Arkadaslar oyun daha yenı edınenlerımız vardır mutlaka benım merak ettıgım grafıkler acısından screenshotlara baktım fazla bır değişiklik yok oynanabılırlık acısından bır fark var? yanı oyunu wınnıng 10 dan farklı yapan ismi dışında nedır alınırmı değermı ? şimdiden herkese cok tesekkurler
Fazla fark yok arkadasim,sadece kaleciler daha iyi hatta panter gibi
e ii ozaman we 10 da kalecıler balon olmus cok hep sektırıolar topu. Tek deısıklık de buysa alınmaz ozaman ama yama falan nezaman cıkıcak acaba
Tek değişiklik o değil arkadaşım bence.Kesinlikle oyuncu hareketleri daha yumuşak ve daha güzel görünüyor.Eğer spiker olayına kafayı fazla takmıyorsan kesşnlikle pes6 al derim.
quote:
Orjinalden alıntı: ALTEK
Tek değişiklik o değil arkadaşım bence.Kesinlikle oyuncu hareketleri daha yumuşak ve daha güzel görünüyor.Eğer spiker olayına kafayı fazla takmıyorsan kesşnlikle pes6 al derim.
Yok ya spıker hıc dert değil nası olsa senelerdir japon spikerle oynuoruz. Ottode ofsaydodes falan alıstım artık ama Pes 6 da spıker ispanyolca konusuyorumus galiba e almak lazım kadrolarda we10 dan farklı bı deısıklıkler varmı acaba
tabiki alınır dostum. tek geçerim bu oyunu bnce futbol konusunda rakipsiz... şu anda PES 6buçuk bile çıksa hemen alırım
Bende almayı düşünüyorum pes oynayamadımbir nasip olmadı :D:D...pc dede oynayamadım bir türlü pes 5 falan pes 6 almayı düşünüyorum ps 2 için tek sorun spikerin japonca olmasımı menü falan değil dimi :D
Bende almayı düşünüyorum pes oynayamadımbir nasip olmadı :D:D...pc dede oynayamadım bir türlü pes 5 falan pes 6 almayı düşünüyorum ps 2 için tek sorun spikerin japonca olmasımı menü falan değil dimi :D
Yok japonca diğil zaten ispanyolcamı fransızcamı ne ama menu ıngılızce spıker sadece ıngılızce konusmuyo
quote:
Orjinalden alıntı: nitrousoxide
quote:
Orjinalden alıntı: dwyanewadecns
Yok japonca diğil zaten ispanyolcamı fransızcamı ne ama menu ıngılızce spıker sadece ıngılızce konusmuyo
Nerden cikardin spikerin ingilizce olmadigini ,asil dili ingilizce zaten,ona extra olarak italyanca,ispanyolca,fransizca ve almanca spiker koymuslar
Oynanabilirlikte degisiklik yapılmıs ornegın topu onune tam almadan sut cekersen daga tasa vururlar.Oyuncuların fiziksel guclerinide oyuna iyice yansıtmıslar ornegın Stam la Etoo omuz omuza gıderse Etoo kamyon carpmıs gibi olurken Adriano veya Julio Baptista cok rahat Stam'la mucadele edebiliyor.Bunun dısında karsı karsıyayken gol atmak zorlastırılmıs ve kaleciler tum topları tutamıyorlar bunun yerine saga sola celıolar ve kalıcıden donen toplar oyuna bayag heycan katıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: devilsemo
quote:
quote:
Nerden cikardin spikerin ingilizce olmadigini ,asil dili ingilizce zaten,ona extra olarak italyanca,ispanyolca,fransizca ve almanca spiker koymuslar
Valla ben bı kuzende gordum bıde bı arkadasımda oynadım ıkısınde de ıspanyolca konusolardı hadı onlar konusuolar ben demın aldım SPIKER YOK kımse konsmuyo
Yaaa spiker sorun değil nece konuşursa uyar oyunun menusunde yada kendısınde sorun olmasında...
quote:
Yaaa spiker sorun değil nece konuşursa uyar oyunun menusunde yada kendısınde sorun olmasında...
Yok oyunun kendısınde bı sorun yok bende muzık dınlıorm spıker yok madem ama bıraz alısmak gerekıo oyuna kontroller bıraz daha deısmıs hakem baya oturmus artık kastlı hareketlerde dırek geregını yapıyo (sarı-kırmızı kart falan) ama onemsız hareketlerde de macı bolmuyo devam ettırıyo kalecıler her gecen oyunda bıraz daha salaklasmaya basladılar we9 dan berı kalecıler cok kotu onun dısında sımdılık gozume carpan bısı olmadı
quote:
quote:
quote:
quote:
Valla ben bı kuzende gordum bıde bı arkadasımda oynadım ıkısınde de ıspanyolca konusolardı hadı onlar konusuolar ben demın aldım SPIKER YOK kımse konsmuyo
Uyanik saticilar full versiyonundan 5-6 gun once cikan versiyonunu indirip satmislardir
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Uyanik saticilar full versiyonundan 5-6 gun once cikan versiyonunu indirip satmislardir
+ 1 Bendeki de öyle çünkü.Menüler ingilizce spiker fransızca.Başka da spiker seçeneği yok.
quote:
quote:
Yok oyunun kendısınde bı sorun yok bende muzık dınlıorm spıker yok madem ama bıraz alısmak gerekıo oyuna kontroller bıraz daha deısmıs hakem baya oturmus artık kastlı hareketlerde dırek geregını yapıyo (sarı-kırmızı kart falan) ama onemsız hareketlerde de macı bolmuyo devam ettırıyo kalecıler her gecen oyunda bıraz daha salaklasmaya basladılar we9 dan berı kalecıler cok kotu onun dısında sımdılık gozume carpan bısı olmadı
Açıklamalar için teşekkürler oyun çıkalı baya oldu dışarı çıkınca alıcam bakalım...zorlanırım ama :D
bende pes6 türkçe var fakat sesler oturmamış manyak zevkli oluyor orta sahada paslaşırken dalmışsın sen spiker bi coşuyor kaleci son anda çeldi diye falan bi an panik oluyon uyuyamı kaldım diye brezilya arjantin maçında mahmut falan demesi zaten maçın 5 dadikasını gülmek için boşa harcatıyor. isteyen olursa yardımcı olurum kendisine.
quote:
Orjinalden alıntı: Corny
bende pes6 türkçe var fakat sesler oturmamış manyak zevkli oluyor orta sahada paslaşırken dalmışsın sen spiker bi coşuyor kaleci son anda çeldi diye falan bi an panik oluyon uyuyamı kaldım diye brezilya arjantin maçında mahmut falan demesi zaten maçın 5 dadikasını gülmek için boşa harcatıyor. isteyen olursa yardımcı olurum kendisine.
Oyunu henüz almadın ama yamasını alabilirim bulunsun pc de ama nasıl yapıcam anlatabilirmisin oyunu alınca burdan okur yaparım bendede w 9 da var spiker oda çok güzel pcde...
quote:
Orjinalden alıntı: Corny
Dostum heralde senın oyunda patchlı ben dun aksam baya bı oynadım kastım sole solıyım adam gol attıktan sora tek bı kelamda bulunuyo o da zaten alakasız oluyo.gol atıyorum adamlar santra yapıyo spıker kalecı ıcın kolay bır top dıyo bıde gene dun aksam manchester-chealsea macı yaparken bıanda o hıc konusmayan spıkerın gaz oluo ROONALDINHOO dıe bagarması gecenın korunde benı de gulme krızıne soktu Ama enazından oyunun oynasında ıslevınde herangı bı problem yok buarada we10 a gore adam gecmek baya bı kolaylasmıs bunu da eklemelıyım
Buraya gönderebilme şansınız varmı yada özel msjla falan? patch'ı?