Şimdi Ara

PES 2013 Türkçe Spiker V.1.0 iNdir Çıktı! [turkcespiker]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
36.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  PES 2013 Türkçe Spiker V.1.0 iNdir Çıktı! [turkcespiker]

PES 2013 Türkçe Spiker V.1.0 Tamamlandı! Pes 2013 Türkçe spiker indir. Pes 2013 turkcespiker.com yapımı Türkçe spiker yaması... Pes 2013 için turkcespiker.com trafından geliştirilen Pes 2013 Türkçe spiker v.1.0 nihayet çıktı!

Ve nihayet TSC ekibi Pes 2013 Türkçe Spiker yamasını pes sevenlerin beğenisine sundu. Yine aynı, yine her zaman ki slogan...

-Heyecanlı, gerçekçi, akıcı, coşkulu ve DOLU DOLU!

Ama bu kez çok daha kaliteli çok daha farklı ve yenilikci. Turkcespiker.com tarafından geliştirilen pes 2013 türkçe spiker yamasını aşağıdaki linkden güvenle indirebilirsiniz... iyi eğlenceler...

Turkcespiker ekibi tarafından her sene PES serileri için yapılan Türkçe spiker çalışmalarında sıra PES 2013'te..

PES 2013 Türkçe spiker, PES 2012 için yapılan Türkçe spiker çalışmalarının bir kısmının kullanılması ve üzerine 1000 kadar PES 2013'e has yeni repliklerin yapılması ile siz pes fanatikleri için oluşturuldu.

Pes 2013 Türkçe Spiker v.1.0 indir Tanıtım Videosu izleyin:

Detaylı İçerik:

Öncelikle, PES 2012 ve PES 2013 oyunlarında spikerde bazı dosyalar ortak olduğu için (KONAMI her sene eski spikere biraz replik ekleyip bize veriyor) bu ortak dosyaları PES 2013 Türkçe spikerine aktardık (exTReme 12'den de aktarılan dosyalar olmuştur )

Sonrasında, sizlere oyunun yapımcı firması gibi, önceki serideki spikerin aynısını vermek istemedik ve PES 2013'e has yeni repliklerin bir çoğunu seslendirdik. Toplamda 1000 kadar, oyunun en can alıcı yerlerinde çıkan yeni replik eklendi.

Spiker Çalışması Devam Ediyor:

PES 2013 için Türkçe spiker çalışmamız devam etmektedir. Daha yapılacak çok replik var. Bunların en önemli kısmını oyuncu ve takım isimleri oluşturmaktadır. Bu spikerin İLK VERSİYON olduğunu, eksikleri olacağını unutmamanızı isteriz. İlerleyen zamanlarda, Türkçe spikere yeni replikler ekledikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

NOT: Orijinal ya da değil, tüm PES 2013 PC versiyonlarında, tüm işletim sistemlerinde sorunsuz çalışır. Kurulumu daha kolay ve sorunsuz yapmak için rar içerisindeki beni oku dosyasını mutlaka okuyun.

PES 2013 Türkçe spikeri indirip kurduğunuzda ister yamalı ister yamasız tüm PES 2013 oyunlarında spiker TÜRKÇE olarak sorunsuz çalışacaktır.

Yamalı ya da yamasız HER TÜR PES 2013 oyununda sorunsuz çalışır. Eğer yama kullanıyorsanız tutup yamanızı falan silmeyin. İndirin ve oynayın.

PES 2013 Türkçe Spiker V.1.0 indir tek link:

Alternatif 1:

http://indirbirsen.blogspot.com/2012/09/pes-2013-turkce-spiker-v10-indir.html

Alternatif 2:

http://turbobit.net/kgzbelsw4s2b/Pes.2013.Turkce.spiker.indir-turkcespiker.rar.html

Boyut:452mb

Kurulum:

İndirdiğiniz dosyadan çıkan "spiker_dosyasi.img" dosyasının adını "dt00_e.img" ve "isim_dosyasi.img" dosyasının adını da "dt05_v.img" olarak değiştirin.
    İsmini değiştirdiğiniz dosyaları oyunun kurulu olduğu alanda "C:\Program Files (x86)\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2013\img" içerisine atın ve eskileri ile değiştirin.

KURULUM TAMAMLANMIŞTIR.
    İYİ EĞLENCELER DİLERİZ.

Bu işlemler bittikten sonra mutlaka oyun içerisinden ana menüde "Sistem Ayarları" "Dil Ayarları" yolunu takip ederek Anlatım dilini MUTLAKA İNGİLİZCE SEÇİN!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanDemirali -- 28 Mart 2015; 13:41:51 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

PES 2013 Türkçe Spiker V.1.0 İndir Çıktı!

Futbol severler için heyecan verici bir haberimiz var! Popüler futbol simülasyon oyunu PES 2013 için Türkçe spiker yaması nihayet yayınlandı. Bu yama sayesinde maçları artık kendi dilinizde takip edebileceksiniz.

PES 2013 Türkçe Spiker Yaması Özellikleri:

• Tüm ligler ve turnuvalar için Türkçe spiker yorumu
    • Gerçekçi ses efektleri ve taraftar tezahüratları
    • Kolay kurulum ve kullanım

PES 2013 Türkçe Spiker Yaması Kurulumu:

• {pes 2013 türkçe spiker yaması} dosyasını bilgisayarınıza indirin.
    • Dosyayı "%Program Files%\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2013" dizinine çıkarın.
    • Oyunu başlatın ve "Ayarlar" bölümünden "Dil" seçeneğini "Türkçe" olarak seçin.

PES 2013 Türkçe spiker yamasıyla maçların heyecanını iki katına çıkarın. Şimdi indirin ve Türkçe yorumlarla futbolun tadını çıkarın!

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 2 dakikasını izledim ama 1000 yeni replikten tek bir tanesine bile rastlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Káka

2 dakikasını izledim ama 1000 yeni replikten tek bir tanesine bile rastlamadım

videoda olmaya bilir ama indirirsen fark edersin
  • tek link eklenmiştir...
  • çok geç tepki veriyor
  • Tepkiler gerçekten geç.
    Geliştirilmesi gerekiyor.
  • Hiç yeni repliğe raslamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yumuşak Ğ

Hiç yeni repliğe raslamadım.

evet replik koymayı unutmuşlar galiba
  • :D orjinalde türkçe olsa keşkee
  • quote:

Orijinalden alıntı: uamuzzi

:D orjinalde türkçe olsa keşkee

orjinale Türkçe zor biraz ama süper lig yaması olsa iyiydi
  • Ben de yeni bir replik göremedim. Tepkiler çok geç. Aynı şeyler 2012 de de vardı. Ayrıca 2013 de Türkiye ligi de varmış. Oyunu daha indirmedim. Doğru mu?
  • yok be adamdan saymıyolar bizi sade büyük takımlaR WAR
  • pes13 de yok abicim Türkiye ligi keşke olaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanDemirali -- 6 Ekim 2012; 11:20:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByCqS

Ben de yeni bir replik göremedim. Tepkiler çok geç. Aynı şeyler 2012 de de vardı. Ayrıca 2013 de Türkiye ligi de varmış. Oyunu daha indirmedim. Doğru mu?

zaten yapımcılarda diyor bunu çoğu 2012 den kopyalanmış ama bin yeni replik eklemişler, nerdeyse onlar.
  • orjinalde neden Türkçe olmuyor yav, oyunu illa ki yamamak zorunda mıyız yani
  • yakında v 1.1 geliyor :)
  • halen 2013 le devam edenler için gelsin
  • bir çok yerde araştırdım burdanda bir kaç tr spiker indirdim ve karşılaştırdımhttp://www.indirveoyna.com/pes-2013-turkce-spiker-yama.htm linkten indirdim galiba bu linkteki trspiker.com'un zaten galiba gayet güzel tepkimeleri felan tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.