Şimdi Ara

#cocuyladevam (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cocu gitti diye sevinen arkadaşlar. Bunu yazın bir kenara. Dediğim çıkınca artılarsiniz. Cocu gittiği takımda başarılı olacaktır. Sıkıntı cocu da değildi. Sıkıntı futbolcularda. Bu futbolcularla olacak iş değil. Eldekileri satıp ucuz oyuncu alıp bu sezon atlatilmasi planlandı. Hersene gelenler gidenlerden daha pahalıydı ve borcumuz katlanıp duruyordu. İlk işimiz finans sıkıntısıni çözmekti bu sene. Cocu günah keçisi olup yollandı. Hee bu takımda başarılı da olamadı. Ama bu kadro ile olacak iş değil bu. Bunu unutmayın. Cocu nun gittiği takımda yönetim cocu dan çok memnun kalacak. Çünkü burası Tr. Alelacele günlük başarılara bakan 3. Sınıf futbol oynanan yabani bir ulkeyiz. Sistem mistem bilmez kimse. Taraftar haklı başarı lazım. FB ye savunma yapmaz yaptırır doğru evet. Ama cocu FB taraftarının istediği sistemi yaptı. 15 senedir tek forvet ile oynadığımız futbolu bitirip çift forvete döndü. Birazda sanssizdi. En kötü zamanda geldi. Değişim zamanı geldi. Cocu hakli haksız tartismam ama cocu gittiği hangi takım olursa olsun başarılı olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lord Joker kardeşimin kötü bir kopyası olmaya çalışıyosun. Ama sende çok eğreti duruyor. Fazla zorlama.

Bu takımın başında hiç hoca olmasın, futbolcular halısahaya maça çıkar gibi kendi aralarında anlaşıp kadro çıkarsaşar ilk 4'e girer.

cocunun etkisi sırf takımı aşşa çekme yönünde oldu. Ne futbol felsefesi var ne adam yönetebiliyor nede takım motive edebiliyor. Adamı elle tutulacak hiç bir potansiyeli yok. Bu adamın yapabileceği en iyi iş alt yapıda yıldızlar yaş gurubunu (b gençler bile değil) yetiştrmek olabilir. 100 sene de tdlik yapsa avrupa liglerinde şampiyonluğa oynayan takımda başarılı olma şansı yok. Hollanda ligini dikkate almıyorum. Avrupanın paf ligi gibi bişey. genç oyuncu gözlemleme ligi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martax32 -- 29 Ekim 2018; 9:48:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: martax32

Lord Joker kardeşimin kötü bir kopyası olmaya çalışıyosun. Ama sende çok eğreti duruyor. Fazla zorlama.

Bu takımın başında hiç hoca olmasın, futbolcular halısahaya maça çıkar gibi kendi aralarında anlaşıp kadro çıkarsaşar ilk 4'e girer.

cocunun etkisi sırf takımı aşşa çekme yönünde oldu. Ne futbol felsefesi var ne adam yönetebiliyor nede takım motive edebiliyor. Adamı elle tutulacak hiç bir potansiyeli yok. Bu adamın yapabileceği en iyi iş alt yapıda yıldızlar yaş gurubunu (b gençler bile değil) yetiştrmek olabilir. 100 sene de tdlik yapsa avrupa liglerinde şampiyonluğa oynayan takımda başarılı olma şansı yok. Hollanda ligini dikkate almıyorum. Avrupanın paf ligi gibi bişey. genç oyuncu gözlemleme ligi.
    Yav he he. Avrupa da gittiği takımda başarılı olacak dedim zaten. Gidip Villarreal i şampiyon yapacak demedim. Senin anlama sıkıntın var kardeş. Biz kimsenin kopyası değiliz. Senelerdir buradayız.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.