Şimdi Ara

PES 6 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
3.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • üç kere R2 ye basarsan ronaldinhoya özel hareket
    L1 R2 ye ardarda basarsan
    kare ve çarpı
    sag analoğu 360 derece çevirince rulet hareketi
    geri ve r2 ye basınca topu geri çekiyor.orta açmak için ideal
    sağ anoloğu yukarı aşağı yapınca topu biraz önüne zıplatıyor.pek artistik değil ama bazen işe yarıyor.
  • çoookk sağol
  • aşağı yukarı aynı
  • Pes6 da WE 10 a göre adam geçmek daha zorlaşmış kaleciler panter kesilmiş nerdeyse. Gol atmak daha zor maçlar az gollü geçiyor.
  • PES 6 için patch nerden yükleyebiliriz? İsimler rezalet bilidiğiniz gibi bari bir nebze benzer isimler koysalardı. Ümit özat mesela Quid ben nasıl anlıycam onun ümit olduğunu sırt numarasından boyundan yaşından falan kasıyoruz artık. Bi dönem PS1 de bir futbol oyunu vardı şimdi ismini hatırlamıyorum( pes öncesi her futbol oyunununa sazan gibi atlardık) orda overMARS' a overSATRUN yazmışlardı komik ama en azından anlaşılır. Bi de bu patch i bulduk diyelim nasıl yüklicez?
  • eski oyuncuları çıkarmakta zevk olmaktan çıktı hangisi pele,maradona var mı yok mu anlaşılmıyor isimlerden.
  • arkadaslar merhaba.
    bi şey sorcaktım.
    pes 6 da pes shop tan kostümleri açtım hepsini fakat
    onların nasıl ve ne işe yaradığını çözemedim yardım edermisiniz ?
  • kimse bana cevap vermeyecek mi ?
  • bence pes6 we10 a göre daha yavaş o bakımdan we10 biraz daha adrenalin yüklü gibi oluyor ama ikiside kendi özellikleri açısından farklı oyunlarmış gibi duruyor buda bizim için avantaj tabii
  • cvp yok mu bana ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: bytllhyaman

cvp yok mu bana ??

Maç öncesi o kostümleri takım formalarını seçtiğin ekranda kullanabilirsin (devekuşu falan) Hair olanları ise (köpek kafası falan) onlarıda editten istediğin oyuncunun saçıyla değiştirebilirsin dostum. fakat ben pes puanını o tür şeylere kullanmıyorum doğrusu.

Bu arada oyunu tamamen editleyip oynadım. İnanılmaz güzel oldu. Formalar, ligler (almanya dahil) lisanslı yaptım, tezahüratlar, scorboard, tüm oyuncuların gerçeğine en yakın facelerini falan atınca oyunun başından kalkmaz oldum.
  • quote:

arkadaslar merhaba.
    bi şey sorcaktım.
    pes 6 da pes shop tan kostümleri açtım hepsini fakat
    onların nasıl ve ne işe yaradığını çözemedim yardım edermisiniz ?

O kostümleri takımların formalarını seçtiğin ekranda start tuşuna basarak açabilirsin
  • eywaLLah saolunn..
  • Arkadaşlar peki Pes6 nın Türkçe'si çıktı mı? türkçe menü türkçe spiker falan.

daha oyunu almadım,çıkdıysa alırım
  • Arkadaşlar bana içinde tüm dillerin olduğu pes6 versiyonu lazım. Bulan varsa aldığı yeri söylermi? Elimde fransızca olanı var ama bir yere kadar patchliyorumda. Mesela ingilizce fifa spikeri var ama yapılmıyoda..
  • quote:

Orjinalden alıntı: t_mexican

quote:

cvp yok mu bana ??

Maç öncesi o kostümleri takım formalarını seçtiğin ekranda kullanabilirsin (devekuşu falan) Hair olanları ise (köpek kafası falan) onlarıda editten istediğin oyuncunun saçıyla değiştirebilirsin dostum. fakat ben pes puanını o tür şeylere kullanmıyorum doğrusu.

Bu arada oyunu tamamen editleyip oynadım. İnanılmaz güzel oldu. Formalar, ligler (almanya dahil) lisanslı yaptım, tezahüratlar, scorboard, tüm oyuncuların gerçeğine en yakın facelerini falan atınca oyunun başından kalkmaz oldum.

bahsettiğin yamayı nerden bulabiliriz

• Bir kaç siteden toplayarak patchledim. Özelden sana yollarım sitelerde patch oldukça fazla araman lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: freedom7

Arkadaşlar peki Pes6 nın Türkçe'si çıktı mı? türkçe menü türkçe spiker falan.

daha oyunu almadım,çıkdıysa alırım

bende türkçe spikerli var ama salak salak şeyler sölüo kapadım sesini spikerin
  • YA ARKADAŞLAR,DEVEKUŞU PENGUEN VE DİNAZOR GİBİ KOSTÜMLERİ YANLIZCA BİR FUTBOLCUYA UYGULAYABİLİYORMUYUZ.LÜTFEN CEVAP....24.06.07

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkaan01 -- 24 Haziran 2007; 14:32:52 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.