Şimdi Ara

fifa 2008 beğenildi mi??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• ben şahsen çoOKK begendım bu serıde dahada zorlaştırmışlar ve daha guzel olmuş bence.....
  • Ben pek beğenmedim forever PES
  • daha oynayamadık. oynasamda beğeneceğimi sanmıyorum. fifa 2001 den sonrasını beğenmiyorum
  • Ben fifa 07 de bi gelişme görmüştüm ea akıllanıyo sonunda demiştim ama 08 i indirdim keşke indirnmeseydim diyorum.Kısaca bana göre rezalet.
  • yaramaz
  • hiç beyenmedim :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sence
  • mercedese binmek varken şahine binmek neden?
  • Ben açıkcası beğendim bu beğenmedim diyenler nesini beğenmemişler ; post atmak için atmışlar neyse oyunun zengin tuş kombinasyonu bir kere çok güzel oyun modları çok güzel sıkılmadan oynayabiliyorsunuz grafik ve oyun içi hatalar mevcut fakat çıkması muhtemel yamalarla bunların düzeltileceğini sanıyorum hele hele pes2008 in demosunu oynadıktan sonra bu oyun harika geldi 9 -10 yıldır Pes serisini oynarım fakat bu kadar kötü bir oynanbilirlik ilk defa görüyorum kaş yapmışlar yapmasına ama daha sonra gözle birlikte kaşıda almışlar grafiklerinin güzel fakat oyunun berbatlığı herşeyi mahvetmiş full sürümü bekliyoruz bakalım ama sanırım bu sene pes oynamıyacağım ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nevrotik

mercedese binmek varken şahine binmek neden?

EA KONAMİ NİN kılı bile olamaz grafiklerde değişiklik göremedim menülerde bu kasma neden yani hd2600xt ile de kasıyorsa menüler yuhh diyorum

FORZA PES FORZA KONAMİ
  • Süper
  • Bence başarısız olmuş. Ben PES oynamıyorum daha doğrusu tuş kompinasyonlarının FIFA'dan farklı olması sebebiyle oynamaya fazla uğraşmadım ki benimle aynı görüşte olan bir sürü insan vardır yani FIFA'nın tuş kompinasyonlarına alışmış bir sürü kişi.

Fakat FIFA 08 ile kendi bacağından vuruyor. 07 den gelen tüm alışkanlıklarım boşa gidiyor. Görüntü kalitesi 07 den farklı değil. Oyunun tarzı farklı değil ama tuşlar değişmiş vs. Ben neden şimdi 08 oynayım ki. 07 ile devam ederim yada başka bir oyuna alışmaya çalışırım daha iyi.
  • Oyun XBOX 360 ve PS3'te %100 daha farklı ve çok daha güzel.Her yönden....
  • 5 para etmez. Ayrıca Fifa'nın programcıları, yıllardır Ati marka kartlara garezleri mi vardır nedir bilinmez, oyunu sadece Nvidia marka kartlar için optimize eder. En baba Ati kartta bile zaman zaman takılma, atlama yaşarsınız, o da oyun zevkinizin içine eder.
  • İdare eder..Kötü değil ama daha iyisi de yapılabilirdi...
  • Ben beğenmedim...
  • pes en iyisi fifada iyi ama pes farklı bişey

• Bence pes'i 2 ile çarpar 3 böler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.