Şimdi Ara

COD 1-3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçenlerde aldığım cod serisine ait cdlerin kurulumunu yapıp denerken daha işin başında çamura battım cod 1 i yükledikten sonra çalıştırmayı denediğimde BUFFER OVERRUN DETETED ve devamı şeklinde bi hata alıyorum işletim sistemim win7 ultimate 32bit internetten araştırdığım kadarıyla uyumluluk modu dendi ama denememe rağmen çalışmadı donanım bilgileri i3 2,13 işlemci 2gb ram ati mobility radeon hd 5470

yardımlarınız bekliyorum..

• cOD 1 İ BENDE DENEDİM WİNDOWS 7 DE ÇALIŞMADI.Ama cod 2-4-5-6 a.ılıyor.
  • 1 ve 3 ile ilgili bir sorunu var galiba cod un dediğin gibi diğer serilerde sıkıntı yok seriyi tamamlamak istedim ama nafile masaüstü pc de oynıcaz artık onları
  • cod 1 de ben w7 de oynadım ama oyuna başladıktan bi süre sonra en fazla 1-2 dakka sonra oyundan attı sürekli ekrana garip bişeler oldu mavi ekran tarzı bende sildim mecburen
  • Arkadaşlar Cod1 UO da dahil olmak üzere Win7 de çalışıyor. Sizin sorununuz büyük ihtimalle kullandığınız oyun sunumlarından veya ilaçlarınızdan.

Ayrıca Cod3 pc de yok.
  • emre candemir*

konuyu biraz daha açabilirmisin tam olarak anlamadım yani yapmam gereken nedir

ayrıca cod 3 yok demişsin ama temin ettim ben bi şekildede artık nedir ne değildir onu bilemem tabi bu teferruat önemli olan seriyi tamamlamak benim için yardımcı olursan sevinirim ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaLaMaMa

emre candemir*

konuyu biraz daha açabilirmisin tam olarak anlamadım yani yapmam gereken nedir

ayrıca cod 3 yok demişsin ama temin ettim ben bi şekildede artık nedir ne değildir onu bilemem tabi bu teferruat önemli olan seriyi tamamlamak benim için yardımcı olursan sevinirim ...

Mesajımda Call of Duty, Call of Duty United offansive, Call of Duty 2, Call of Duty 4, Call of Duty 5, Call of Duty 6 oyunlarının tamamının Windows 7 ile tamamen sorunsuz çalıştığını ve Call of Duty 3 oyununun bilgisayar versiyonu olmadığını sadece konsollar için olduğunu söylemeye çalıştım.

Sorununuz büyük ihtimalle indirdiğiniz oyunun sıkıştırılması ile yada kullandığınız "Crack" ile ilgilidir İlaç diye de buna deriz. Farklı bir ilaç deneyebilirsiniz.

Bu sorunun ilaçtan olup olmadığını da Buradan arama motoruna "Call of Duty" yazarak karşınıza çıkan seçeneklerden yeni veya farklı ilaç edinerek deneyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoburPirana -- 12 Ekim 2010; 20:15:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşşekkürler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.