Şimdi Ara

#cocuyladevam (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dark is the Sunlight

Mancini ve Prandelli tutmadı. Adamlar deplasmanda 1 puan yeter mantığıyla çıkıyor.

Alıntıları Göster
    Cevabın için teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *InfLeXibLe*

Hocam ben de istikrardan yanayım. Bşımıza ne geldiyse sinirle alınan kararlardan dolayı geldi zaten. Ancak 4 lig maçı bana şunu gösterdi Cocu'nun oyunu okuması çok zayıf. Her hafta ayrı bir skandala imza atıyor ve oyuna yaptığı müdahaleler takımın tamamen havlu atmasına sebebiyet veriyor. Bu saydıklarım sonradan toparlanabilecek şeyler değil. Şenol Güneş'e veya Fatih Terim'e bakıyorum adamlar 30. dakikada kötü oynayan oyuncuyu hemen değiştiriyor sonunda başarılı olup olmaması önemli değil , bir reaksiyon veriyor adamlar sonuç olarak bizimkisi dünkü Reyes'i 70 dakika izledi adamlar ellerini kollarını sallayarak deyim yerindeyse yatak odamıza girdi. Cocu'ya olan inancımı kaybettim maalesef.
    +1

• quote:

Orijinalden alıntı: Yapayzeka037

Konya maçını alırız ve bütün taraftar sonraki maçlarda büyük TD diye alkislamaya başlar. Bizim taraftar böyledir.

Alıntıları Göster
    Dediğim çıktı. Sistemi gorebilenler için cocu iyi teknik direktör. Bam güm oynama devri bitti. Şimdi ki iddiam ise Beşiktaş'ı da yenicez.

• quote:

Dediğim çıktı. Sistemi gorebilenler için cocu iyi teknik direktör. Bam güm oynama devri bitti. Şimdi ki iddiam ise Beşiktaş'ı da yenicez.

Alıntıları Göster
    Dediğin falan çıkmadı, çünkü kimsenin büyük td Cocu dediği yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

Dediğin falan çıkmadı, çünkü kimsenin büyük td Cocu dediği yok.

Alıntıları Göster
    Konya maçı çıktı. Bjk maçını da kazanacak. Ondan sonra herkes cocu cu olacak. Yaz bunu kenara.

• Konya biraz becerikli olsa "en az" 3 yerdik.

Cocu'nun sistemi falan da yok ayrıca. Maçı izleyen herkes takımın kafasına göre bireysel yeteneğe bağlı oynadığını görür.

Ortada ne bir plan var, ne tempo, ne de bir bütünlük hiç biri yok. Takımın başında hoca olmasa da takım bu kadar oynar zaten. Oyunu da okuyamıyor ayrıca çıkardığı kadrolar ve oyuncu seçimleri fiyasko. Cocu bana göre bomboş stajyer bir hoca.

Aykut Kocaman bu takımı korkak ve pasif futbol mantalitesiyle zehirlemiştir. Bu takım adam olacaksa, Ersun Yanal gibi Aykut'un panzehiri olan bir hocayla olur.

Ersun Yanal'ın bazıları tarafından beğenilmemesini ise Türk olmasına bağlıyorum. Başka mantıklı bir izahı yok çünkü.

• Takımın Başkanı yeni

Takımın yönetim takımı yeni

Teknik kadro yeni

Oyuncu kadrosu yeni

5 haftada ne bekliyordunuz acaba? Son 6 ayda bir Fenerbahçe nin ismi değişmediği kalmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerbahçe nin en büyük problemi , takımda lider ruhlu bir oyuncu olmaması. Uzun süredir Fenerbahçe forması giyen Türk oyuncular Volkan , Topal , HAK vs. hiçbiri takıma liderlik edecek , yeni transferlerin takıma entegrasyonuna yardımcı olacak karakterde değiller. Dolayısıyla takıma yeni bu kadar oyuncu katılmışken oyun kimyasını tutturmak kolay bişey değil. Cocu hem ülkeye hem Fenerbahçeye yeni olduğu için takım üstünde otoritesini tam sağlayamadı. 3-4 maçlık bir galibiyet serisiyle hem oyuncuların özgüveni yerine gelir hemde uyum artar.

• 5 macta ahkam kesmeye baslamis gene futbol gurmeleri. Isik yokmus, oyun okuyamiyormus. Aykutculara sesleniyorum. Gecen yil bu takimin sampiyon olacagina hicbiriniz inanmiyordunuz. Ki olamadikda. Simdi cikmislar aykut beyin muhtesem istatistiklerini ayikliyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

5 macta ahkam kesmeye baslamis gene futbol gurmeleri. Isik yokmus, oyun okuyamiyormus. Aykutculara sesleniyorum. Gecen yil bu takimin sampiyon olacagina hicbiriniz inanmiyordunuz. Ki olamadikda. Simdi cikmislar aykut beyin muhtesem istatistiklerini ayikliyorlar.
    +1 hocam.

• sızın sıstem gecen sezon kurulmustu zaten aykut kocaman'ı gondermesenız boyle yapılanmayla temel atmayla falan ugrasmayıp dırek atılmıs temelden devam edip 2. kata cıkacaktınız. sampıyonluga oynayacaktınız. cocu'nun max gorecegı 15. hafta. alı koc da max 2020'yı gorup sonra gıdecek.
  • Katılıyorum sezon sonuna kadar sabredilmeli Cocu'ya.
  • Cocu ya laf edenler vizyonsuzdur net
  • Dediklerim çıkıyor arkadaşlar. Konya maçını alicaz dedim aldık. Bjk yi yenicez demiştim. Tekrar ediyorum. Bjk yi bu hafta yenicez. Cocu nun elinde çöpler var. Rezil bir defans var. Adamın suçu yok.

• Zagrep konusuna bir açıklama getirmek ister misin?

Bende değişimi destekleyen bir taraftarım ama ışık göremiyorum.
  • Cocu giderse eski düzen geri gelir. Aykut veya onun türevleri sonsuza kadar fenerbahçeli ele geçirir. En mantıklısı cocuyla devam. Hiddink te buraya gelmişti sabretmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delton -- 22 Eylül 2018; 10:17:5 >
  • Ülkemizde şu istikrarı, yanlış isimlerle sürdürme ve deneme çabamız yüzünden hep zaman kaybediyoruz. Arkadaşlar istikrar her sistemde, futbolcuda, teknik adamda ve başkanda işe yarayacak diye bir durum yok. Bu yanılgı yüzünden yanlış isimler üstünden ülke futbolunu mahvettik...

Dünyanın en önemli kulüplerinden birisi olan Manchester United, Sir Alex Ferguson ile futbolda istikrarın sembollerinden biri olmuştur. Fakat Ferguson ardından getirdiği hiç bir teknik adamla böylesine bir istikrar peşinde koşmamıştır. Sebebi çok basit, kan uyuşmuyorsa ve elle tutulur bir potansiyel ışık görmüyorlarsa zorlamıyorlar. Son 4 yılda 3,5 teknik adamla çalıştılar.

Futbolcuya göre değil sisteme göre futbolcu diyorsun, fakat elinizdeki kadro o kadar derin değil veya futbolcularda her sisteme adapte olacak çok yönlülük yok. Cocu biraz kendi sistemini biraz kulübün kaynaklarını harmanlayıp ideal bir sistem bulmalıydı. Tek bir sistemi olan teknik adam mı olur ? Tüm dünyada 4 3 3 mü deneyecek, belki bazı takımlarda tutar fakat farklı kulüplerde farklı çözümler bulmalı...

Diğer bir durum oyuna müdahale, bu istikrarla zamanla olacak işler değil hocam. Manasız gereksiz sahadaki oyundan ve zamandan bağımsız kararlarla olacak iş değil...

Transfer konusunda tuhaflık şu, sisteme göre futbolcu diyorsun ee Cocu gidince farklı teknik adam başka sistem oynatırsa ne olacak ? Barcelona gibi 5 yaşındakilerden a takıma kadar aynı sistemi oynarsın belli sisteme oyuncu transfer edersin, böyle bir kültür bu ülkede yok ve sadece teknik adamın kafasındakilerle olmaz.

Galatasaray'lı olarak Cocu kalsın isterim, fakat bir futbolsever olarak Fenerbahçe böyle yönetilmesini asla istemem

• Cocu ya zaman lazım.
    Gerekirse 5 sezon şampiyonluk düşünülmemeli.
    Sabredilirse bu adam iyi bir sistem kurar.
  • quote:

Dediklerim çıkıyor arkadaşlar. Konya maçını alicaz dedim aldık. Bjk yi yenicez demiştim. Tekrar ediyorum. Bjk yi bu hafta yenicez. Cocu nun elinde çöpler var. Rezil bir defans var. Adamın suçu yok.
    Geçen yıl son haftaya kadar şampiyonluğu kovalamış takıma 11 oyuncu alındı. + Son yıllarda Aziz Yıldırım'da bile olmayan 25milyon euro transfer bütçesi vardı. Hala kadro çöp diyorsanız yeni yönetimin ciddi hatası var demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narevu

Cocu ya laf edenler vizyonsuzdur net
    vizyonu Cocu olanlar..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.