Şimdi Ara

PES 6 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
3.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: nitrousoxide

quote:

Orjinalden alıntı: dwyanewadecns

Yaaa spiker sorun değil nece konuşursa uyar oyunun menusunde yada kendısınde sorun olmasında...

Yok oyunun kendısınde bı sorun yok bende muzık dınlıorm spıker yok madem ama bıraz alısmak gerekıo oyuna kontroller bıraz daha deısmıs hakem baya oturmus artık kastlı hareketlerde dırek geregını yapıyo (sarı-kırmızı kart falan) ama onemsız hareketlerde de macı bolmuyo devam ettırıyo kalecıler her gecen oyunda bıraz daha salaklasmaya basladılar we9 dan berı kalecıler cok kotu onun dısında sımdılık gozume carpan bısı olmadı

Cidden , we 9 var bende de , kaleci mal gibi yaw. vurdugun giriyor neredeyse , insan sinir oluyor bir sure sonra.Birde adam gecmek,pas yapmak bo oyunda daha zor .

• oyunun oynanabilirliği daha iyi...... paslar özellikle havadan ara paslar daha zor ve gerçekçi..
  • Pes6 bence diğerlerinden çok farklı... Çalımlar filan gerçekten süper oluyor... Ama çok hassas davranmak gerekiyor...
  • kişiden kişiye değişiyor bu.ben w.e.10 ilk aldığımda oaly budur demiştim.ama pes 6 yı aldığım an benim içim w.e10 ölmüştür.pes 6 gerçekten de muhteşem olmuş.şutlar biraz abartlı olmuş ama herşeye rağmen pes 6 muhteşem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: recep41

kişiden kişiye değişiyor bu.ben w.e.10 ilk aldığımda oaly budur demiştim.ama pes 6 yı aldığım an benim içim w.e10 ölmüştür.pes 6 gerçekten de muhteşem olmuş.şutlar biraz abartlı olmuş ama herşeye rağmen pes 6 muhteşem.

Bencede sankı we10 daha guzel Pes6 dan pes de adam gecmek falan baya kolay olmus ama genede yenı oyun
  • oyuncu arkası dönük topu dağlara taşlara atıyor ya.her seferinde aynı şeyi yapıyor.en azından arada bir olsa.hiçmi arkası dönük gol atamayacaz yaw.aykutun deportivoya attığı bir gol vardı öyle ne goldü be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorcery -- 10 Aralık 2006; 17:13:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sorcery

oyuncu arkası dönük topu dağlara taşlara atıyor ya.her seferinde aynı şeyi yapıyor.en azından arada bir olsa.hiçmi arkası dönük gol atamayacaz yaw.aykutun deportivoya attığı bir gol vardı öyle ne goldü be

evet arkası dönük gol atmak imkansız.dediğin gibi arada bir şöyle teknik kapasitesi yüksek oyuncuların bu şekilde gol atmaları hoş olurdu.
  • rövaşata atmak çok zor bide yaw...hiç atamadım bugüne kadar sadece vole atabildim sırtım dönükken atamadım
  • oyunda bi fark yok ama pes5 daha iyiydi
  • çok fark yok al oyna işte zarar etmessin...
  • o değilde açılış videosunda çalan parça çok tatlı yaa...çok hoşuma gitti acaba bileniniz var mıdır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: henry-14

oyunda bi fark yok ama pes5 daha iyiydi

pes 5 hakikaten müthişti
  • fena oyun dıgıl ama we10 a gore cok yavas kalıyo adamlar bu nedenlede ozellıkle bı arkadasla falan oynanırken gerektgı kadar heycan vermıo bana gore we.10 daha guzel
  • pes5 te çok faul oluyo ha bire oyun duruyooo
  • bide pes5te adam geçmek zordu.pes 6 da hızlı biri koşarak adam geçiyo ve atakyaparken defans öne çöküyo
    sinir oluyorum.sözümün arkasındayım pes 5 daha iyiydi
  • yok yaw pes 5 de herşeye faul çalıyordu.maçın içine ediyordu adam.bol bol küfrediyordum.şimdi daha iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sorcery

yok yaw pes 5 de herşeye faul çalıyordu.maçın içine ediyordu adam.bol bol küfrediyordum.şimdi daha iyi.

ha bende bundan bahsediyorum
  • pes 5 deneme şansım olmadı. ama bende chipsiz makina ve orjinal pes 4 var, arkadaşta çipli makina ve kopya pes 6. nerdeyse haftada 3-4 gün takılıyoruz. paso pes oynuyoruz. bana kalırsa pes 4 daha iyi. en azından acemi ve ortalama oyuncular için. pes 6 da ilk ilgimi çeken şey uzaktan bol gol atabilmen. ikincisi kaleciler her topu kontrol edemiyor. fakat adam geçme rezalet. kayarak müdahale 10 numara olmuş! pes 4 tekinden daha uzun mesafeyi kayarak katediyorsun yatarak müdahalede pes 6 da. bi de serbest vuruşlar var mesela. ben pes 4 te serbest vuruştan gol attığımı bilmem ama pes 6 da epey gol attım. ilginç bi olay bana kalırsa totalde baktığında kalbim pes 4 ten yana...
  • ARKADAŞLAR PES6 DA EN İYİ TAKIM VE ONUN TAKTİĞİ NEDİR..?

ÇOK ÖNEMLİİİİ....
  • Bana artislik hareketleri söylermisiniz detayları aldım ama 1-2 kere oynadım çözemedim yardımcı olursanız sevibnirim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.