Şimdi Ara

''Football manager 2008 8.0'' için türkçe yama lazım ve birisi bu oyunu lütfen anlatsın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bu tür oyunlara daha yeni yeni alışmaya başladım.Geçen günlerde CM 2004-2005 yükledim çok hoşuma gitti,daha sonra herkes çok övdüğü için FM 2008'i yükledim ama öyle bir türkçe yaması var ki yani hem ingilizce hemde türkçeyi şakır şakır konuşsanız bile hiç bişey anlamazsınız,karma karışık bişeyler yapmışlar. Şimdi bana doğru düzgün bir türkçe yama lazım lütfen yardımcı olur musunuz?

Bi de lütfen birisi şu oyun nasıl oynanır en ince ayrıntısına kadar anlatsın.Çok karışık hiç bişey anlamadım.

Valla ne varsa eskilerde var cm 2004-2005

• koskoca dh'de fm'ci yok mu?
  • www.turksportal.net

fm diyince akla bu site gelir. her türlü yama dosyayı bulabilirsin. önce üye olman lazım.

aşağıdaki linkte oyunu %99 türkçe yapan yama var.

http://www.turksportal.net/dosya/fm/28813/bilgi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriaThlon -- 21 Aralık 2008; 1:20:26 >
  • turksportal.net

Burada var.Hepsi türkçe olarak yaması var.

Santrafor - Baba Collins+Henri Saivet(Forvet-Ort.Saha SOL*ORTA*SAĞ)
    Orta Saha(Ofansif)- Luis Jimenez+Brezilya U19 daki Alex(Denizli sporda heralde)
    Orta Saha(Defansif)-Marek Hamsik
    Sağ Bek-Marvin Angulo(Geldiği gibi oynar.275 K gibi bi fiyata aldım Tothennam 33.5 Milyon € teklif yaptı satmadım.M.und,Chelsea peşinde.Kaçırma)
    Sol Bek-Mutlu İllengöz(Hakan Balta avrupada oyayamıyor.Bu adamın değerleri Hakandan daha iyi ve türk oldugu için aldım+genç)

Ayrıca
    Tevfik Köseyide kaçırmamanı öneririm.Ben farkında değildim Tevfik kösenin şimdi Barcelonada oynuyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLG# -- 21 Aralık 2008; 1:22:01 >
  • hepinize çok teşekkür ediyorum ama ben daha takımı seçemedim,şu anda sıcak bastıkafayı yemek üzereyim.

%99 türkçe yama yapan program vistaya uymuyormuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.