Şimdi Ara

PES 2008 1.20 yama çıkdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İndirme imkanı olan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim..
    Özellikle online desteğinde düzelme var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RsnCkr -- 28 Ocak 2008; 13:49:15 >

• 30 saniye önce "bu pes'e yeni yama ne zaman çıkar acab" diyerek foruma girdim ve başlığı gördüm. şu an şoklardayım eheheha. hemen indeirip bakalım
  • yama 130 mb bu arada.
  • aa arkadascaa:P naber:D
    owww eve gidince indiricem..
    bu arada..dün 50.000 sıralamada olan birini 3-0 yenmekte iken..dakika 86 ve elektrikler gider:s
    delirdim:d
    offf adam ne sevinmiştir ama..ballı:P.
  • hemen i.n.d.i.r.e.l..i.m

edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pitrat -- 28 Ocak 2008; 14:30:02 >
  • ersin online duzelirse senle bu aksam mac yapalim ..bi ifadeni alayim senin ..
  • %15.. of hadi be merak ettim düzelme var mı online'da :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kendisi benim gariban juventus'umu kendi sahacıııımda 4-1 yendi.hatta 5.gol ofsayttı:P.güzeldi:D
    yaşasın yenildim gbii bişi oldu:d
  • xbox için yama yok mu yaww
  • yamanin pekte bi faydasi yokmus arastirdigim kadariyla sadec friendly maclardaki takilmalar azalmis o kadar
  • eee hani yorumlar yokmu indiren
  • quote:

Orjinalden alıntı: mistikv

yamanin pekte bi faydasi yokmus arastirdigim kadariyla sadec friendly maclardaki takilmalar azalmis o kadar

neden sadece friendly maçlar? ranking maçlarla friendly maçların oynanış sistemleri farklı mı?
  • @ cco.. online ligimizden arkadaş.. : ) namı değer cağın..
    50 bin inci sıradakilerle maç yaparsan bu oyunu öğrenemessin..

Ben juventusuna 4 attım başkası acımaz 8 atar : ) kıynetimi bil.

@ mistikv... yaparız abi.. sen antremanlara başla.. : )
  • yama lag soruna derman olmadı
  • yine degisen birsey yok bu yamada pek bi ise yaramadi
  • online'da değişen bir şey yok. zaten online sorunu yamayla değil de network altyapısıyla halledilebilcek bişeydir sanırım.
  • Arkadasca psn adresin ne benim Utkuhan ekle istersen pes te kapışırız hep yabancılarla oynuyorum ben bizim milletten kmseyi göremiyorum bendemi sorun var acaba oynuyanmı yok arkadaşlar ayrıca yamayı indireyimmi işe yararmı değermi?
  • Güzelim oyunu rezil ettiler aldık öyle yatıyor... kendi başına bi yere kadar, online desen çileden çıkarıyor insanı.
  • ya beyler sabredin dicem de küfredeceksiniz diye korkuyorum:D
    ama konamı tüm ps3 oyuncularından özür diledi ve 2009da görüşelim dedi...bakalım eğer 2009da da fos çıkarsa yerini fifaya kaptırır
  • buyuk bir pes fanı oklarak 2008 de almadım fişfaya kaptırdım kendimi 2009 da hem pes hem fifa takılcam ama pes 2008 gibi olursa yalan olur artık.umarım onlinei fifa gibi sağlam olurda alırız
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.