Şimdi Ara

PES 2008 1.20 yama çıkdı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kelto3

buyuk bir pes fanı oklarak 2008 de almadım fişfaya kaptırdım kendimi 2009 da hem pes hem fifa takılcam ama pes 2008 gibi olursa yalan olur artık.umarım onlinei fifa gibi sağlam olurda alırız

bu sene sadece pes almis biri olarak bir daha sadece fifa yi alacagim tabi konami kaliteli bir yapimla karsimiza gelmezse ki o da zor bir sey
  • Tüm mesele online oyunda bitiyor..FİFA da lag olsaydı single player olarak kimse fazla oynamazdı...7 yıldır liderliği kaptırmayan PES ,iyi bir online alt yapısı olmadığı için FİFA karşısında tökezledi...Çok sevmesem de sırf zevkli online maçlar için FİFA 08 oynuyorum...PES serisi seneye online alt yapısını düzeltip, ps2 deki oynanışa yakın bir single player oyun zevki sunarsa FİFA yı tekrar geçebilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 29 Ocak 2008; 0:59:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: neo23

Tüm mesele online oyunda bitiyor..FİFA da lag olsaydı single player olarak kimse fazla oynamazdı...7 yıldır liderliği kaptırmayan PES ,iyi bir online alt yapısı olmadığı için FİFA karşısında tökezledi...Çok sevmesem de sırf zevkli online maçlar için FİFA 08 oynuyorum...PES serisi seneye online alt yapısını düzeltip, ps2 deki oynanışa yakın bir single player oyun zevki sunarsa FİFA yı tekrar geçebilir...

Ağzına sağlık +1905
  • quote:

Orjinalden alıntı: Utkuhan

Arkadasca psn adresin ne benim Utkuhan ekle istersen pes te kapışırız hep yabancılarla oynuyorum ben bizim milletten kmseyi göremiyorum bendemi sorun var acaba oynuyanmı yok arkadaşlar ayrıca yamayı indireyimmi işe yararmı değermi?

Utku.. PSN listesi 50 kişi ile sınırlı ve şuan dolu.. (Bu sorunu bir yama ile giderirler umarım)
    Uzun süre online görünmeyen arkadaşları siliyorum..
    Onların yerine seni ekliycem..PSN adresini aldım.

Benim bütün adreslerim arkadascaa dır : )

Yama'yı dün gece deneme fırsatı buldum.. offline..
    sanırım yüklemeler biraz hızlanmış.. öyle geldi bana..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RsnCkr -- 29 Ocak 2008; 10:47:02 >
  • Oyunun hızını biraz düşürmüşler sanki. Ya da bana öyle geldi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceyhuntechno

Oyunun hızını biraz düşürmüşler sanki. Ya da bana öyle geldi.

Pes i bilmiyorumda Fifada online maçlar Single maçlardan daha yavaş bariz bir şekilde.
  • winning i online oynamak için register etmem lazım da code bulamadım arkadaslar nerede bu kod?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cowcow

winning i online oynamak için register etmem lazım da code bulamadım arkadaslar nerede bu kod?
    kitapcigin icinde tabi kitapcikli aldiysan almadiysan online oynayamazsin
  • fifa nın başarsının sırrı pes in altın adamlarını transfer etmesi...yani seneye pesden bozma fifa çıkarsa pes tökezler iice..konami umarım farkına varmşstr yaptıklarının
  • birde telif haklarını fifa alması sorunu var
    fifa bu konuda çok önce
  • beyler bi küçük turnuva düzenlesek bi arkadaş üstlensede bu işi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: system failure

beyler bi küçük turnuva düzenlesek bi arkadaş üstlensede bu işi.

Çok güzel olur.Ama lag oyun zevkimizi kaçırır vs.Yaparsanız banada haber verin!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkito

quote:

Orjinalden alıntı: system failure

beyler bi küçük turnuva düzenlesek bi arkadaş üstlensede bu işi.

Çok güzel olur.Ama lag oyun zevkimizi kaçırır vs.Yaparsanız banada haber verin!!

Lig olayı gerçekden çok zevkli..
    Bizim bir online ligimiz var.. öyle dendiği kadar da lag yok Türkiye içi.

http://www.pesturkiye.com/forum/showthread.php?t=7687

Merak eden arkadaşlar buradan bakabilir..
    Raistlin sağ olsun bayağı uğraşıyor..Buradan kendisine teşekkürlerimi iletiyorum. : )

Lig bitince yeni katılımlar için bekleriz..

NOT: linki görmek için üye olmalısınız.

• ya arkadaşlar bende winin 2008 var bunda da takılmalar oluyor ya uyuz birşey pes2008 de ki arkadaşlarla ben bu cd oynaya bilirmiyim ? yoksa pes2008 almak gerekir
  • quote:

Orjinalden alıntı: lord831

ya arkadaşlar bende winin 2008 var bunda da takılmalar oluyor ya uyuz birşey pes2008 de ki arkadaşlarla ben bu cd oynaya bilirmiyim ? yoksa pes2008 almak gerekir

We 2008 oynuyorum.. PES2008'den daha çok beğendiğimi belirteyim.
    oyun içersinde ağırlaşmalar çok belli oluyor.. 1,10 yamasını indirlebilir durumda..
    ama 3 saat ona vakit ayıramadım..

Sanırım 1,10'dan sonra düzelmiş olması lazım.
    müsayit bir zamanda yamayı indirecem.

Ayrıca pes sahipleri ile oynuyamassın..online'da yüzde 90 japon arkadaşlar seni bekliyor : )
  • bağlantı hızını nedir arkadaşlar?
  • Arkadaslar yanilmyiorsam pes 2008 1.30 yamasi cikmisti acaba onu deneyen oldumu
  • adam gibi yama çıkarsınlar, yavaşlamalar ve takılmalar azalsın oyunu alıyorum.
    1.30 hakkında yorum yapacak kimse yok mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: arkadascaa

quote:

Orjinalden alıntı: lord831

ya arkadaşlar bende winin 2008 var bunda da takılmalar oluyor ya uyuz birşey pes2008 de ki arkadaşlarla ben bu cd oynaya bilirmiyim ? yoksa pes2008 almak gerekir

We 2008 oynuyorum.. PES2008'den daha çok beğendiğimi belirteyim.
    oyun içersinde ağırlaşmalar çok belli oluyor.. 1,10 yamasını indirlebilir durumda..
    ama 3 saat ona vakit ayıramadım..

Sanırım 1,10'dan sonra düzelmiş olması lazım.
    müsayit bir zamanda yamayı indirecem.

Ayrıca pes sahipleri ile oynuyamassın..online'da yüzde 90 japon arkadaşlar seni bekliyor : )

hımm o zaman pes2008 almak şart oldu bana saol

• herhangi bir değişiklik yok hatalar da aynen devam ediyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.