamanı 110 cap'tir. Zengininde de nova vardı fakirinde de. Parası olan ezemiyordu diğerlerini.

Genel olarak katılıyorum. Sadece parası olan daha fazla + basabiliyor olmasıydı. İlk zamanlar olmasa bir süre sonra hemen hemen herkes alabiliyordu novaları.

• ben başlamısım 2005 te :D hala oynuyorum ara verdiğim oldu ama
  • Bence bu kadar hoşumuza gitmesin sebebi ilklerdendi küçüklüğümden beri sro anlatılırdı tabi evde bilgisayar var ama oyun kurmasını bile bilmezdik birkez kuzenimdem eski sro cd si almıştım eski patch 1 aya yakın start yazısı çıkmasını beklemiştim ana ekranda 2011-2012 yıllarında çok aktiftim geç başlamıştım ama heyecanı vardı herşeyiyle oyun geliştikçe dengeyi kaybettiler ve para hırsı bitirdi oyunu,2 sene önce yine oynamıştım ve nostalji yaşamıştım hoştu ama zevk vermişmiydi çok hayır tabiki,serverda çok az kişi vardı birkez bildiğin rezaletti bu saatte sonra SRO dan adam olmaz hayatta oyunun belkide son birkaç senesi sonra kapanırmı iyice dibe batarmı bilmem,WOW dan başka eski zevk veren oyun yoktur tabiki onuda hiç oynamadım ama adamlar iyi kötü hem sömürüyor müşteriyi hemde oyunda tutabiliyor,sro sadece son zamanlarda sömürmeye başladı o kadar

• 2005-2011 arası Tibet serverında oynardık. 6. sınıftan lisenin yarısına denk geliyor benim için. Yani paranın bu oyun için az olduğu, zamanın kısıtlı olduğu yaşlara. Buna rağmen belki arkadaş ortamından, belki benim için ilk(ve son) mmorpg oyunu olduğundan şu an başka bir oyun bu kadar tat vermiyor.

Sabahlara kadar unique beklediğimiz, okuldan kaçıp internette PvP yaptığımız vakitlerinde tadı kalmamış artık oyunda. Bence 90'dan sonra tadı kalmadı, 110'dan sonra money talks durumu iyice kendini hissettirdi. PvP EU karakterler yokken daha eşitti, taxiler, 3-4 ay farmlar oyundan alınan zevki öldürdü. İnsanlar tat almak için değil statü için oynar oldu.

Ben wizle oynarken eski üyelikle magic popdan 90çin sun shield düşürmüştüm. Wiz soyulunca oyuna 1 yıl ara verdim, tekrar girdiğimde kasalar birleştiği için benim int ss çarda kullanmayı hayal ettiğim sun shield kaybolmuş. Bu bardağı taşıran son damla olmuştu, çarları elden çıkartıp defteri kapattım. Oyun 80 iken ilk kestiğim Tg heyecandan ellerimi titretirdi, bırakmama yakınken kestiğim Demonlar tat vermiyordu. Bu oyunun bu hale gelmesini görmek çok kötü. Her ne kadar oyun da olsa insan duygulanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• son yorumların üstüne anılarım tekrar canlandı hepinize teşekkürler :) taxi olayını hatırladımda cidden biz zamanında demiyimde cocukluğumuzu güzel yaşadık ya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heil Hitler

son yorumların üstüne anılarım tekrar canlandı hepinize teşekkürler :) taxi olayını hatırladımda cidden biz zamanında demiyimde cocukluğumuzu güzel yaşadık ya :)

Güzel mi? Ben buna katılmiyorum. Bence çocukluğumuzu sro icin heba ettik. Kaç arkadaşımın okul hayatı bu oyun yüzunden bitti. Mantıklı düşünürsek oyun icin çocuklugum okul hayatım gitti. Ama aldığım zevkide düşününce mantıksız düşünmeye devam
  • 8 sene oldu bırakalı :(
  • arkadaş bota bırakmaktan, 2 h sworddan bahsetmiş ve duygulanmış sen isyutaru denilen unique'ye bir server dolusu oyuncunun saldırdığı günleri görmemişsin kardeşim. Ben duygulanmıyor, ağlıyorum
  • İlk knight ile başlamıştık hepimiz sro daha sonra çıkmıştı 2007 senesi ilk glavye çarı kurup janganda manryanglarla başlayıp yeohaların yanından geçerken korktuğumuz zamanlar tigerlar banditler unique den daha korkutucu gelirdi gözüme, zor kasılması bu oyunu ayrı güzel yapan şeydi. Sonra avrupa çarı açıp 60 level xbow kastığımda maske düşürüp sattığım günler aklıma geldikçe içimi bir hüzün kaplıyor. ahhh joymax ah o asfdsfsdsd isimli botlarla başlayan para hırsın daha sonra ki oyunu paraya dönüştürmen yaptığın rezalet her zaman aklımızda. Private serverlarda sarmıyor arkadaşlar hem oyuncu kitlesi az hemde private serverlardada sağlam item setleri parayla satıyorlar herkesin statüsü aynı ya çok iyi oluyor çar ya çok kötü, baymasıda cabası sıkılmadan en fazla 1-2 hafta oynuyorum o da serverı incelemek çar dizmekle geçiyor. Eskinin yerini hiç bir şey almıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: elfofdarknes

quote:

Orijinalden alıntı: Heil Hitler

son yorumların üstüne anılarım tekrar canlandı hepinize teşekkürler :) taxi olayını hatırladımda cidden biz zamanında demiyimde cocukluğumuzu güzel yaşadık ya :)

Güzel mi? Ben buna katılmiyorum. Bence çocukluğumuzu sro icin heba ettik. Kaç arkadaşımın okul hayatı bu oyun yüzunden bitti. Mantıklı düşünürsek oyun icin çocuklugum okul hayatım gitti. Ama aldığım zevkide düşününce mantıksız düşünmeye devam

ben yorumum kıyas şeklinde yapmıştım ama :D tabikide yani okulundan kim geri kalmadı bu oyunlar yüzünden ama şimdiye kıyasla insanlar şuan daha cok geri kalıyor eğitimlerinden gene her halukarda biz karlıyız :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

arkadaş bota bırakmaktan, 2 h sworddan bahsetmiş ve duygulanmış sen isyutaru denilen unique'ye bir server dolusu oyuncunun saldırdığı günleri görmemişsin kardeşim. Ben duygulanmıyor, ağlıyorum

dostum ben hiç bir zaman boss kesicek kadar ilerleyemedim oyunda sürekli farkılı class lar denemekten tabikide oldu bu ama en sonunda 2H kaptırdım kendimi ondada en güzel yerinde soydular :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.