Şimdi Ara

Pes 2010 mu Pes 2011 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • her yönüyle baktığımızda hangisi daha iyi?

• 2010 da peynir ekmek gibi adam geçiliyordu, 2011 de de adam geçmek çok zor..bir doğru ayarı tutturamadılar..
  • ben geçen sene pes 2010 oynadım ve bana göre en iyi pesti bu seneki pes korku filmi gibi
  • sorman hata, şüphesiz ki pes 2011 gelmiş geçmiş en iyi futbol oyunudur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _BRUCE LEE_

ben geçen sene pes 2010 oynadım ve bana göre en iyi pesti bu seneki pes korku filmi gibi

Bence korku filmi gibi olan beceremeyen oyuncular

Not : Sana bir laf demedim ..Sen beğenmediğini söylüyorsun , zevk meselesi.Sözüm meclisten dışarı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi évaN -- 31 Aralık 2010; 15:12:19 >
  • Pes 2011 tabiki her yönüyle daha özgürsün artık topu istediğim yere atabiliyorum istediğim yere şut çekebiliyorum ama adam geçme çok zorlaşmış mecbur pas ve arapasıyla defans geçiliyor. Buna rağmen Pes 2011.
  • çalım atmadaki zevki ve hazzı alamayacaksam futbol oyunu haram bana pes10 a hayranım sonuna kadar yani çalım atma konusundaki saçmalık baya abartılmıs gercekte 1 maçta 3-4 çalım olabiliyor en az ki 2011 de öle degil
  • Evet 2010'da çalım atmak zevkliydi gerçekten, 2011'de ise daha çok takım oyununa önem verilmiş ve ara paslar çok çok önemli. Ha bu arada PES 2011 aynı sistemi istemesine rağmen, PES 2010'dan daha performanslı çalışıyor.
  • bence de pes 2011 daha iyi ama şu oyundan atmaya bir çözüm bulunamadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeArLeSs1907

bence de pes 2011 daha iyi ama şu oyundan atmaya bir çözüm bulunamadı.

Oyundan atma sorunu mu var ki oyunda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

quote:

Orijinalden alıntı: FeArLeSs1907

bence de pes 2011 daha iyi ama şu oyundan atmaya bir çözüm bulunamadı.

Oyundan atma sorunu mu var ki oyunda?

evet bazı kişilerde var bende de var ama çözüm bulamıyorum.
  • 11 tabiki de.
  • kesinlike 11 değildir benim için. tamam bazı düzenlemeler yapılmış ancak gol atmak çok zor olmuş, penaltı atmak hele hele imkansız. yani 55 yıldır oyuncuyum 1 tane penaltı atamadım arkadaş. peki ya orta ypıldığı zaman vahiy gelmiş gibi adamın voleye kalkmasına ne demeli
  • Bence de PES 11 en iyi PES oyunudur. Simulasyona geçilmiş. PES 10 tam bir Arcade. Bol gollü maçlar yapmak, zımba gibi şutlarla fileleri havalandırmak istiyorsan 10 oyna, ama ben futbolu mantığına göre oynarım, ince taktikler yapar, kafamdakileri sahaya yansıtmak istiyorum diyorsan kesinlikle senin oyunun PES 11
  • 11'de attığım ara pas ile 10'da attığım arasında dağlar kadar fark var. 11
  • quote:

Orijinalden alıntı: roccopolo

kesinlike 11 değildir benim için. tamam bazı düzenlemeler yapılmış ancak gol atmak çok zor olmuş, penaltı atmak hele hele imkansız. yani 55 yıldır oyuncuyum 1 tane penaltı atamadım arkadaş. peki ya orta ypıldığı zaman vahiy gelmiş gibi adamın voleye kalkmasına ne demeli

55 yıldır oynuyor musun cidden ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wewe

quote:

Orijinalden alıntı: roccopolo

kesinlike 11 değildir benim için. tamam bazı düzenlemeler yapılmış ancak gol atmak çok zor olmuş, penaltı atmak hele hele imkansız. yani 55 yıldır oyuncuyum 1 tane penaltı atamadım arkadaş. peki ya orta ypıldığı zaman vahiy gelmiş gibi adamın voleye kalkmasına ne demeli

55 yıldır oynuyor musun cidden ?

naptın dostum ya, pesin tarihi bile o kadar eski değil

• kesinlikle 2011 bi kere paslar falan harika olmuş :D
  • 2010 'da Arkadaşın birini 12-0 yendiğim günü hatırlıyorum ve 2011 diyorum.
  • valla beyler onu bunu bilmemde fark atıcagım adamı yenemiyorum nedenmi arkadan kayıp duruyor ee cezası sarı kart kac defa penaltı oldu ee hiç birini atamadım ne penaşltıymıs arkadas o penaltı sistmeini bozanın ben ta ... yön veriyoz ortaya atıyor ya sonrada yeniliyoz ben böle adaletin arkadanmı kaydı bas kırmızıyı arkadas bazen hiç faul vermiyor deli oluyorum tek kale oynadıgımız macdan malup cıkıyoz valla billa fifaya gecicem heralde burama kadar geldi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.